renne Posted August 1, 2023 Posted August 1, 2023 Kvalaifikacije uveliko idu Olimpija će izgleda izbaciti Ludu šumu 1
renne Posted August 1, 2023 Author Posted August 1, 2023 kakvo govno od sudije i vara i penala u sto pedesetom minutu 1
Meduzalem Posted August 1, 2023 Posted August 1, 2023 Kakva utakmica u Ljubljani, ne da nisam pogrešio što sam gledao nego sam navijao za Zmajčeke kao za Zvezdu. Odbranio golman penal Despodovu i sudija svirao kraj posle celih 11 minuta nadoknade. Olimpija ide zasluženo u treće kolo kvalifikacija na Galatasaraj a Ludogorec valjda nastavlja dalje za LK. Fenomenalna tekma i bravo za Olimpiju!
Miljenko Posted August 1, 2023 Posted August 1, 2023 Nisu jos; osim ako ne prime treci, u preostala 2-3 minuta.
Profesionalac Posted August 1, 2023 Posted August 1, 2023 Jel ovo neki rekord po broju golova u dvomeču, Bate - Aris Limasol 5:11 Rokanje u oba meča, posle kiparskih 6:2, večeras 5:3 Urošević i Veljko Nikolić ušli u igru kod Kiprana u 2.poluvremenu
WTID Posted August 2, 2023 Posted August 2, 2023 Naplatili se lepo, dva puta po 7+, oba tima daju po 2+ golova... Sve dok nije preokret nikome nije sumnjivo nista.
Meduzalem Posted August 2, 2023 Posted August 2, 2023 (edited) Haken - Ki Klaksvik 2:2 (0:0 u prvoj), još par minuta do kraja regularnog dela utamice. Pratim neki drljavi strim, a zanimalo me je pre svega može li Ki da otkači i ove i da ode u neverovatno 3. kolo kvalifikacija za LŠ? Ako se to desi imaće zagarantovano mesto u LK, što je već uspeh koji nisu ni sanjali. Evo stopostotne za Haken, dernja se onaj non - binary komentator, ali ništa. Još 4 minuta do kraja nadoknade vremena. Edited August 2, 2023 by Medusa_trip
John Coltrane Posted August 2, 2023 Posted August 2, 2023 Servet ljudski dobar sa igračem manje ceo meč. Elvis sudija.
Recommended Posts