Jump to content
IGNORED

Košarka u vrtlogu politike

Heaviside

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, kralj said:

Ako se za ovaj tim izdvaja kao za Partizanov, tu se neko ozbiljno utalio. U idealnim uslovima, Kaminski vredi duplo više od Tobija.

jao shokiran sam tom idejom da se kod nas neko utaljuje u ugovore igraca.

Posted (edited)
6 minutes ago, kralj said:

Jebi ga, da Hanga ima 28, ne bi ga ni Partizan mogao, a mi bismo se krpili nekim Dzon Holandom. To nam je platni razred. 

Ako se za ovaj tim izdvaja kao za Partizanov, tu se neko ozbiljno utalio. U idealnim uslovima, Kaminski vredi duplo više od Tobija.

Platni razred su nam Smit i Holand, isto kao Šabaz i Panter. Nema potrebe praviti neke razlike između dva kluba u tom smislu.

A konkretno Frenk - Tobi, Kaminski ima 3/2 Tobijeve plate. Meni je Frenk drag, ali ozbiljan fejl za te pare.

Edited by Milošica
Posted (edited)

Ma skauting ne valja, tj. principi po kojima se obavlja

Svake jebene godine u gomili timova se pojave neki likovi koji su kidali u Avelinu, Bujukcekmeceu, Nanteru, Miteldojceru, Obradoiru, Nemakabiju, Peristeriju, Jenisju i samo u vrlo vrlo retkim situacijama takvi zavrse kod nas. Da je Panter doveden dirikt tamo iz Grcke gde je prvo bio, kostao bi baksis neki, posle je kostao ruku, sad kosta ruku i nogu

EL device su low risk high reward jebiga, bolje da tako radimo, sigurno ce bolje i jace da grize cetvorka na poziciji crnca od 24 godine prvi put u EL nego ispusena lula od 34

Edited by Ratamahatta
Posted (edited)
17 minutes ago, Eleniko said:

u međuvremenu jedan boško đurovski nezadovoljan strancima u blizancima

https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/nisam-zadovoljan-strancima-ni-u-partizanu-ni-u-zvezdi/

:rolf:

Ja mislio prica o fudbalskom derbiju, sta je ovo boktejebo, ni za fucu ga niko ne shvata ozbiljno, to sve ostalo da zivi u 1987.

Zvuci kao Binic, jebeni bumeri, bukvalno sam hteo da napisem stranac mora da bude duplo bolji od domaceg kad ono naravno, to stoji u donjem pasusu 

:ziga:

A samo su ustvari svi puni mrznje sto danasnji sportisti zaradjuju 10x nego oni i sto ce moci da drkaju kurac posle karijere umesto da se bakcu s licencama

Edited by Ratamahatta
Posted (edited)
4 minutes ago, Milošica said:

Meni je Frenk drag, ali ozbiljan fejl za te pare.

već sam ovde pisao - prodajte ga nama ako vam nije dobar.

ne mogu na silu igrači da se guraju u trenerske kalupe, bolje je ne kupiti ga nego ga razjebavati i sportski i psihički takvim silovanjem. on nije za switch basket...

Edited by Eleniko
Posted
Just now, Eleniko said:

ne mogu na silu igrači da se guraju u trenerske kalupe, bolje je ne kupiti ga nego ga razjebavati i sportski i psihički takvim silovanjem.

Prodao sam Nebojši dušu, neću i Frenka.

Posted
1 minute ago, Eleniko said:

ne mogu na silu igrači da se guraju u trenerske kalupe, bolje je ne kupiti ga nego ga razjebavati i sportski i psihički takvim silovanjem.

da pratis kosarku znao bi da u cacku vec ima 1 frenk kaminski, samo za 50 puta manje pare, zove se danilo tasic

• Vojvodo,serdare 1
Posted (edited)

Kaminski uopste nije los igrac, jeste truba u odbrani, ali danas mi se cini da jako malo ko u EL nije truba u odbrani. A ako nije truba u odbrani onda je bogalj napred

Uvek bi uzo njega pre Kaboklovih jaja, Smajlija, Balse, Gilespija i Tobija 

Tibi Plajs nije nista bolji igrac od njega 

Edited by Ratamahatta
  • +1 1
  • Haha 1
Posted
6 minutes ago, Milošica said:

Platni razred su nam Smit i Holand, isto kao Šabaz i Panter. Nema potrebe praviti neke razlike između dva kluba u tom smislu.

A konkretno Frenk - Tobi, Kaminski ima 3/2 Tobijeve plate. Meni je Frenk drag, ali ozbiljan fejl za te pare.

Konkretno je ta razlika svuds. Možda i Smit i Holand isto koštaju, ali je jedan u najboljim godinama i igra godinama EL, dok joj drugi da nije izleta u Zvezdu ne bi prismrdeo.

Ogromna je razlika u individualnom kvalitetu igrača.

Posted

holand je razbio groblje u kupu mitra stolara, tako da je sportski sektor procenio da je to igrac za zvezdu

• +1 2
Posted (edited)

Obradovic donosi Partizanu appeal prilikom dovodjenja igraca, hmmm da li cu pred 20k ludaka i s najtrofejnijim ikada ili cu u Vitoriju za vise para da mi pada kisa svaki drugi dan, pa neko vole novce, neko vole trip, jbg razliciti su ljudi, zivotne okolnosti, sklonosti i motivi

Npr. Ivanovica bije glas da je tezak za saradnju, pa je to kontam turn-off za mnoge neargentince, Sfero mi izgleda kao da je dobar psiholog i da je na leba da ga mazes, pa to mozda pomogne, ima tu gomila faktora

Edited by Ratamahatta
Posted (edited)
8 minutes ago, kralj said:

Konkretno je ta razlika svuds. Možda i Smit i Holand isto koštaju, ali je jedan u najboljim godinama i igra godinama EL, dok joj drugi da nije izleta u Zvezdu ne bi prismrdeo.

Ogromna je razlika u individualnom kvalitetu igrača.

Partizan i Zvezda imaju minimalnu razliku u obezbeđenom budžetu za roster i stručni štab.

Zašto su jedan i drugi klub sklapali timove kako jesu, pitanje je za predsednike, trenere....

Edited by Milošica
Posted (edited)
3 minutes ago, Ratamahatta said:

Sfero mi izgleda kao da je dobar psiholog i da je na leba da ga mazes, pa to mozda pomogne, ima tu gomila faktora

+1000

idealan da istrpi sve kumare, veterane i davidovce u timu, a na rezultat i tako niko ne racuna

takoreci dobar psiholog™

Edited by Nikodije
  • Haha 2
Posted

Mislio sam na selekciju™, ako bude preziveo 

Da se marketujemo kao 'dobar dan, interesuje nas zelite li da igrate za prijateljski nastrojenog dvostrukog gubitnika finala EL u porodicnoj atmosferi i nedinamicnom radnom okruzenju s niskim pritiskom od januara do maja 2025., izuzev jednog dana u februaru i mnogim drugim benefitima?'

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...