kralj Posted March 12 Posted March 12 (edited) 11 minutes ago, Nikodije said: jesu oni nesto skuplji u poslednje dve godine, ali mi smo recimo ove godine najveci underperfomeri u el. 16. mesto sa ovoliko potrosenih para je za ozbiljne promene u vodjenju kluba, ali to se nece desiti, a navijaci ce biti zadovoljni sa duplom krunom. Ja sam svakako protiv bilo kakvog ulaganja u večite, ali ovaj tim Zvezde se ceni mnogo više nego što zapravo vredi. Od koga je to ovaj tim bolji od ovih što su ispred na tabeli? Zapravo su Teo, Bolomboj i Baba overperformeri, koji su sezonu učinili gledljivom. Osim Šabaza, svi igraju blizu maksimuma, problem je u lošoj kompoziciji i selekciji tima, ali ova grupa ljudi trško da može bolje. Edited March 12 by kralj 1
Nikodije Posted March 12 Posted March 12 (edited) 1 minute ago, kralj said: Ja sam svakako protiv bilo kakvog ulaganja u večite, ali ovaj tim Zvezde se ceni mnogo više nego što zapravo vredi. Od koga je to ovaj tim bolji od ovih što su ispred na tabeli? Zapravo su Teo, Bolomboj i Baba overperformeri, koji su sezonu u činili gledljivom. Osim Šabaza, svi igraju blizu maksimuma, problem je u lošoj kompoziciji i selekciji tima, ali ova grupa ljudi trško da može bolje. problem je u losoj selekciji, sve si rekao. tamo gde je baba najbolji igrac 16. mesto je realnost Edited March 12 by Nikodije
sigurnost Posted March 12 Posted March 12 1 hour ago, Filozof manijak said: Ja bih voleo da tako nipodaštavam nekog legendarnog trenera KK Crvena Zvezda....ali avaj, nemam koga bih. Samo činjenice!
Mindaugas Žukauskas Posted March 12 Posted March 12 11 minutes ago, Heaviside said: I naravno da 5-5 postoji, igrali su ukupno deset puta i bilo je 5-5. Partizan je na kraju prosle sezone bio uspesniji jer je pobedio poslednju i najvazniju utakmicu ali je bilo najtesnije moguce. Jasno, samo je pominjanje toga nekako lejm. Kao što rekoh, Ivanović je to ispalio na konferenciji jer mu je propala pretnja praznom puškom, ali ne vidim razlog da se hvata za taj argument u racionalnim diskusijama. Kada Golden Stejt pobedi Bostona u finalu 4:3, niko ne uvati da izvlači 'ali mi smo vas dobili 8:7 sveukupno'. Malo je lejm.
Ratamahatta Posted March 12 Posted March 12 15 minutes ago, Heaviside said: Jednom dobili jedni, jednom drugi To se ne racuna, nije bilo regularno
Nikodije Posted March 12 Posted March 12 Zvezda je 94. dobila kkp 4:1 u finalu, iako je pre toga u sezoni kkp imao 7:0, npr
Milošica Posted March 12 Posted March 12 (edited) Mnogo se zanemaruje koliki je fejl priča Šabaz + Beli + Deda + Tobi. Koliko ide na dušu Nebojši a koliko Dušku, ne znam, ali ne vidim zašto naši fejlovi isto ne bi potpali pod lošu selekciju, već ih ubacuju u narativ "skupi a loše igrate". Razlika je minorna u obezbeđenim igračkim budžetima, na nama i vama je bilo da to hendlujemo. Heavi jeste bog pasivne agresije, i jeste crvena lampica kad te Eleniko pohvali, ali objektivno čovek daje materijal za ok diskusiju a ne samo prazne frazetine kao većina ostalih O Nikodiju da ne pričam, gospodin samo takav Edited March 12 by Milošica 4
Nikodije Posted March 12 Posted March 12 (edited) ja racunam, vazne su uspomene i osecanja a ne pib @Ratamahatta Edited March 12 by Nikodije 1
kralj Posted March 12 Posted March 12 4 minutes ago, Nikodije said: problem je u losoj selekciji, sve si rekao. tamo gde je baba najbolji igrac 16. mesto je realnost Realnost je 3-4 pobede u vrh glave. U ovom timu, osim Šabaza nije bilo igrača koji bi bio konkurentan u borbi za top 10. Ispostavilo se da je Teo imao da iscedi nešto magije i da je Bolomboj user decenije. Ovo ostalo je skup veterana i Davidovaca. Mi opalimo Partizan sa 30 minuta Jaga dok njima Smit, koji je duplo bolji igrač nije ni u protokolu. Kakav crni underperform. 1 1
Nikodije Posted March 12 Posted March 12 Just now, kralj said: Realnost je 3-4 pobede u vrh glave. U ovom timu, osim Šabaza nije bilo igrača koji bi bio konkurentan u borbi za top 10. Ispostavilo se da je Teo imao da iscedi nešto magije i da je Bolomboj user decenije. Ovo ostalo je skup veterana i Davidovaca. Mi opalimo Partizan sa 30 minuta Jaga dok njima Smit, koji je duplo bolji igrač nije ni u protokolu. Kakav crni underperform. ko je doveo te veterane i davidovca, to je kljucno pitanje? kome se to u klubu dize pisa na veterane i davidovca? pitanje od milion dolara
Ratamahatta Posted March 12 Posted March 12 (edited) Samo protiv Partizana i igramo dobro, izvuku tu motiv koji inace nemaju, sve ostale tekme smo dobili jer nas je kenjo sut s vremena na vreme A i Partizan je defanzivna bulja pa nam uspeva nekako, siguran sam da ni u Evrokupu ne bi usli u 4 ovakvi kakvi smo Mnogo mi idu na kurac ove sad vec natalozene sezone gde se bataljuje prica vec krajem januara, umesto da iz fotelje gledam fabrikovanu dramu ja sad moram da trazim neku seriju ili tako nesto Edited March 12 by Ratamahatta 1 1
Nikodije Posted March 12 Posted March 12 11 minutes ago, Ratamahatta said: Mnogo mi idu na kurac ove sad vec natalozene sezone gde se bataljuje prica vec krajem januara, umesto da iz fotelje gledam fabrikovanu dramu ja sad moram da trazim neku seriju ili tako nesto nebojsa nam barem cuva zivce. lik odustane od evrolige negde u decembru. ovu dramu koju groblje prozivljava iz kola u kolo ne bih podneo 4 3
kralj Posted March 12 Posted March 12 3 minutes ago, Nikodije said: ko je doveo te veterane i davidovca, to je kljucno pitanje? kome se to u klubu dize pisa na veterane i davidovca? pitanje od milion dolara Pa sigurno nisu alternative bili Tavares i Klajburn. Prvi kažem da je bilo propusta u selekciji, 1 četvorka bi prilično unapredila igru, ali sve i da je dovedena i pogođena, top 10 bi bio ogroman uspeh. Jebi ga, da Hanga ima 28, ne bi ga ni Partizan mogao, a mi bismo se krpili nekim Dzon Holandom. To nam je platni razred. Ako se za ovaj tim izdvaja kao za Partizanov, tu se neko ozbiljno utalio. U idealnim uslovima, Kaminski vredi duplo više od Tobija.
Eleniko Posted March 12 Posted March 12 3 minutes ago, Nikodije said: nebojsa nam barem cuva zivce. lik odustane od evrolige negde u decembru. ovu dramu koju groblje prozivljava iz kola u kolo ne bih podneo takoe bre, daj mi uvek -18 protiv bilo koga kao prošle nedelje u monaku umesto ledejevog napada u poslednjih 5 sekundi /i onda tako još 10x ove sezone/. ove sezone sam se najviše nanervirao protiv bask i žalgirisa u areni gde je bilo baš tako. u međuvremenu jedan boško đurovski nezadovoljan strancima u blizancima https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/nisam-zadovoljan-strancima-ni-u-partizanu-ni-u-zvezdi/ 1
Recommended Posts