Nikodije Posted March 12 Posted March 12 (edited) 4 minutes ago, Ratamahatta said: Mislio sam na selekciju™, ako bude preziveo kakve veze trener ima sa selekcijom kad je tu sportski sektor? Edited March 12 by Nikodije
Heaviside Posted March 12 Author Posted March 12 1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said: Jasno, samo je pominjanje toga nekako lejm. Kao što rekoh, Ivanović je to ispalio na konferenciji jer mu je propala pretnja praznom puškom, ali ne vidim razlog da se hvata za taj argument u racionalnim diskusijama. Kada Golden Stejt pobedi Bostona u finalu 4:3, niko ne uvati da izvlači 'ali mi smo vas dobili 8:7 sveukupno'. Malo je lejm. Nije lejm da se pomene kao argument u diskusiji o odnosu snaga na terenu nakon sto je pomenuto da se Zvezda raspala cim se pojavila konkurencija. Jeste malo lejm da se to pominje nakon poraza u petoj utakmici finala, ali je mnoooooogo manje lejm od pominjanja drzavnog projekta, nedoraslih sudija i "znamo vec tri godine sta ceka svaki put" nakon poraza u finalu kupa.
Ratamahatta Posted March 12 Posted March 12 1 minute ago, Nikodije said: kakve veze trener ima sa selekcijom? Pa mozda bude odlucujuci motiv i adut™ za igraca koji se namerava dovesti, mozda neki igraci jednostavno zele da igraju za njega a za npr. Sasu Obradovica, Radonjica ili Ivanovica ne
Ratamahatta Posted March 12 Posted March 12 7 minutes ago, Heaviside said: "znamo vec tri godine sta ceka svaki put" nakon poraza u finalu kupa. Pa sto ne prestane da dolazi kad zna? 1
Heaviside Posted March 12 Author Posted March 12 44 minutes ago, kralj said: Pa sigurno nisu alternative bili Tavares i Klajburn. Prvi kažem da je bilo propusta u selekciji, 1 četvorka bi prilično unapredila igru, ali sve i da je dovedena i pogođena, top 10 bi bio ogroman uspeh. Jebi ga, da Hanga ima 28, ne bi ga ni Partizan mogao, a mi bismo se krpili nekim Dzon Holandom. To nam je platni razred. Ako se za ovaj tim izdvaja kao za Partizanov, tu se neko ozbiljno utalio. U idealnim uslovima, Kaminski vredi duplo više od Tobija. Slicni su budzeti ove godine, to je i Coki indirektno potvrdio kod one dvojice mentola u podkastu. @MilošicaFrenk kosta kao 1.5 Tobija, a vredi neuporedivo vise od njega. Ne moze ni da se kvantifikuje multiplikator jer Tobi nama u Evroligi vredi bukvalno 0.0. I on nije jedini, potrosili smo jedno 5 miliona na 0.0 doprinosa. Zato i imate i znacajno jaci tim od nas ove godine iako se ni vi niste proslavili selekcijom. 1
Milošica Posted March 12 Posted March 12 (edited) @Heaviside To stoji. Što se tiče samog kvaliteta tima na papiru, slažem se apsolutno. Meni Željko za trenutno stanje i jeste najveći krivac, tu nema spora. Pri tome, ne mogu da opišem koliko bih voleo da ostane. Rekao bih da te dve stvari nisu kontradiktorne. Prošla sezona je bila 4 deci vinjaka, uz taman kisele i za nijansu previše hrane. Ova sezone je već sada 4 deci vinjaka bez kisele i mrljavljenje što se hrane tiče. Mora se popiti flaša, a kako sprečiti mamurluk, to će biti umetnost. Edited March 12 by Milošica
kud u maglu Simoviću Posted March 12 Posted March 12 nego puśtie ovu akademsku raspravu o jačini rostera, da vidimo od čega se živi na ovom topiku kss uplatio zvezdi 4.5 mil € za tri meseca 1
Heaviside Posted March 12 Author Posted March 12 22 minutes ago, Nikodije said: kakve veze trener ima sa selekcijom kad je tu sportski sektor? doveo je Dusko neke igrace 100% Coki tvrdi da je on insistirao i na Sabazu i na Tobiju i na Bolomboju. Kapiram da je i Rokasa on hteo. Dosolio je Nebojsa tu sigurno ali tesko da nema nikakve Duskove odgovornosti.
Heaviside Posted March 12 Author Posted March 12 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: nego puśtie ovu akademsku raspravu o jačini rostera, da vidimo od čega se živi na ovom topiku kss uplatio zvezdi 4.5 mil € za tri meseca svete se zbog ukinute akreditacije pa izmisljiaju 1
Nikodije Posted March 12 Posted March 12 1 minute ago, Heaviside said: doveo je Dusko neke igrace 100% Coki tvrdi da je on insistirao i na Sabazu i na Tobiju i na Bolomboju. Kapiram da je i Rokasa on hteo. Dosolio je Nebojsa tu sigurno ali tesko da nema nikakve Duskove odgovornosti. Ma znam, malo ja preuveličavam radi sprdnje jer klub je realno za sprdnju. Neće biti bolje dok ova postava vodi klub, treneri će se menjati i dovoditi ponekog svog igrača ali to je nebitno. Bojim se da nema rešenja jer klub je realno privatizovan samo mi to ne znamo.
MeanM@ Posted March 12 Posted March 12 Jbt, kolko smo mi forumski cigani bogovi razuma i samokritike. Otvoreno izlazemo sva svoja sranja, ne stvaramo sebi idole. Grobarija i ono cega je svesna da im ne valja komentarise samo medju sobom u podrumima da ne cuje neprijatelj i oseti slabost. 2 univerzuma, ociglednost jedna 2 1
Ratamahatta Posted March 12 Posted March 12 Statistike i istrazivanja kazuju da je mnogo vise nobelovaca iz disfunkcionalnih familija
kud u maglu Simoviću Posted March 12 Posted March 12 3 minutes ago, Heaviside said: svete se zbog ukinute akreditacije pa izmisljiaju ja bi samo voleo da vidim ugovor o sponzorstvu između gradskog zavoda za veštačenje i kkczbg. mora da je u pitanju nekomercijalno oglašavanje, kao što smo ga imali onomad na forumu 1
Recommended Posts