copkillah Posted May 9 Posted May 9 19 minutes ago, JohnnyD said: https://www.instagram.com/reel/C6u7NNLuipA/?igsh=MXZrYjloMnp5aHRjcw%3D%3D Singl na Borusiju Vinisijus, Nejmar, Rišarlison, Entoni - to je jedna ista osoba u glavi.
ubibobi Posted May 9 Posted May 9 (edited) I onda čudno kad izgube 1:7 nasred Marakane Edited May 9 by ubibobi 1
JohnnyD Posted May 9 Posted May 9 Ali i ja 35 minutes ago, copkillah said: Vinisijus, Nejmar, Rišarlison, Entoni - to je jedna ista osoba u glavi. Ali i ja sam igrao fudbal, pravio sam razna sranja u zaru borbe, ali brt - ovaj Kimik nikad mrava nije zgazio, donosi ti loptu u ruke, i ti ovo radis. Pa sve i da mu je opsovao sve po spisku dok mu je urucivao loptu, a nije. Ako je hteo da ukrade vreme, onda uzmes loptu koju ti je doneo, pa sacekas malo ili pozoves saigraca da izvede korner umesto tebe, sa malo dostojanstva i smeka. Ja mislim da je i Roj Kin u fazonu "Braaate" dok gleda ovo.
copkillah Posted May 9 Posted May 9 2 minutes ago, JohnnyD said: Ali i ja Ali i ja sam igrao fudbal, pravio sam razna sranja u zaru borbe, ali brt - ovaj Kimik nikad mrava nije zgazio, donosi ti loptu u ruke, i ti ovo radis. Pa sve i da mu je opsovao sve po spisku dok mu je urucivao loptu, a nije. Ako je hteo da ukrade vreme, onda uzmes loptu koju ti je doneo, pa sacekas malo ili pozoves saigraca da izvede korner umesto tebe, sa malo dostojanstva i smeka. Ja mislim da je i Roj Kin u fazonu "Braaate" dok gleda ovo. Izgleda da su ove mlađe brazilske generacije rođene bez toga. Provokatora i džibera je oduvek bilo, ali ovima je to izgleda M.O. Ali posledica je da će većina ljudi da slavi kada ga neko bude ozbiljno izlomio na terenu.
MiddleClass Posted May 9 Posted May 9 Zato sto odugovlaci igru? Lol If Dortmund wins the UCL, they will receive €20m from UEFA But, if Bellingham wins the UCL, Dortmund will get €25m from Real Madrid 2 1
MiddleClass Posted May 9 Posted May 9 Ne pita se Borusija nista u tom finalu tako da - srecna 25 miliona svima koji slave
copkillah Posted May 10 Posted May 10 17 hours ago, MiddleClass said: If Dortmund wins the UCL, they will receive €20m from UEFA But, if Bellingham wins the UCL, Dortmund will get €25m from Real Madrid Ovo je netačno. Dobiće pet miliona.
ducca Posted May 13 Posted May 13 A u finalu Slavko Vinčić, da ne krene nešto po zlu za svaki slučaj. Borussia 1
Ayatollah Posted May 18 Posted May 18 Quote City Football Group (CFG) who owns multiple clubs, including Girona FC and Manchester City FC, will need to reduce its stake in one of the two clubs if they want both to participate in the Champions League next season. UEFA has presented the investment group with 2 options that would enable both sides to participate in next season’s UCL: CFG can either transfer all shares in either Man City or Girona to an independent trust managed by a panel appointed by UEFA. CFG can also sell shares to a separate third party that reduces one ownership stake to below 30%. The investment group currently owns 100% of Man City and 47% of Girona. CFG must comply by June 3 to avoid possible penalties, which include one club being put into the Europa League.
papapavle Posted May 18 Posted May 18 1 hour ago, Ayatollah said: Psi laju, beduini muljaju - ništa njima lakše nego da otvore neki "nezavisni" third party entitet.
Profesionalac Posted May 22 Posted May 22 Ovaj naš degenerik bi dao jedno 100 miliona da Surčin upadne u sledeće izvlačenje
Recommended Posts