John Coltrane Posted August 25 Posted August 25 Raspad se nastavlja i u drugom kolu…Empoli jebeni vodi 2:0 1
Profesionalac Posted August 25 Posted August 25 Ne zna se ko grđe izgleda na startu sezone, Roma ili Milan još kada bi im se i Rube pridružio, ali teška priča
Godfrey Posted August 25 Posted August 25 (edited) Dybala odbio 75 miliona za 3 godine u S. Arabiji, što znači da ostaje u Romi. Presudila ljubav prema Romi, gracias amigo corazon te kjero itd I apsolutno nikakve veze nema što je ponuda bila iz pizde materine, isto bi postupio da mu je te pare nudila Barsa amigo e Edited August 25 by Godfrey 1
Azdaja Posted August 26 Posted August 26 Đaba, izduvakis. Zanimljivo je počela sezona. Čini se da konkurenata ima podosta.
napadaj Posted August 26 Posted August 26 Pepe Reina ladno još igra, evo brani za Komo protiv Kaljarija.
goofs Posted August 28 Author Posted August 28 Juve dogovorio i Sanča, to je otprilike to, šta smo igrali, igrali smo se. Milan i Roma u nekoj mrak akciji oko razmane Abrahama i Salemakersa, lose-lose varijanta
Profesionalac Posted August 28 Posted August 28 Uh, daleko su oni od toga da su glavni i ubedljivi favoriti. Najviše što bih mogao da im dam da su za sada najveći konkurent Interu. Meni je glavna wtf transfer vest vezana za Milan, da traže 40 miliona za Benasera , pa će onda sa tim parama da jure dalje, možda Rabioa. Ni Rabio mi nikada nije punio oko, ali Benaser mi je tek priča za sebe.
Azdaja Posted August 29 Posted August 29 Juve je favorit, gladni su, mladi su, imaju apgrejd trenera. To je to.
goofs Posted August 29 Author Posted August 29 Konte za sada ne zna gde bije, mada mu stiže Lukaku pa će biti srećan. Ja ozbiljno vidim Juveta kao favorita za Skudeto (uz Inter, naravno), Mota je odličan trener i brzo sklapa kockice, Vlah je imho najbolji napadač u ligi, a odradili su sjajan prelazni rok. Uz to su i iskeširali nekih 70 miliona troška za transfere ni iz čega, to nisu cifre koje bilo ko u Seriji A može da prati. Možda ne ove sezone, ali već od sledeće gledaćemo verovatno stari Juventus koji maksimalno smara.
Profesionalac Posted August 30 Posted August 30 Inter demolirao Atalantu (doduše još uvek solidno oslabljenu) - 4:0. Što bi se reklo jedan statement win - doduše možda ne nivo Juveove nad Komom , ali daj šta daš.
John Coltrane Posted August 31 Posted August 31 On 29. 8. 2024. at 16:42, goofs said: Konte za sada ne zna gde bije, mada mu stiže Lukaku pa će biti srećan. Ja ozbiljno vidim Juveta kao favorita za Skudeto (uz Inter, naravno), Mota je odličan trener i brzo sklapa kockice, Vlah je imho najbolji napadač u ligi, a odradili su sjajan prelazni rok. Uz to su i iskeširali nekih 70 miliona troška za transfere ni iz čega, to nisu cifre koje bilo ko u Seriji A može da prati. Možda ne ove sezone, ali već od sledeće gledaćemo verovatno stari Juventus koji maksimalno smara. Osimen nije prešao u Chelski,a ako ne ode ni kod Arapa (ne znam kakav je njihov prozor™ ) to može biti game changer za celu sezonu... ali sa finansijske strane, već su doveli Lukakua.
Recommended Posts