Jump to content
IGNORED

Košarka u vrtlogu politike

Heaviside

Recommended Posts

Posted

ne znam, samo se bojim da luda strana vučića može lako da sjebe a licencu kome god bude hteo, sve i da klub dobije

posebno klubu koji je poreski dužnik a čiji precednik laže da je dug saniran, procesiran, u postupku ili šta je već rekao

Posted

Ne moze Vucic da sjebe sopstveni drzavni projekat ni u ludilu..

• +1 4
Posted

Ma da, Bodiroga veruje Vučiću... 

Ostoja gađa, a ne puca 😂 Videćemo da li je dovoljno za prekomandu. 

Meni deluje da Partizan drži čiste knjige i da je to karta na koju igraju za A licencu. Tu i tamo druknu pudlicu da lazira izveštaje, posluje preko drugih računa i tako to

• Haha 2
Posted

Ma rešiće se, šta vam je. Zvaće Žoc da se izvinjava, iznervirali ga navijači, vijore mu portretom pred nosem, bilo u afektu, ti si Aco veći Srbin i od mene, a ja veći od svih njih zajedno, etc. Čudi me samo što je Ostoja uzeo da gasi požar.

• +1 4
  • Haha 1
Posted
18 minutes ago, napadaj said:

To sa kladionicama je potpuno bolesno i više je nego očigledno da ih država da daju pare u sport, a da zauzvrat dopušta ovo ludilo. Gledam PFC juče, u jednom momentu su u kadru bili logotipi četiri ili pet kladionica - Mozzart, Soccer, Admiral, Maxbet i čini mi se još jedan

Slažem se naravno da je celokupna priča sa blizancima bolesna na više nivoa, ali mi je reketiranje kladionica sasvim u redu, štaviše pozdravljam to. Ako su kladionice već dozvoljene i ako im je dopušteno da se nesmetano reklamiraju 0-24h na svim medijima, sa čime ne slažem. Nije mi problem ni da naši klibovi nose te reklame, do skoro je to nosio najveći sportski klub na svetu. 

• +1 4
Posted
1 minute ago, Heaviside said:

Slažem se naravno da je celokupna priča sa blizancima bolesna na više nivoa, ali mi je reketiranje kladionica sasvim u redu, štaviše pozdravljam to. Ako su kladionice već dozvoljene i ako im je dopušteno da se nesmetano reklamiraju 0-24h na svim medijima, sa čime ne slažem. Nije mi problem ni da naši klibovi nose te reklame, do skoro je to nosio najveći sportski klub na svetu. 

Meni bi to imalo smisla da se te pare ulažu u školice sporta, školske sale i terene (ono Mocartovo je verovatno i štetno, pošto je svaki od tih terena na kojima sam bio napravljen od užasne plastike, čisto da se kaže da nešto rade), takmičenja za decu... A ne u plate Kevina Pantera i Hvanga. Ovako imamo po Las Vegas style kladionicu na svakih 50 metara, a mladi igrači nam fale u svim sportovima.

• +1 9
Posted
9 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Ne moze Vucic da sjebe sopstveni drzavni projekat ni u ludilu..

Može da svede oba kluba na nivo Borca bez problema 

• Hvala 3
Posted
1 minute ago, napadaj said:

Meni bi to imalo smisla da se te pare ulažu u školice sporta, školske sale i terene (ono Mocartovo je verovatno i štetno, pošto je svaki od tih terena na kojima sam bio napravljen od užasne plastike, čisto da se kaže da nešto rade), takmičenja za decu... A ne u plate Kevina Pantera i Hvanga. Ovako imamo po Las Vegas style kladionicu na svakih 50 metara, a mladi igrači nam fale u svim sportovima.

Apsolutno se slažem, hteo sam i da napišem to… Treba ih surovo reketirati ali naravno da ne treba te pare dati Ćokiju da ih troši na Miškov katalog. 

• +1 2
Posted
3 minutes ago, Heaviside said:

Taman posla, posle desetine miliona koje je ulupao, doveo Zeljka i da sad digne ruke od svog EL mezimceta. Pre bi crkao nego da sjebe projekat na koji je najponosniji..

• +1 3
Posted
Just now, Jimmy Kowalski said:

Taman posla, posle desetine miliona koje je ulupao, doveo Zeljka i da sad digne ruke od svog EL mezimceta. Pre bi crkao nego da sjebe projekat na koji je najponosniji..

Što bi rek’o Toni, veliki sam poštovalac tvoje duhovitosti 

• Haha 3
Posted
7 minutes ago, napadaj said:

Bolje u plate Pantera i Hvanga, nego da daju pare za decu, koja ce onda misliti da su kladionice kul..

Posted
4 minutes ago, napadaj said:

za to je neophodna državna strategija, nešto kao što su uradili englezi pred oi u londonu, a započeli posle atlante kada su imali valjda jedno zlato

al tako nešto očekivati od radikalske srbije je na nivou verovanja u deda mraza

ono što se sa sigurnošću može očekivati je da ne ostane kamen na kamenu

• +1 5
Posted (edited)
10 minutes ago, Heaviside said:

teoretski da, ali u praksi kao sto vidimo radi se o personi™ koju lozi™ da mu navijaci kluba i pored silnih miliona datih kkpu vicu vcu pdru, a on im nakon toga jos vise daje, a oni mu jos jace skandariju..

izvalili su to navijaci, a sad je robija to podigai na jos veci nivo, tako da treba ocekivati jos jace ulaganje u kkp..

:fantom:

Edited by Shaq
Posted
7 minutes ago, Heaviside said:

Može, ali sve to što ovako ili onako daje na sport je sića u odnosu na sve ostalo.

Kad ovakve reakcije i tripove ima na to što ga deo navijača protivničkog kluba proziva, mogu misliti šta bi mu bilo da je sa obe strane. On možda jeste lud ali nije glup.

Posted
14 minutes ago, Uskebasi said:

Ma da, Bodiroga veruje Vučiću... 

Ostoja gađa, a ne puca 😂 Videćemo da li je dovoljno za prekomandu. 

Meni deluje da Partizan drži čiste knjige i da je to karta na koju igraju za A licencu. Tu i tamo druknu pudlicu da lazira izveštaje, posluje preko drugih računa i tako to

siguran sam da su vaše knjige čiste, baš ništa ne upućuje da nisu. 

porez niste platili samo slučajno bez loše namere a nivo 200 je dovoljno poskupeo da prihodi iz ličnih izvora čine koliko ste ono rekli, 70%.

• Haha 5
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...