Jump to content

Serie A

Featured Replies

Drogaš :fantom:

• Author

Lud završetak meča u Đenovi.

U zaustavnom vremenu Menjon dobija nesmotren, direktan crveni karton, posle pomalo glupog izletanja, u trenutku kada je Milan već izvršio svih pet izmena. Na gol staje jedan jedini Olivier Žiru (ima li nešto što taj čovek ne može).

U posledičnom slobodnjaku Đenova pogađa prečku, zatim imaju korner tokom kojeg njihov golman uleće u šesnaesterac i posle par odbitaka pravi faul za drugi žuti. Đenova na sreću ima još izmena u protokolu pa ubacuje rezervnog golmana. Prave još jedan poslednji puš za izjednačenje, ali Žiru bravurama dostojnih jednog Tafarela čuva gol.

https://dubz.co/c/d9812b

Suludo.

Dobar meč iako je veći deo bilo 0:0. Gilardino vodi Djenovu, kao dodatni “začin” sinoćnom duelu. 

Gledao sam kako su nadojili Romu, 2:2 sa Napolijem i minimalna pobeda nad Laciom u prvom kolu. Mada im znam samo 3,4 igrača, deluju kao tvrd orah za favorite, a u mečevima sa slabijim ekipama epski prosipaju bodove. 

• Author

Sa zvanicnog sajta Milana :lol:

Screenshot 2023-10-08 at 14.53.57.jpg

• Author

Lacio - Atalanta prštalo za sve pare, Atalanta stigla zaostatak od dva gola da bi ga Vesino zabio 5 min pre kraja, uz to dobio i žutu kartu zbog skidanja dresa. Minut kasnije je i Sari dobio crveni, lol

Podjednako ludilo bilo i na Maradoni, Fiore potukla pošteno Napolija, moglo je i 5:1 da bude, doduše moglo je i 3:3.

Jose iskalio sav bes ovog sveta na Kaljariju, a Dibala se opet povredio :/ Lukaku dva gola.

Generalno ludo kolo u Italiji, timovi koji igraju Evropu su prinudjeni na rotacije i to se primećuje. 
Nakon pauze ide Milan-Juventus.

Napoli sad već tradicionalna kući gubi od Fiorentina, ta firoentina je u prošlosti bila kao Robin Hud, krade od bogatih a daje sirotinji. Znali su uzeti bodove i Interu na Meaci, jako zajebana ekipa. Djeluje mi da su ove sezone jako pametno investirali novac. Nico ode na zimu, vjerovatno, očekujem ga u PL.

• Author
On 8. 10. 2023. at 8:43, John Coltrane said:

Dobar meč iako je veći deo bilo 0:0. Gilardino vodi Djenovu, kao dodatni “začin” sinoćnom duelu. 

Gledao sam kako su nadojili Romu, 2:2 sa Napolijem i minimalna pobeda nad Laciom u prvom kolu. Mada im znam samo 3,4 igrača, deluju kao tvrd orah za favorite, a u mečevima sa slabijim ekipama epski prosipaju bodove. 

Gudmunsen je odličan igrač za Seriju A, sve im se oko njega vrti (mada Đenova ume tako da izbaci one-season-wonder igrače koji posle nestanu). Ne bi me čudilo da na leto ode u neki veći klub, a recimo Atalanta ili Sasuolo bi mu bili bombona.

On 7. 10. 2023. at 17:05, goofs said:

Lud završetak meča u Đenovi.

U zaustavnom vremenu Menjon dobija nesmotren, direktan crveni karton, posle pomalo glupog izletanja, u trenutku kada je Milan već izvršio svih pet izmena. Na gol staje jedan jedini Olivier Žiru (ima li nešto što taj čovek ne može).

U posledičnom slobodnjaku Đenova pogađa prečku, zatim imaju korner tokom kojeg njihov golman uleće u šesnaesterac i posle par odbitaka pravi faul za drugi žuti. Đenova na sreću ima još izmena u protokolu pa ubacuje rezervnog golmana. Prave još jedan poslednji puš za izjednačenje, ali Žiru bravurama dostojnih jednog Tafarela čuva gol.

https://dubz.co/c/d9812b

Suludo.

Na zalost, inace dobar, mec je odlucen tako sto je Pulisic rukom umirio loptu i dao gol. Sramotno prikazivanje dva ugla po pet puta iz kojih se zaista ne moze videti igranje rukom, a samo jedno prikazivanje ugla iz kog je ocigledno da je ruka upotrebljena da se primiri lopta koja bi se od grudi ili ramena odbila predaleko ... 

4 hours ago, goofs said:

Gudmunsen je odličan igrač za Seriju A, sve im se oko njega vrti (mada Đenova ume tako da izbaci one-season-wonder igrače koji posle nestanu). Ne bi me čudilo da na leto ode u neki veći klub, a recimo Atalanta ili Sasuolo bi mu bili bombona.

Uh, voleo bih. Ali, mislim da ce otici negde za vece pare. Sjajan igrac,

2 hours ago, mrdja said:

Na zalost, inace dobar, mec je odlucen tako sto je Pulisic rukom umirio loptu i dao gol. Sramotno prikazivanje dva ugla po pet puta iz kojih se zaista ne moze videti igranje rukom, a samo jedno prikazivanje ugla iz kog je ocigledno da je ruka upotrebljena da se primiri lopta koja bi se od grudi ili ramena odbila predaleko ... 

Jeziva odluka VAR-a, tek danas videh. Ni glavni se nije proslavio, jer je trebalo da ga zovu iz sobe za Menjonov crveni, pre toga ni faul nije duvao. 

• Author

Nikad dosadno u Italiji, Napoli i Fiorentina su otkazali ucesce u Superkupu Italije, koji se od ove sezone igra po novom formatu - 4 ekipe, u velelepnoj Saudijskoj Arabiji, kolevci danasnjeg fudbala :dry: Milan i Atalanta su prisvojili ucesce umesto njih, uz Inter i Lacio koji su se regularno kvalifikovali.

Ne zna se o razlozima odustajanja, bilo bi kul da je ovo odgovor na geopoliticku situaciju kod Arapa, ali bojim se samo da im se ne cima toliko, a kinta verovatno nije neka.

• Author

Braća Inzagi opet haraju ligom, Pipo preuzima Salernitanu. 

Tim je predordeđen za ispadanje iz lige, ne verujem da će Pipo išta tu moći da uradi, no da vidimo.

edit: kad smo već kod bivših vedeta, Andrea Pirlo je letos preuzeo Sampdorio. Trenutno su 17. u Seriji B sa jednom pobedom iz devet utakmica. Pa jbt.

Edited by goofs

Mala ispravka - 19. su :wacko:

Dva meseca ih je vodio Investitor i ovi i dalje ne mogu da se oporave :fantom:

Kako je Inter prosuo dva lagana meca. Pakao...

sa sasuolom mi prosuo potencijalnih 50k :violina: