Baldrick S. Posted March 12 Posted March 12 Cisto napomena da je Diogo Costa jedan od najkvalitetnijih (mladih) golmana na svetu. Recimo kao sto je Alison bio u Romi, nekada.
ducca Posted March 12 Posted March 12 53 minutes ago, radisa said: Ala je Rayu usralo da mu se od leđa ne odbije u gol... Mislim da ne bi važilo, al nisam 100%
Weenie Pooh Posted March 13 Posted March 13 Koliko god je simpatičan tim Arteta sastavio, on sam mi je još od igračkih dana delovao nekako ljigavo, ne mogu ni dan danas da se otmem tom utisku. 1
radisa Posted March 13 Posted March 13 24 minutes ago, ducca said: Mislim da ne bi važilo, al nisam 100% WC Španija, neko je kačio, odbilo se brazilskom golmanu od leđa, ima još takvih novijih primera... Quote In kicks from the penalty mark, “the kick is completed when the ball stops moving, goes out of play, or the referee stops play for any offence” Lopta se kreće, nije završeno izvođenje... 2
MiddleClass Posted March 13 Posted March 13 4 hours ago, Weenie Pooh said: Čestitke navijačima Arsenala i svim Milošicama koji se tako osećaju, ovo je njihova godina 100%, samo neka ulože sve snage u LŠ kampanju, liga je sad od sekundarnog značaja. Žao mi malo Porta, simpatičan su tim i odlično su se držali protiv jačeg. Jedino Diogo Costa na golu i onaj tatin sin na desnom krilu kvarili utisak. (Plus 1 Gruja na klupi, sramota.) Jel imao Porto prilika ili su igrali bunker?
Mindaugas Žukauskas Posted March 13 Posted March 13 3 hours ago, MiddleClass said: Jel imao Porto prilika ili su igrali bunker? Gde bunker sine, kontam da su imali veći posed od nas, bar tako je izgledalo. U jednom momentu sam se pitao ko je prvi tim Engleske, a ko treći tim Portugala. Tvrda utakmica bez mnogo šansi, samo mnogo više sam očekivao da će da se igra u njihovom kazanu. Treba videti da li je ovo prvi prolazak Artete u eliminacijama, nakon ispadanja od Olimpijakosa i Sportinga. 2
ducca Posted March 13 Posted March 13 8 hours ago, radisa said: WC Španija, neko je kačio, odbilo se brazilskom golmanu od leđa, ima još takvih novijih primera... Lopta se kreće, nije završeno izvođenje... Nešto sam istripovao da tokom penal serije onog trenutka kad lopta krene od gola to je kraj tog pokušaja, tj tako neki primer mi u glavi da nije priznat gol ali boga pitaj kad i zašto.
Lancia Posted March 13 Posted March 13 Barsa je isto sto i Ajax, kakvo crno bacanje stotine miliona na Kutinja i slicne Dembele.
JohnnyD Posted March 13 Posted March 13 6 hours ago, MiddleClass said: Jel imao Porto prilika ili su igrali bunker? Ubio ih je arsenal, ali ne znaju da daju gol, kao Zvezda, ili Liverpul protiv Sitija. Svaka cast Portu, tu su negde uvek u vrhu fudbala sa anonimusima, ali nije bilo realno da prodju.
gone fishing Posted March 13 Posted March 13 Ma da siroti Porto sa godišnjim budžetom od 100+ miliona i pravom preče kupovine talentovanih Brazilaca, vaistinu se čudim kako im to polazi za rukom
Profesionalac Posted March 13 Posted March 13 (edited) Prilično otvoreno se igra u Madridu, Inter drži loptu, kontroliše ritam i deluje da su bliže dupliranju prednosti, ali je i Atletiko imao solidne šanse. Evo Morate samog na 7m sam glavom, ali samo do Somera. Dimarcooooo! Kakva akcija Ekspres 1:1 Gricman Pavar može sa Svetom štetom pod ruku Edited March 13 by Profesionalac
Recommended Posts