Jump to content

Serie A

Featured Replies

• Author

Spaleti dao ostavku na mesto selektora, pominje se Pioli kao zamena.

• Replies 648
  • Views 30.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Propast, opet nece da odu na prvenstvo.

• Author

Sad i zvanično - Gatuzo preuzima repstaciju. Postoji sitna šansa da kliknu i krenu da grizu, ali je verovatnije da ode sve u tri lepe, verovatno jedini savez na svetu nesposobniji i od FSSa.

Takodje, Pioli u Fiorentini, tim po meri.

• Author

Tuga

Zauvek Baggio i Dario Hubner

Na konto Brešinog izbacivanja u Seriju C Samp dobila drugu šansu i ostala u Seriji B nakon plejof dvomeča sa Salernitanom.

Uvek sam volo te kese iz Serie A kad sam bio klinac. Kaljari, Bresa, Vicenca, Pjacenca, Salernitana, Padova, Perudja, Bresa, Kremoneze, Redjana, Redjina, Venecija, Napoli...

5-10 istih trenera se vrtelo stalno, zabarski Sime Krunici i Bekvalci...

Ali Badjo sta je radio u Bolonji i Bresi - to je ona stara fora, vise je fudbala zaboravio nego sto su svi njegovi saigraci ikada naucili

• 3 weeks later...
  • Author

Teo Hernandez i Retegui (blink) u Arabiji.

Zato se vraćaju Kanađani na velika vrata, Bernardeski blizu Bolonje, a Insigne završio sa Parmom.

Just now, goofs said:

Teo Hernandez i Retegui (blink) u Arabiji.

Zato se vraćaju Kanađani na velika vrata, Bernardeski blizu Bolonje, a Insigne završio sa Parmom.

Meni je ovo Retegi jedan kroz jedan D

• Author

Misliš kao neki Tegi iz Ređine? D

images?q=tbn:ANd9GcTFZf4Z3yi7GZkKNSGEH42

70 miliona za reteguia ziga

od toga je samo ludje sto je galatasaray dao 75 za osimhena

Edited by 189-

Osimhen je top spic, za Reteguia vec ne znam sta da kazem. Solidan recimo, no pojedini PL transferi su jos ludji od ovoga.

• Author

Retegi bi trebalo da bude prvi špic reprezentacije, bar dok neki talentovaniji ne stasaju. Nije neki novi Badjo, ali je perspektivan, no sad ode na groblje slonova

Jel Osimen ostaje u Galati? Navijaci su valjda trazili da ostane ali nisam pratio posle.