goofs Posted September 21 Author Posted September 21 Juventus i Napoli su odigrali 0:0 utakmicu sa ukupno dva šuta u gol, Serie A is back baby 1
goofs Posted September 22 Author Posted September 22 CEO Rome, gospodja Lina Souloukou je dala ostavku na to mesto, par dana nakon što je zbog svađe i pičkaranja otpustila De Rosija i dovela Jurića za trenera. U ovo sam vrlo sklon da poverujem, znajući DeRosijev mentalitet i narav, a kroz priču se provlači da je prelazni rok bio jedan od ključnih problema. Ona ga je odradila, a odradila ga je za 1-, Romi fali igrača tamo gde joj treba, a bačene su pare na neke likove koji nisu toliko bitni. Bila je i epizoda sa Dibalom gde je navodno Roma tražila klub da ga se budzašto otarasi, pa su ga na kraju ipak zadržali, a čovek je i dalje, by far, najtalentovaniji igrač u timu. Epilog svega je svojevrsna pobuna u Rimu, ružan deo je da su navijači slali pretnje njoj i menadžment ekipi, ali uz to je i kapiten Pelegrini digao glas nakon smene DDRa, a uz njega i dobar deo ekipe. Potpuno nesnađen u svemu tome je Ivan Jurić, a žao mi ga, čovek je brat metalac, a i cenim njegov dosadašnji rad u Seriji A. Generalno ovde vidim isti problem koji vidim i u Milanu, vlasnici su američki konzorcijumi čiji je zadatak da kroz sport namaknu neke pare, ne da osvajaju titule i pišu istoriju, pa se posledično na bitne pozicije postavljaju poslušnici i raznorazni moneyball analitičari, a zanemaruju klupske legende i ljudi koji imaju živo iskustvo rada i baratanja Serijom A. 1
crtamOrasi Posted September 22 Posted September 22 De Rossi nije spreman za trenera Rome, ne znam da li ce ikad i biti. Problem je sto mu je klub dao dugorocni ugovor poprilicno olako i prirodno je bilo ocekivati da ce imati bar malo strpljenja za njega. Onda su pokusali da ga zaobidju na svakom koraku, da mu odredjuju ko ce i koliko da igra (Dybalino automatsko produzenje ugovora na osnovu broja nastupa), da mu dovode igrace koje nije trazio i posto nije klimao glavom i cutao odsekli su mu istu prvom prilikom. Rezultati na stranu, poprilicno je maloumno odigrati toliko netakticno sa drugom najvecom licnoscu kluba u istoriji. Stvari se ne rade tako, bio u pravu ili ne. Juric je solidno resenje, rekao bih i vrlo dobro cak, samo je momenat uzasan. Nek mu je bog u pomoci. 1
John Coltrane Posted September 22 Posted September 22 Curva sud bojkotuje početak meča protiv Udinezea.
goofs Posted September 22 Author Posted September 22 Ok, Fonseka pošteno nadigrao Inzagija, sad mi ništa nije jasno 1
Mr.Mxyzptlk Posted September 22 Posted September 22 10 hours ago, John Coltrane said: Juventus je stvarno očaj. Žao mi Vlahovića. zasto, hteo je tu da igra. 1
Ted Posted September 23 Posted September 23 (edited) 9 hours ago, goofs said: Ok, Fonseka pošteno nadigrao Inzagija, sad mi ništa nije jasno da. grozno je izgledao Inter dobar deo utakmice. ušli su vrlo sporo, kao da im se nije igralo ili da nisu imali snage. toliko su sporo igrali da mi zaličilo u jednom trenutnku da gledam nekog našeg superligaša verovatno je trag ostavila i tekma sa Sitijem, koja je bila u visokom intenzitetu.....realno najgore gostovanje koje može da ima neki tim u Evropi loš ulazak u sezonu Intera, ali računam da će doći to na svoje. niko se nije odvojio za sada, pola lige je na par bodova. i Siti je jedva pretekao kod kuće, doduše protiv Arsenala, spašavali se u 98. minutu Edited September 23 by Ted 1
MiddleClass Posted September 23 Posted September 23 Drugo poluvrijeme Intera bas lose. Zasluzena pobjeda komsija 2
johan nagel Posted September 25 Posted September 25 Увек ми је био масу готиван тај дерби уз благе симпатије за Самп.. Тренутно не цветају руже ни једнима ни другима мада је Сампдорија свакако у горој ситуацији.
goofs Posted September 28 Author Posted September 28 Samardžić dao prvenac za Atalantu u 90om minutu za bod protiv Bolonje. Vlaho dva komada danas
Profesionalac Posted September 29 Posted September 29 Juve od početka sezone zna samo za rezultate 0:0 i 3:0
John Coltrane Posted September 29 Posted September 29 Ovo što Roma, nastavlja da igra je plač majke božije. I kao šlag na tortu Venecija daje gol posle 10tak minuta mrtvog bunkera. A dok pišem Svilar spašava da ne bude i 0:2 .
Recommended Posts