June 11Jun 11 On 8. 6. 2025. at 21:16, goofs said:Spaleti dao ostavku na mesto selektora, pominje se Pioli kao zamena.[Sport Italia] Excl: FIGC president Gravina will meet Gennaro Gattuso Thursday morning to close the deal. He should be the next manager of the Italy NT
June 14Jun 14 Author Sad i zvanično - Gatuzo preuzima repstaciju. Postoji sitna šansa da kliknu i krenu da grizu, ali je verovatnije da ode sve u tri lepe, verovatno jedini savez na svetu nesposobniji i od FSSa.Takodje, Pioli u Fiorentini, tim po meri.
June 22Jun 22 Na konto Brešinog izbacivanja u Seriju C Samp dobila drugu šansu i ostala u Seriji B nakon plejof dvomeča sa Salernitanom.
June 22Jun 22 Uvek sam volo te kese iz Serie A kad sam bio klinac. Kaljari, Bresa, Vicenca, Pjacenca, Salernitana, Padova, Perudja, Bresa, Kremoneze, Redjana, Redjina, Venecija, Napoli... 5-10 istih trenera se vrtelo stalno, zabarski Sime Krunici i Bekvalci... Ali Badjo sta je radio u Bolonji i Bresi - to je ona stara fora, vise je fudbala zaboravio nego sto su svi njegovi saigraci ikada naucili
July 9Jul 9 Author Teo Hernandez i Retegui () u Arabiji.Zato se vraćaju Kanađani na velika vrata, Bernardeski blizu Bolonje, a Insigne završio sa Parmom.
July 9Jul 9 Just now, goofs said:Teo Hernandez i Retegui () u Arabiji.Zato se vraćaju Kanađani na velika vrata, Bernardeski blizu Bolonje, a Insigne završio sa Parmom.Meni je ovo Retegi jedan kroz jedan
July 9Jul 9 70 miliona za reteguia od toga je samo ludje sto je galatasaray dao 75 za osimhena Edited July 9Jul 9 by 189-
July 9Jul 9 Osimhen je top spic, za Reteguia vec ne znam sta da kazem. Solidan recimo, no pojedini PL transferi su jos ludji od ovoga.
July 9Jul 9 Author Retegi bi trebalo da bude prvi špic reprezentacije, bar dok neki talentovaniji ne stasaju. Nije neki novi Badjo, ali je perspektivan, no sad ode na groblje slonova