September 2, 20231 yr Sportski žurnal, da okačim dok ne skinu https://www.zurnal.rs/sr/clanak/162171/novak Drugi nosilac, a po završetku Otvorenog prvenstva Amerike ponovo prvi na ATP listi, Novak Đoković pobedio je u 1/16 finala Ju Es opena 32. nosioca, sunarodnika Lasla Đerea 3:0 (). * U osmini finala Novak će igrati sa Hrvatom, Borna Gojo je brzopotezno sa terena "počistio" Čeha Jiržija Veselog 3:0 (6:4, 6:3, 6:2) za 126 minuta igre.
September 2, 20231 yr ugasio se Laci, ide stapic ili krompir i u ovom setu.. a citav mec mi sevaju flesbekovi kad ga je Troicki onomad isto ovde oterao u peti
September 2, 20231 yr Ili mu nije dan ili se malo opustio zbog zreba, svakako dobro sto je dosao ovakav mec za dalje.
September 2, 20231 yr On 2. 9. 2023. at 5:04, TS-CS said: ugasio se Laci, ide stapic ili krompir i u ovom setu.. a citav mec mi sevaju flesbekovi kad ga je Troicki onomad isto ovde oterao u peti A meni kad se Gojo pomamio na Devis kupu u insbruku i napravio kolekciju velikih skalpova.
September 2, 20231 yr On 2. 9. 2023. at 5:16, renne said: Auu ovi još igraju A ti spavas. lepo bogami, mogli su ceo forum da odnesu da nije bilo Tsaia
September 2, 20231 yr Odgledala kraj četvrtog i peti set. Ne sviđa mi se preterano kako igra Novak. Nije to baš njegov najbolji tenis. Ali ajde, ići će valjda na bolje. Moraće to agresivnije od ovoga što sam maločas gledala.
September 2, 20231 yr Bas sam htela da pitam dal se Djere nalozio i odigrao partiju zivota il je Nole sa pola snage igrao ili mozda isprobavao neke stvari kao sto cesto zna na pocetku meča/turnira ... ili nesto cetvrto ?
September 2, 20231 yr On 2. 9. 2023. at 5:57, lostfanforever said: Bas sam htela da pitam dal se Djere nalozio i odigrao partiju zivota il je Nole sa pola snage igrao ili mozda isprobavao neke stvari kao sto cesto zna na pocetku meča/turnira ... ili nesto cetvrto ? 5.