Mr.Mxyzptlk Posted September 2, 2023 Posted September 2, 2023 1 hour ago, bags said: Ali i njemu se fino cisti zreb... pa dobro 1/4 i 1/2 ce imati jace protivnike.
Milošica Posted September 2, 2023 Posted September 2, 2023 3 minutes ago, extragluv said: pa dobro 1/4 i 1/2 ce imati jace protivnike. Potencijalno Siner i Medvedev.
Serena Posted September 2, 2023 Posted September 2, 2023 Gojo protiv Djokovica na AA prvi mec u vecernjem terminu, znaci u 1 posle ponoci, po nasem. Nisu se sastajali do sad. Borni ce ovo biti sedmi mec na USO, igrao kvalifikacije, izgubio samo 1 set u prvom kolu kvala od Medjedovica. Servis ga sluzio odlicno, na drugi osvajao cak 60% poena. Bice cupavo sutra 😬 1
JohnnyD Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 3 hours ago, Serena said: Bice cupavo sutra 😬 Djokovic igra osminu finala US Open-a protiv coveka koji je kvalifikant, i koji nikad nije stigao dalje od 2. runde slema pre ovoga, i za koga ja nikad nisam cuo da budem iskren, i ti kazes da ce da bude cupavo? Ne kazem da ce da bude lako, niti je pobeda ikada osigurana bilo kome u ovom sportu, ali sta ili ko je morao da se desi pa da bude laksi protivnik od ovoga u ovom delu turnira? 1
Arkadija Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 Ne verujem da će Gojo ( takođe nikad čula) biti teži protivnik od Đerea.
Milošica Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 Gojo će ili biti paklen protivnik ili će ga Nole uništiti. Strašno talentovan teniser, moćni servis i forhend, nije duduk u razmenama, ali i psihički jako nestabilan. 2
Serena Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 Kako se ne secate Goje i Davis kupa? Insbruk 2021? Pobedio Lajovica i doveo Hrvatsku do finala tad. Obozava veliku scenu i podrsku sa tribina, a sigurno ce je biti onoliko. Ima strasan servis i forhend. Mislim da je mentalno stabilniji od Djerea. 2
Serena Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 "Moj trener i ja imali smo opkladu da kad uđem u Top 100 na svetu da ću se ofarbati. Bio sam blizu mnogo puta, 102, 103. i tu sam već lagano pop****o, kao i obično, pa sam odlučio da se ofarbam pre US opena u nadi da će se tada dogoditi", rekao je Gojo.
Profesionalac Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 Ma Novaku su pakleni ti mečevi sa ljudima sa kojima nikada nije igrao. Previše utiče na njega što ne može da "pročita" protivnika, i kao da zanemari kolika je razlika u kvalitetu.. 1
TS-CS Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 neotesani Selton kao da zamahuje bejzbolkom na bekendu. dobro mu ide za sad
Recommended Posts