Jump to content

Serie A

Featured Replies

Opet nas koci trener,ne kapiram Marotu koji ga drzi,neznalica

Edited by Bogotac

• Author

A koga bi tacno ti na klupi Intera? Inzagi je dobar trener, pravi pitu od govana vec dve godine. Klub nema para za posten prelazni rok, a ne da placa 10 miliona nekim Zidanima. Postoji jasan razlog zasto oba Milaneza drze svoje trenere i zasto Juventus jedva ceka da se otarasi Alegrija.

Lukaku potvrdjen za Romu. Na papiru Roma ima bas sexy tim, Lukaku i Dibala napred, Paredes, Renato Sancez, Auoar, Mou na klupi, jos ako cjape DeGeu kako se potencijalno pominje, ihaj. U realnosti boga pitaj na sta ce to da lici, tj. da li ce Jose uspeti da ih sastavi posteno pre nekog novembra/decembra.

On 29. 8. 2023. at 15:46, goofs said:

A koga bi tacno ti na klupi Intera? Inzagi je dobar trener, pravi pitu od govana vec dve godine. Klub nema para za posten prelazni rok, a ne da placa 10 miliona nekim Zidanima. Postoji jasan razlog zasto oba Milaneza drze svoje trenere i zasto Juventus jedva ceka da se otarasi Alegrija.

Sa bold-om nikako ne mogu da se složim. Čak mislim da je lažni Pipo glavni krivac što u prethodne 2 godine Inter nije uzeo titulu.

Prošle sezone tu i tamo, Napoli je stvarno imao gotovo savršeno prvenstvo i tu ne mogu da mu zamerim nesvajanje titule, koliko odsustvo iz trke... pa od januara i grčevitu borbu za mesto u LŠ sa timovima koji su evidentno slabiji. Međutim, Milanova titula je baš imala Inzagijev potpis - katastrofalan pad forme posle Nove godine, gde smo imali tipa 2 pobede za 2 meseca. Milan ga je nekim kiksevima vratio u igru, ali poraz u Bolonji (koju je utukao u prvom meču 6-1) je doneo konačnu presudu.

Naravno da ima i do toga da već 3 leta Inter prodaje svoje najbolje igrače kako bi finansirao narednu sezonu, ali koliko je Marota zaslužan da se to manje oseti, Inzagi je svojim izborima (Korea, Casiedo!?,- Aćerbi mu je s druge strane dobar potez) doprineo slabim igrama.

Nisam ja baš neki fan Simonea, ali se slažem da nema mnogo boljih izbora, pogotovo imajući u vidu finansijski aspekt. Ali npr, da su ga šutnuli pre godinu dana, možda su mogli da pokupe De Zerbija. Kampanja u LŠ mu je (iako talična) donela poverenje za početak ove sezone, ali ako bude kašljanja u grupi LŠ, ili ranog zaostatka za čelom Serie A - moguće da neće dočekati Božić.

Neko je pitao za Samardžića, puklo je to odavno. Ćale je smenio agenta i pokušao da promeni dogovorene uslove, nakon toga je Marota prekinuo svaki kontakt sa igračem (slična priča kao i za Romelua). Posle je ćale davao neke izjave da tu agenticu (naslednicu Rajoline agencije) nisu ni znali, da nije ovlašćena, ali su ga pokopali sa svih strana.

• Author

A mislim, slažem se ja sa svim tim, samo mi je nekako uvek u glavi da je čovek započeo svoj posao tako što je Inter otposlao 2/3 najbolja igrača i zamenio ih istošenim matorceim i prosečnim Serie A igračem. Nije Inzagi sad neki mag, ali nije ni toliki krš trener kako ga večito tovare širom interneta, a trenutno u ligi nema puno boljih od njega - na papiru Alegri, Sari i Jose, ali sva trojica imaju neki prtljag uz sebe. A slobodnih, dobrih i jakih trenera nema, PL ih sve pokupila.

Korea i onaj autogol Radua su mu verovatno najveći kiksevi, protiv Napolija se stvarno nije moglo prošle godine.

Nisu on i Pioli puno različiti, obojica su imali implozije, Simone pre dve sezone, Pioli prošle, obojicu je spasla nenormalna kampanja u LŠ, samo je razlika to što je Inter dogurao do finala i što ima pet vezanih pobeda u derbijima. Samo.

• Author

Izgleda da je Milan zavrsio Mehdi Taremija, ako je to istina odlican potpis da zameni nosonju u napadu, kad zatreba.

Mislim da se sa ova dva poslednja pojacanja i Inter i Milan pomeraju ispred Napolija po pitanju utrke za skudeto. Ceka se ADL da poslednjeg dana izvuce par desetina miliona za nekog dragulja, na pozjamicu sa otplatom od tri godine.

• Author

haha, ipak ne, umesto Taremija...Luka Jovic :isuse: 

Lukaku na klupi. Milan poveo sa kreča, a Murinjo ni ne pomišlja da napadne. 

On 1. 9. 2023. at 16:20, goofs said:

haha, ipak ne, umesto Taremija...Luka Jovic :isuse: 

vojme oca:covid19:

Biće to drugačije kad se uklope Lukaku, Paredes i Sančez i oporavi Dibala, ali Roma baš otužno deluje od starta sezone.

Edited by Profesionalac

Krece preokret

• Author

Bogme Sari capnuo Napolija, baš loše i nepovezano izdanje Napolitanaca. Sitni ofsajdi sprečili da bude i ubedljivije. Luis Alberto i Felipe Anderson malu decu pravili.

Kod Atalante Scamacca dva gola, pali se mašina.

• Author

Detalji Jovicevog transfera u Milan: transfer fee 0 (NULA EURA), jednogodisnji ugovor sa klupskom opcijom na jos tri godine. Znaci Fiorentina je bila u fazonu ne trebaju nam pare samo ga nosite.

Umirem.

Pa dobro, šta se moglo drugo očekivati? Da Fiorentina plati nekom da ga uzmu? Da daju i Milenkovića uzgred?

Imaće on svoju ulogu u timu kao zamena za Rebića... ako pronađe svoje mesto može i da ostane par godina

Radonja za pobedu protiv Djenove

https://streamin.me/v/a66e68f4

:ziga:

Edited by pantelia

Lepo, na divljaka