Nikodije Posted February 18, 2024 Posted February 18, 2024 Just now, Shaq said: samo se nadam da ce i el dobro prouciti danasnje izglaganje precednika u vezi potencijalnih a licenci, gde javno priznaje da drzava daje pare klubovima kako bi oni platili porez drzavi, da se laziraju izvestaji, da se pritiskaju™ privatnici i banari da uloze/daju pare blizancima.. Pošto oni to ne znaju. O našem poslovanju odavno znaju sve, cinkario Zorulence Savić 1
ZokiAsov Posted February 18, 2024 Posted February 18, 2024 18 minutes ago, Djolle said: Je l to Ostoja demantovao Vučića? Najebale su kvake u predsedništvu... Pazi predsednik kaze da ostoja nije ni dinar uplatio za porez. A ostoja tvrdi da jeste 12.09 prosle godine, nekih 430 milijuna. E sad kome tu verovati... 1
Eleniko Posted February 18, 2024 Posted February 18, 2024 23 minutes ago, *edited by mod said: Samo čime li je Zvezda toliko naljutila Šapketa da im ladno skreše 6.75 miliona u odnosu na prethodnu sezonu? reko mu dača ikodinović
Frank Pembleton Posted February 18, 2024 Posted February 18, 2024 Ovde krenula kartometrijatm koliko vidim. Eno ga Rujević na tw cepa karte na ulazu u halu...
Eleniko Posted February 18, 2024 Posted February 18, 2024 19 minutes ago, Lord Stef said: Braco mislio sam da je jasno da se zajebavam ima ko se zajebava a ima i ko se ne zajebava
Djolle Posted February 18, 2024 Posted February 18, 2024 11 minutes ago, Heaviside said: nije, vučić je otvoreno priznao da država™ sugeriše™ privatnicima da daju pare blizancima, čak i ako navijaju za drugi klub a to je kod Ostoje i Ćokija u redu “sopstveni prihodi” plus imaju razumevanja kada je porez u pitanju. Ne u tom delu, ali AV je rekao da KKP nije ni dinar uplatio na ime poreskog duga, a Ostaja izašao sa iznosom i datumom, kao i da je rok za ostatak duga po sporazumu valjda u aprilu ove godine... Nisam se nadao takvom saopštenju, moram priznati.
nenad Posted February 18, 2024 Posted February 18, 2024 25 minutes ago, Djolle said: Je l to Ostoja demantovao Vučića? Najebale su kvake u predsedništvu... ustvari je potvrdio svaku sefovu rec. 1
Eleniko Posted February 18, 2024 Posted February 18, 2024 1 minute ago, Djolle said: Ne u tom delu, ali AV je rekao da KKP nije ni dinar uplatio na ime poreskog duga, a Ostaja izašao sa iznosom i datumom, kao i da je rok za ostatak duga po sporazumu valjda u aprilu ove godine... Nisam se nadao takvom saopštenju, moram priznati. a čemu si se nadao, ako nije tajna
MeanM@ Posted February 18, 2024 Posted February 18, 2024 10 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: to mi kaži 1k€(10k je karta za jednu utakmicu) Pa nece bas biti. Standard jedan i standard 2 koje cine dobranih 50% nivoa 200 su oko 70k. Premium, superior i gold verzije istih su ti tu oko 1k eura, i solidan deo ti zauzima navijacki boks i family deo. Ja sam konkretno pitao sta cini godisnju razliku od tri miliona eura, i to ne na jednu godinu, vec konstantno povecanje poslednje 4 godine. Delom u zajebanciji, delom me stvarno zanima. Nema sanse da rast cene 5000 ulaznica cini tu razliku.
Eleniko Posted February 18, 2024 Posted February 18, 2024 1 minute ago, nenad said: ustvari je potvrdio svaku sefovu rec. pa naravno, ovo je sve dogovoreno između njih dvojice a ostoja je bogu hvala više veran partiji nego partizanu. to da želimir nije znao da će na ovo da ispadne sada je već izvesno, premazani pošumljeni mu je vrv u prolazu pred kzš dobacio da se osvrne malo na optužbe /čije tačno, sa tvitera - laki, sa ppp - šakula/ da su državni projekat a ovom taman dobro došlo da se skrene fokus sa jučerašnjeg poraza.
Djolle Posted February 18, 2024 Posted February 18, 2024 (edited) 7 minutes ago, Eleniko said: a čemu si se nadao, ako nije tajna Nadanje nije prava reč, očekivao sam glasno ćutanje, nezameranje vođi kao i do sada... Edited February 18, 2024 by Djolle 1
napadaj Posted February 18, 2024 Posted February 18, 2024 4 minutes ago, MeanM@ said: Nema sanse da rast cene 5000 ulaznica cini tu razliku. 5.000? Drugaru prošle godine sezonska bila oko 40.000, ove godine za isto to mesto 70.000. Gornji nivo prošle sezone 20 i nešto hiljada, ove 40 i nešto. Ogromno je bilo poskupljenje naših sezonskih.
Eleniko Posted February 18, 2024 Posted February 18, 2024 8 minutes ago, Frank Pembleton said: Ovde krenula kartometrijatm koliko vidim. Eno ga Rujević na tw cepa karte na ulazu u halu... blagiš si ga tebi, mene brat rujke kanselovao, morao sam da otvorim drugi nalog da bi čitao njegovo biserje
Eleniko Posted February 18, 2024 Posted February 18, 2024 2 minutes ago, Djolle said: Nadanje nije prava reč, očekivao sam glasno ćutanje, nezemeranje vođi kao i do sada... pa sad je samo potvrdio sve što je ovaj jutros prosuo pred naciju 1
kud u maglu Simoviću Posted February 18, 2024 Posted February 18, 2024 ok stvarno mi ne pada na pamet da slikam prošlogodišnju i ovosezonsku kartu da bi nešto “dokazao” isto mesto prošle sezone je bilo 300, ove 1000 to je poenta. onu prvu sezonu je prosto glupo i pominjati zbog toga što se igralo u pioniru, tu bi već išlo i preko 5 puta uzaludno je, ne zbog tebe naravno, već celokupnog narativa žvalave spodobe. sad ja treba tebi nešto da pojašnjavam(i ti meni) a na drugoj strani imamo kao sponzora gradski zavod za veštačenje i aik banku
Recommended Posts