Jump to content
IGNORED

LŠ 23/24

renne

Recommended Posts

Posted

Jedno je sigurno, niko ne zeli jorgandzije za protivnika :fantom:

• +1 3
Posted

niko ne želi ni da ih gleda u takmičenju

retko antipatični tim

• +1 3
  • -1 1
Posted
2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

niko ne želi ni da ih gleda u takmičenju

retko antipatični tim

Za divno cudo ova tekma je bila bas dobra, valjda sto je Atletiku ostalo samo ovo takmicenje, pa su zapeli ko poludjeli. 

• +1 2
Posted

Jesu generalno odvratni pod Simeoneom ali ovo je bilo skroz zasluzeno, za divno cudo da nije bilo 1:0 i smaranje do penala

Posted

Ajde nek osvoji Colo ili Mbape kad je Inter izduvao. Sumnjam da je ostala ijedna cool ekipa

Posted

Dortmund brate, Dortmund

• +1 2
  • Haha 2
Posted

arsenal igra top fudbal

• +1 5
Posted
11 hours ago, goofs said:

Kojim obavezama, mogu na raspust.

Jbg, žabari ove godine mršavo, moglo se ovo dobiti. Iako radi sjajan posao cele sezone, opet mi se čini da je Inzagi upao u jajarski mod kad je najtesnije.

Ne znam šta im je pričao na poluvremenu, ali ono je sramota kako su izašli i igrali do nekog 65 minuta - i to je jedino šta mu zameram (i ubacivanje štopera Biseka umesto beka Dimarka). Posle toga su počeli da smisleno igraju na kontre, pa su Barela i pre svega Tiram imali šansu da zatvore utakmicu.

Inter je gotovo 3/4 ovog dvomeča bio tim koji je bio bolji rival i diktirao tempo, tako da mu ja ne zameram previše. Meni je ovo i posle žreba bio 50-50 meč (možda 5% gore-dole) i pre svega zbog nešto slabijih izdanja ATM u Primeri. Videlo se lepo u grupi koliko se Inter mučio protiv Viljareala (koji je with all due respect znatno igrački slabija ekipa od Atletika. Italijani su generalno poleteli nakon nerealno dobrih evropskih rezultata u poslednje dve sezone, pa su Inter proglašavali za nekog drugog favorita u LŠ :rolleyes: (posle Sitija). A činjenica je da su do kraja stigli zahvaljujući eliminacijama uglavnom Portugalaca i Italijana.

• +1 2
Posted

inter je bio sa sosijedadom u grupi. inzagi jaje. sve je promasio. ne bi me cudilo da se ukrcao u avion za bukurest...

Posted

Super parovi, kao da sam ja birao.

Arsenal-FC Bayern

Atlético de Madrid-Dortmund

Real Madrid-Manchester City

PSG-FC Barcelona

• +1 2
Posted

Čolo u 1/2 :cool:

Iako su ostalih 6 klubova super antipatični namestio žreb da ispadnu zanimljive tekme.

• +1 4
Posted

Dobro ždrebe, namestili (:sleep:) Reala i Sitija u pravom trenutku, dok su im situacije u ligama još uvek žive.

PSG - Barsa je kripl fajt po meri, Arsenal mi deluje favorit protiv Bajerna, ali iskustvo je na strani Švabe. Čolo - Dortmund isto dobar par, tu su negde po jačini.

• +1 3
Posted

ocekivano dobri parovi nakon onog smaranja u cetvrtfinalu. psg osvaja.

• +1 2
Posted
1 hour ago, goofs said:

Arsenal mi deluje favorit protiv Bajerna

Koliko će biti nepodnošljivi kad preokrenu ovaj trend, pa još protiv tima sa HK u špicu?

Posted

real - građanski finale pre finala, dve najkvalitetnije momčadi će već u 1/4 finalu odlučiti ko osvaja lš za ovu sezonu :happy: