September 3, 20231 yr Kakvi su ovo likovi u Nolovom zrebu, Rinki Hijikata i Dominic Stricker .. pokupili rendom gledaoce sa tribina jbt
September 3, 20231 yr 12 minutes ago, Lancia said: Alcaraz samo navija da ispadnu Paul i Novak. Neka brine on o svojoj četvrtini
September 3, 20231 yr Sada vidim da je Šelton odservirao 149 milja na sat, tj 240 km na sat, najbrži servis ikada na US openu. Edited September 3, 20231 yr by Arkadija
September 3, 20231 yr 26 minutes ago, Fakundo Sava said: Wozniacki postala hrvačica pod stare dane Šta je čekala do sad Ja sam mislio da je ona u penziji.
September 3, 20231 yr Soranica eliminisala Bencicku. Just now, Lancia said: Ja sam mislio da je ona u penziji. Vratila se nedavno i evo je preslisava Coco
September 3, 20231 yr Bije Borna kao maljem, ali svaku treću u aut. Brekno ga Đoković već dva puta. Mirno spavajte drugari, budim vas ako bude frke
September 4, 20231 yr Ja očekivala biće materijala za čitanje kad ustanem, a vi ništa ccc Mene posle odbojkašica muka uvatila, nije mi Novak ni na pamet pao