Jump to content
IGNORED

Košarka u vrtlogu politike

Heaviside

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, napadaj said:

5.000? Drugaru prošle godine sezonska bila oko 40.000, ove godine za isto to mesto 70.000. Gornji nivo prošle sezone 20 i nešto hiljada, ove 40 i nešto. Ogromno je bilo poskupljenje naših sezonskih.

Ma verujem da su rasle cene sezonskih, al je matematika malo cudna. Ako idemo unazad tom logikom doci cemo do bagatelnih cena u sezoni 2020/2021. Ne zelim da kopam i uporedjujem.

Sve ok, ako vama transparetna ova excel tabela meni jos transparetnija. 

Ja slicnom uradku od ovog naseg gmaza nista ne bih verovao.

Uostalom, imamo decenije skrivanja finansija na svim sportskim poljima i sad kao treba poverujem farsi jednog Vucica i Ostoje/Covica. Evo, sad cu

Posted
1 minute ago, Eleniko said:

pa sad je samo potvrdio sve što je ovaj jutros prosuo pred naciju

Nije u vezi sa plaćanjem poreza, tu je rekao direktno suprotno onom što je rekao AV. Plus ovo da je ovosezonski budžet 70% iz 'realnih' izvora, to je isto kontra onome da klub ne bi postojao bez države... Naravno da ne verujem u te brojeve, samo kažem da je saopštenje prilično kontra Vučićevom izlaganju od jutros

• +1 1
Posted
2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

na drugoj strani imamo kao sponzora gradski zavod za veštačenje i aik banku

:hail:

Posted (edited)

to sto vi mnogo vise sad zaradjujete nego ranije i od karata i od marketinga, ne znaci da niste drzavni projekat. 

ako vam drzava da 6 miliona, plus kladionici objasni da bi bilo dobro da vam da jos par, onda vi definitivno, kao i mi, jeste drzavni projekat. 

to je elementarna logija jbt.

Edited by nenad
  • -1 1
  • Tužno 1
Posted
34 minutes ago, MiddleClass said:

Meni je najjace kad se navijaci loze da su mocartbet i meridianbet dobrovoljna, privatna sponzorstva...

A u stvari su drzavna, direktno iz budzeta..

• +1 1
Posted
1 minute ago, MeanM@ said:

Ma verujem da su rasle cene sezonskih, al je matematika malo cudna. Ako idemo unazad tom logikom doci cemo do bagatelnih cena u sezoni 2020/2021. Ne zelim da kopam i uporedjujem.

Sve ok, ako vama transparetna ova excel tabela meni jos transparetnija. 

Ja slicnom uradku od ovog naseg gmaza nista ne bih verovao.

Uostalom, imamo decenije skrivanja finansija na svim sportskim poljima i sad kao treba poverujem farsi jednog Vucica i Ostoje/Covica. Evo, sad cu

Ma brojke su smešne naročito što u privatna sponzorstva broje privatne firme tesno povezane sa državom, niko normalan ne veruje u to. Prihodi KKP od karata su sigorno veći nego prošle godine, što naravno ne znači da je bilo koji od onih iznosa tačan i realan.

• +1 4
Posted
2 minutes ago, Djolle said:

Nije u vezi sa plaćanjem poreza, tu je rekao direktno suprotno onom što je rekao AV. Plus ovo da je ovosezonski budžet 70% iz 'realnih' izvora, to je isto kontra onome da klub ne bi postojao bez države... Naravno da ne verujem u te brojeve, samo kažem da je saopštenje prilično kontra Vučićevom izlaganju od jutros

Murat je rekao da garantuje zivotom da nijedan dinar nije uplacen za porez.  Tako da ostoja opasnu igru igra

• +1 2
  • Hvala 1
Posted
20 minutes ago, Eleniko said:

reko mu dača ikodinović

U-pristojnoj-zemlji-bi-ga-poslali-u-ludn

Pre bi taj poslušao Šefika. Em je stranački kolega em zna da može da ga prebije ako ne posluša :fantom:

Posted

To sa kladionicama je potpuno bolesno i više je nego očigledno da ih država da daju pare u sport, a da zauzvrat dopušta ovo ludilo. Gledam PFC juče, u jednom momentu su u kadru bili logotipi četiri ili pet kladionica - Mozzart, Soccer, Admiral, Maxbet i čini mi se još jedan

• +1 2
Posted
24 minutes ago, ZokiAsov said:

Pazi predsednik kaze da ostoja nije ni dinar uplatio za porez. A ostoja tvrdi da jeste 12.09 prosle godine, nekih 430 milijuna. E sad kome tu verovati...

5 minutes ago, Djolle said:

Nije u vezi sa plaćanjem poreza, tu je rekao direktno suprotno onom što je rekao AV. 

nešta vam tu ne štima, pogledajte malo te brojeve.

da se razumemo, ja sam na strani ostoje /i BIA/ - anarhija all over baš čaršija

kakvi crni prihodi iz sopstvenih sredstava. neka se laže što više i što masnije.

vučić je kvaran ko karijes, sačekao je da čo naguzi pošumljenog na parketu pa sad dodatno surduknuo. ovo ne bi smeo da radi da je prso sinoč.

a možda je služba saznala da je želimiru prošla kandidatura za a licencu a dr nebojši nije, pa je sad rešio da to popravi težim putem...

Posted
6 minutes ago, ZokiAsov said:

Tako da ostoja opasnu igru igra

ja sam rešio da prodam kadjara i da uzmem novog evoqa

jbg od mene dosta

• Wub 1
Posted

možda je vreme za igru istine

ko ovde živi tj prihoduje od čijih novaca

Posted
10 minutes ago, Djolle said:

Ma brojke su smešne naročito što u privatna sponzorstva broje privatne firme tesno povezane sa državom, niko normalan ne veruje u to. Prihodi KKP od karata su sigorno veći nego prošle godine, što naravno ne znači da je bilo koji od onih iznosa tačan i realan.

Mene zanima koliki je pdv na tih 6-8 miliona eura?

Posted
3 minutes ago, Eleniko said:

a možda je služba saznala da je želimiru prošla kandidatura za a licencu a dr nebojši nije, pa je sad rešio da to popravi težim putem...

Posle onog ničim izazvanog sranja po sudijama, definitivno je najzanimljiviji deo konferencije bio taj kad pominje za glavni cilj ne trofeje nego Partizan kao stabilan EL tim. To ostavlja dosta prostora za tumačenje. Može da bude da je nešto već sređeno pa će se koristiti da se sezona pokaže kao uspešna ako sve ostalo propadne a može da bude i da Željko samo rentuje u afektu posle poraza i nada se tome. Bumo videli...

Posted (edited)

@*edited by mod

Čuću se sa čovekom iz kluba da saznam to, samo prvo da opipam puls da vidim da li je Ostojina ili AV struja.

Edited by Milošica
  • Haha 4
  • Vojvodo,serdare 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...