Jimmy Kowalski Posted February 18 Posted February 18 12 minutes ago, Lord Stef said: Pa znas kako, tu su prodaja karata, privatna sponzorstva, ucesce u Evroligi, obestecenja, mladje kategorije, komercijalizacija, mladje kategorije, prihodi od prodavnice itd. Nakupi se. To su sve drzavne pare druze, kakvi privatnici, kakve karte, trice i kucine. To se sve iz usta ovog napacenog naroda uzima.. 3
kud u maglu Simoviću Posted February 18 Posted February 18 11 minutes ago, MeanM@ said: Ima ozbiljnu tendenciju nakupljanja. Svake godine za 3 milki vise jel imaš predstavu koliko košta sezonska karta za nivo 200? 1 1
MeanM@ Posted February 18 Posted February 18 (edited) 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: jel imaš predstavu koliko košta sezonska karta za nivo 200? Kolko je kostala prosle godine? Nemam pojma inace. Kontam nekih 60-70k Edited February 18 by MeanM@
Lord Stef Posted February 18 Posted February 18 5 minutes ago, Блок_64 said: Kakvi crni prihodi od mladjih kategorija.Juniori i kadeti dobijaju pare (stipendije) i u Zvezdi,Partizanu,Dinamiku,Megi,Jokeru,Vojvodini,Spartaku.....mislim da clanarinu placaju samo skole kosarke a vec u pionirima ona ne postoji (u Partizanu i Zvezdi). Uz to se i svim igracima u mladjim kategorijama koji su van Beograda placaju stan i hrana. Inace duguje se i skoli 20-ti oktobar lepa suma novca za koriscenje sale. Braco mislio sam da je jasno da se zajebavam 1
Блок_64 Posted February 18 Posted February 18 Just now, Lord Stef said: Braco mislio sam da je jasno da se zajebavam
Nikodije Posted February 18 Posted February 18 1 hour ago, Eleniko said: imam nepopularno mišljenje za koje najiskrenije molim da se ne tumači patkometrijski ili u sličnom ključu naime mislim da je ova sinoćna obradovićeva izjava i jutrošnja vučićeva reakcija ako ne možda dogovoreni dupli pas onda barem efektno vučićevo korišćenje na tipično naprednjački način, da se neki veći problem koji postoji pokrije odgovarajućom čaršijski lukrativnom temom o kojoj će narod raspravljati, gle čuda baš u vreme obeležavanja godišnjice nezavisnosti kosova ili šta sve treba ovih dana da se pokrije nečim suštinski nebitnim kao što je pitanje da li je kkp državni projekat. vi ste pratili više od mene, ko je to poslednji dana prozivao partizan da bi se ova priča ponovo otvarala. nisam primetio da je čo to radio, tek on ne bi smeo sa ovoliko putera na glavi. drugim rečima ostoja je dobio puno pozitivnih partijskih brojanja za ovo nabacivanje precedniku na volej. i sad kad krenu ekseli i čaršafi da se rolaju po tviterima i televizijama, gde će nam biti kraj. Jeste, baš Robiji treba u životu da igra ping pong sa Vučićem zbog Kosova. Mislim da Robija jeste ljut na državu™, ne toliko zbog suđenja juče ili tako nečeg, već zato što mu je država™ sabotirala potpis Mirotića. A sad kad sezona preti da mu ode dođavola naravno da se Robija pita da li bi nešto bilo drugačije da taj potpis letos nije stopiran. 5
Блок_64 Posted February 18 Posted February 18 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: jel imaš predstavu koliko košta sezonska karta za nivo 200? Koliko i ko je prodaje
kud u maglu Simoviću Posted February 18 Posted February 18 1 minute ago, MeanM@ said: Kolko je kostala prosle godine? znam, zato što sam imao i prošlu i ovu molim te ako znaš odgovori mi na pitanje
Popular Post MiddleClass Posted February 18 Popular Post Posted February 18 (edited) Meni je najjace kad se navijaci loze da su mocartbet i meridianbet dobrovoljna, privatna sponzorstva... Edited February 18 by MiddleClass 11
MeanM@ Posted February 18 Posted February 18 Just now, kud u maglu Simoviću said: znam, zato što sam imao i prošlu i ovu molim te ako znaš odgovori mi na pitanje Ma ne znam. A i nisam siguran na sta ciljas. Ta tri miliona cini razlika u ceni karte na nivou 200? I tako vec cetiri godine unazad? Posto vidim da taj deo prihoda ima konstantni rast od 3 mil/god. 1
Heaviside Posted February 18 Author Posted February 18 10 minutes ago, Djolle said: Je l to Ostoja demantovao Vučića? Najebale su kvake u predsedništvu... nije, vučić je otvoreno priznao da država™ sugeriše™ privatnicima da daju pare blizancima, čak i ako navijaju za drugi klub a to je kod Ostoje i Ćokija u redu “sopstveni prihodi” plus imaju razumevanja kada je porez u pitanju. 3
MeanM@ Posted February 18 Posted February 18 3 minutes ago, MiddleClass said: Meni je najjace kad se navijaci loze da su mocartbet i meridianbet dobrovoljna, privatna sponzorstva... Kvalitet prepoznaje kvalitet, nego kako. U oba kluba 1 1
kud u maglu Simoviću Posted February 18 Posted February 18 2 minutes ago, MeanM@ said: Ma ne znam to mi kaži 1k€(10k je karta za jednu utakmicu)
Shaq Posted February 18 Posted February 18 (edited) samo se nadam da ce i el dobro prouciti danasnje izglaganje precednika u vezi potencijalnih a licenci, gde javno priznaje da drzava daje pare klubovima kako bi oni platili porez drzavi, da se laziraju izvestaji, da se pritiskaju™ privatnici i bankari da uloze/daju pare blizancima.. Edited February 18 by Shaq 1
Recommended Posts