Jump to content
IGNORED

Košarka u vrtlogu politike

Heaviside

Recommended Posts

Posted
Just now, Shaq said:

samo se nadam da ce i el dobro prouciti danasnje izglaganje precednika u vezi potencijalnih a licenci, gde javno priznaje da drzava daje pare klubovima kako bi oni platili porez drzavi, da se laziraju izvestaji, da se pritiskaju™ privatnici i banari da uloze/daju pare blizancima..:fantom:

Pošto oni to ne znaju. O našem poslovanju odavno znaju sve, cinkario Zorulence Savić :fantom:

• +1 1
Posted
18 minutes ago, Djolle said:

Je l to Ostoja demantovao Vučića? Najebale su kvake u predsedništvu... 

Pazi predsednik kaze da ostoja nije ni dinar uplatio za porez. A ostoja tvrdi da jeste 12.09 prosle godine, nekih 430 milijuna. E sad kome tu verovati...

• Hvala 1
Posted
23 minutes ago, *edited by mod said:

Samo čime li je Zvezda toliko naljutila Šapketa da im ladno skreše 6.75 miliona u odnosu na prethodnu sezonu? :think:

reko mu dača ikodinović

U-pristojnoj-zemlji-bi-ga-poslali-u-ludn

Posted

Ovde krenula kartometrijatm koliko vidim.

Eno ga Rujević na tw cepa karte na ulazu u halu...

Posted
19 minutes ago, Lord Stef said:

Braco mislio sam da je jasno da se zajebavam :D 

ima ko se zajebava

a ima i ko se ne zajebava

Happy Hour Beer GIF by Busch

Posted
11 minutes ago, Heaviside said:

nije, vučić je otvoreno priznao da država™ sugeriše™ privatnicima da daju pare blizancima, čak i ako navijaju za drugi klub :D a to je kod Ostoje i Ćokija u redu “sopstveni prihodi” plus imaju razumevanja kada je porez u pitanju. 

Ne u tom delu, ali AV je rekao da KKP nije ni dinar uplatio na ime poreskog duga, a Ostaja izašao sa iznosom i datumom, kao i da je rok za ostatak duga po sporazumu valjda u aprilu ove godine... Nisam se nadao takvom saopštenju, moram priznati.

Posted
25 minutes ago, Djolle said:

Je l to Ostoja demantovao Vučića? Najebale su kvake u predsedništvu... 

ustvari je potvrdio svaku sefovu rec.

• +1 1
Posted
1 minute ago, Djolle said:

Ne u tom delu, ali AV je rekao da KKP nije ni dinar uplatio na ime poreskog duga, a Ostaja izašao sa iznosom i datumom, kao i da je rok za ostatak duga po sporazumu valjda u aprilu ove godine... Nisam se nadao takvom saopštenju, moram priznati.

a čemu si se nadao, ako nije tajna

Posted
10 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

to mi kaži

1k€(10k je karta za jednu utakmicu)

Pa nece bas biti. Standard jedan i standard 2 koje cine dobranih 50% nivoa 200 su oko 70k. 
Premium, superior i gold verzije istih su ti tu oko 1k eura, i solidan deo ti zauzima navijacki boks i family deo. 
Ja sam konkretno pitao sta cini godisnju razliku od tri miliona eura, i to ne na jednu godinu, vec konstantno povecanje poslednje 4 godine. Delom u zajebanciji, delom me stvarno zanima.

Nema sanse da rast cene 5000 ulaznica cini tu razliku.

Posted
1 minute ago, nenad said:

ustvari je potvrdio svaku sefovu rec.

pa naravno, ovo je sve dogovoreno između njih dvojice a ostoja je bogu hvala više veran partiji nego partizanu.

to da želimir nije znao da će na ovo da ispadne sada je već izvesno, premazani pošumljeni mu je vrv u prolazu pred kzš dobacio da se osvrne malo na optužbe /čije tačno, sa tvitera - laki, sa ppp - šakula/ da su državni projekat a ovom taman dobro došlo da se skrene fokus sa jučerašnjeg poraza.

Posted (edited)
7 minutes ago, Eleniko said:

a čemu si se nadao, ako nije tajna

Nadanje nije prava reč, očekivao sam glasno ćutanje, nezameranje vođi kao i do sada...

Edited by Djolle
  • +1 1
Posted
4 minutes ago, MeanM@ said:

Nema sanse da rast cene 5000 ulaznica cini tu razliku.

5.000? Drugaru prošle godine sezonska bila oko 40.000, ove godine za isto to mesto 70.000. Gornji nivo prošle sezone 20 i nešto hiljada, ove 40 i nešto. Ogromno je bilo poskupljenje naših sezonskih.

Posted
8 minutes ago, Frank Pembleton said:

Ovde krenula kartometrijatm koliko vidim.

Eno ga Rujević na tw cepa karte na ulazu u halu...

blagiš si ga tebi, mene brat rujke kanselovao, morao sam da otvorim drugi nalog da bi čitao njegovo biserje

Posted
2 minutes ago, Djolle said:

Nadanje nije prava reč, očekivao sam glasno ćutanje, nezemeranje vođi kao i do sada...

pa sad je samo potvrdio sve što je ovaj jutros prosuo pred naciju

• +1 1
Posted

ok

stvarno mi ne pada na pamet da slikam prošlogodišnju i ovosezonsku kartu da bi nešto “dokazao”

isto mesto prošle sezone je bilo 300, ove 1000 to je poenta. onu prvu sezonu je prosto glupo i pominjati zbog toga što se igralo u pioniru, tu bi već išlo i preko 5 puta

uzaludno je, ne zbog tebe naravno, već celokupnog narativa žvalave spodobe. sad ja treba tebi nešto da pojašnjavam(i ti meni) a na drugoj strani imamo kao sponzora gradski zavod za veštačenje i aik banku

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...