Serena Posted September 1, 2023 Posted September 1, 2023 (edited) 6 hours ago, peralozac said: Alkaraz se provukao u taj brejku trećeg seta, Meda ne. Ispustio dve meč lopte i moraće još da se ćera sa Ozijem. Ja citam Alkaraz se povuka Beretini baksuz iskrenuo skocni zglob Novak i Djere igraju drugi mec u vecernjem terminu na AA nakon Mertens i Gof. Bice sigurno lepih razmena ali pobednik se naslucuje vec Edited September 1, 2023 by Serena 2
Popular Post utilitarist Posted September 1, 2023 Popular Post Posted September 1, 2023 još malo elementa 9 1
Serena Posted September 1, 2023 Posted September 1, 2023 Sta je Caro obukla kao rvacica u grcko rimskom stilu Moram da konstatujem da sad izgleda bolje nego pre udaje. A njen tenis bio i ostao predosadan 😴 Dobila je Bredi, u sledecem kolu Mertens ili Coco, a posle toga Svjontek. Iga je inace danas najboljoj drugarici Juvan prepustila samo 1 gem. 2
Lancia Posted September 1, 2023 Posted September 1, 2023 Zamisljam Serenu, mislim na Viljams da ne bude zabune, u ovom kroju 1
peralozac Posted September 2, 2023 Posted September 2, 2023 Samo neka dere Đere i neka ne spuštaju gaćeTM ni on ni Borna ni Fric ni ludi Frensis ili Tomi majonez, ko već bude u 1/2. Mršava je to (na papiru) priprema za Alkaraza.
Shan Jan Posted September 2, 2023 Posted September 2, 2023 Uze Djere brejk i u drugom setu Kad je zadnji put neko nas pobedio kljakavog na GS?
Serena Posted September 2, 2023 Posted September 2, 2023 I Djere proigrao protiv Novaka Ja sad ustala i imam sta da vidim 1
Recommended Posts