Heaviside Posted March 12 Author Posted March 12 13 minutes ago, Filozof manijak said: Pa nismo se slozili, vise KKCZ nije šampion ABA-e, a za dalje videćemo. Pred zoru se mrzne, tj.u maju. Osim ako ne računaš dominaciju u KLS, tu vam skidam kapu. uboli jednu titulu kao i Bokan, ne racuna se to u prekid dominacije, al nemam nista protiv da ti to drugacije vidis al svejedno, ostanak Robije nema veze sa rezultatima i nekim dominacijama na terenu, toga ako nema razlog su nedorasle sudije i igraci koji ga ne slusaju, nego sa time sto bi on da prima milione od funkcionera SNS-a i da u isto vreme poteze price o drzavnom projektu posle poraza.
Heaviside Posted March 12 Author Posted March 12 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: vrlo je uticao na raspored snaga, a pri tom ne mislim isključivo na aba torfej, već na sveukupan košarkaški hajp u srbiji i regionu kroz aba i el. pa zbog čega su čović i zvezda prešli u štark arenu ove sezone, zbog čega ona sumanuta posetometrijatm ove sezone, zbog čega najava napada na finale four posle prošlosezonskih uspeh u el i aba je ćoki jedva pretekao, ako se ove sezone ponovi ili ne daj bože nadmaši neće mu pomoći ni dr debejkitm reach mu je veliki i demagogija vrlo uspesna, to si apsolutno u pravu. Sad ozbiljno, naravno da je uticao, lik ima kultni status i to ne samo u Srbiji i pri tome je i dalje vrhunski trener. Ali Coki njega ne moze da skine, a nisam ni 100% siguran ni u kolikoj meri mu smeta iskreno jer se i on ovajdio od hajpa zbog Obradovica. Njega jedino direktno Vucic moze da otera, a ni njemu se to ne isplati ako uzmemo obzir zbog cega uopste sipa pare u blizance. 2
Filozof manijak Posted March 12 Posted March 12 (edited) Naravno da vidim drugačije, KKCZ više nije jedini konkurentni i neprikosnoveni klub iz Srbiie, o Evropi da ne pričamo. Što se tiče priče o državnom projektu, podseti me odakle je potekao taj narativ kao i kalimerisanje o budžetu? Esid: plus je na primeru kako funkcioniše KKP ogoljeno koliko je vođenje KKCZ od strane Čovića na trulim osnovama, koji može da funkcioniše samo kad nema konkurenciju. Edited March 12 by Filozof manijak
Heaviside Posted March 12 Author Posted March 12 Covic lose vodi Zvezdu, tu se slazemo, ali ne bih rekao da se ogolilo bilo sta zbog Robije. Bukvalno nista nove glede Covica i njegovog vodjenja Zvezde nismo saznali, a ne vidim ni koja ga je to konkurencija ukanalila kada je bio ili jasno bolji ili egal u duelima sa Partizanom. Ja sam ocekivao da ce Robija mnogo lakse da nas pocisti u direktnim duelima, a ono u u prvoj godini cabar, u drugoj egal (5-5 cini mi se), a i u trecoj ce biti egal. Osvojeni trofeji za sada ubedljivo na strani Cokija.
Filozof manijak Posted March 12 Posted March 12 Opet kažem, sačekajmo kraj sezone pa da vidimo i uporedimo. Ubedljivo as vodite za 2 osvojena Kupa. Ne bih nikako to nazvao ubedljivim vođstvom.
warp Posted March 12 Posted March 12 Partizanu A licenca na neodređeno vreme u EL...Zvezdi mesto u novoosnovanoj NBA-FIBA evropskoj ligi, gde da potpišem peticiju ? 1
kralj Posted March 12 Posted March 12 Nije 2 nego 3, plus prvo mesto Aba maltene na pola sezone. I to naravno da se pravimo blesavi i da zanemarimo da Partizan dovodi legitimne članove iz NBA rotacija, a Ćoki malog Romarija iz Bundeslige. Na kraju krajeva, Robijin skauting Zvezde je kriminalan. To je najveća/jedina prednost Zvezde u finalu. A Partizan sa ovim timom je blam da izgubi više od 2 aba utakmice u sezoni. 1
Nikodije Posted March 12 Posted March 12 14 minutes ago, Heaviside said: Covic lose vodi Zvezdu, tu se slazemo, ali ne bih rekao da se ogolilo bilo sta zbog Robije. Bukvalno nista nove glede Covica i njegovog vodjenja Zvezde nismo saznali, a ne vidim ni koja ga je to konkurencija ukanalila kada je bio ili jasno bolji ili egal u duelima sa Partizanom. Ja sam ocekivao da ce Robija mnogo lakse da nas pocisti u direktnim duelima, a ono u u prvoj godini cabar, u drugoj egal (5-5 cini mi se), a i u trecoj ce biti egal. Osvojeni trofeji za sada ubedljivo na strani Cokija. ne bih ja zbrajao trofeje, pogotovo sto robija i ne ucestvuje u domacem prvenstvu. u poslednje dve evroligaske sezone, u kojima oba kluba ucestvuju sa manje-vise slicnim budzetom, kkp je prilicno uspesniji. i ovi povecani budzeti jesu dodatno ogolili nesposobnost zvezdine uprave. sa mnogo manjim budzetom,a boljom sportskom politikom bili su uspesniji. medjutim, otkad je covic preuzeo sportski sektor mi smo ubedljivo najgore vodjen klub u evroligi, sa uzasnim promasajima u angazovanju igraca, menjenjem trenerima, bilo je tragikomicnih situacija. 1 1
Mindaugas Žukauskas Posted March 12 Posted March 12 (edited) Umm, ne postoji nikakvih 5:5, Partizan je u borbi za najvažniji trofej na ovim prostorima savladao Zvezdu sa 3:2 i odneo pehar. Takođe i u Evropi imao dramatično bolju sezonu. 5:5 je krindž izgovor Duška Ivanovića nakon što su mu propale pretnje/prozivke o eventualnom preokretu u seriji, ali ne morate i vi na forumu da ga koristite. Edited March 12 by Mindaugas Žukauskas
Eleniko Posted March 12 Posted March 12 pohvaljujem kolegu heavisidea za vrhunsku rotaciju na temi preuzimanje svuda po terenu, sad ih već zatrpavamo to bre 1 1
kralj Posted March 12 Posted March 12 3 minutes ago, Nikodije said: ne bih ja zbrajao trofeje, pogotovo sto robija i ne ucestvuje u domacem prvenstvu. u poslednje dve evroligaske sezone, u kojima oba kluba ucestvuju sa manje-vise slicnim budzetom, kkp je prilicno uspesniji. i ovi povecani budzeti jesu dodatno ogolili nesposobnost zvezdine uprave. sa mnogo manjim budzetom,a boljom sportskom politikom bili su uspesniji. medjutim, otkad je covic preuzeo sportski sektor mi smo ubedljivo najgore vodjen klub u evroligi, sa uzasnim promasajima u angazovanju igraca, menjenjem trenerima, bilo je tragikomicnih situacija. Ne znam za budzet, ne bi me iznenadilo da je Raduljica uzimao pola miliona, oba kluba su polukriminalna udruženja, ali nominalna vrednost igrača 2 kluba su nebo i zemlja.
Nikodije Posted March 12 Posted March 12 Just now, kralj said: Ne znam za budzet, ne bi me iznenadilo da je Raduljica uzimao pola miliona, oba kluba su polukriminalna udruženja, ali nominalna vrednost igrača 2 kluba su nebo i zemlja. jesu oni nesto skuplji u poslednje dve godine, ali mi smo recimo ove godine najveci underperfomeri u el. 16. mesto sa ovoliko potrosenih para je za ozbiljne promene u vodjenju kluba, ali to se nece desiti, a navijaci ce biti zadovoljni sa duplom krunom.
Heaviside Posted March 12 Author Posted March 12 (edited) 19 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Umm, ne postoji nikakvih 5:5, Partizan je u borbi za najvažniji trofej na ovim prostorima savladao Zvezdu sa 3:2 i odneo pehar. Takođe i u Evropi imao dramatično bolju sezonu u Evropi. 5:5 je krindž izgovor Duška Ivanovića nakon što su mu propale pretnje/prozivke o eventualnom preokretu u seriji, ali ne morate i vi na forumu da ga koristite. Mozemo i samo aba da racunamo od Robijinog dolaska. Jednom dobili jedni, jednom drugi, oba puta bilo 3-2. I naravno da 5-5 postoji, igrali su ukupno deset puta i bilo je 5-5. Partizan je na kraju prosle sezone bio uspesniji jer je pobedio poslednju i najvazniju utakmicu ali je bilo najtesnije moguce. Nije Robija uopste pokazao da Covic ne moze da funkcionise ako ima konkurenciju. Zvezda je u domacim i regionalnim takmicenjima egal sa Partizanom koga vodi najbolji evropski trener svih vremena koji ima u najmanju ruku isti budzet kao i Zvezda. U stvari nije ni egal nego je Zvezda uspesnija. Nikodije je u pravu da se nestrucni rad dodatno ogolio, ali to se desilo zbog losih retzultata u Evroligi i pored povecanog budzeta, a ne zato sto je Robija unistio Bagzija, Dozeta, Cokija i plejadu trenera koje je Coki promenio za to vreme. Upravo suprotno, rezultati protiv Robije su jedino sto Covic ima da pokaze za sve milione koje je potrosio u poslednje tri godine. Edited March 12 by Heaviside 3
levi Posted March 12 Posted March 12 Zvedina dominacija u Abi nije prekinuta na terenu nego je prekinuo Čović puštanjem Radonjića. Vujošević je pobeđen na terenu u seriji na tri dobijene, Obradović je pobeđen u seriji na tri dobijene, Radonja nije 1
Eleniko Posted March 12 Posted March 12 robija nam je inspiracija ne znam zašto mindžoslav ne koristi taj argument mi pravi cigani se ionako ne žalimo na robiju želimo mu da što duže ostane trener KKP 3
Recommended Posts