sasha Posted September 2, 2023 Posted September 2, 2023 Sportski žurnal, da okačim dok ne skinu https://www.zurnal.rs/sr/clanak/162171/novak Drugi nosilac, a po završetku Otvorenog prvenstva Amerike ponovo prvi na ATP listi, Novak Đoković pobedio je u 1/16 finala Ju Es opena 32. nosioca, sunarodnika Lasla Đerea 3:0 (). * U osmini finala Novak će igrati sa Hrvatom, Borna Gojo je brzopotezno sa terena "počistio" Čeha Jiržija Veselog 3:0 (6:4, 6:3, 6:2) za 126 minuta igre. 2
TS-CS Posted September 2, 2023 Posted September 2, 2023 ugasio se Laci, ide stapic ili krompir i u ovom setu.. a citav mec mi sevaju flesbekovi kad ga je Troicki onomad isto ovde oterao u peti
W.F.C. Posted September 2, 2023 Posted September 2, 2023 Ili mu nije dan ili se malo opustio zbog zreba, svakako dobro sto je dosao ovakav mec za dalje.
Serena Posted September 2, 2023 Posted September 2, 2023 14 minutes ago, TS-CS said: ugasio se Laci, ide stapic ili krompir i u ovom setu.. a citav mec mi sevaju flesbekovi kad ga je Troicki onomad isto ovde oterao u peti A meni kad se Gojo pomamio na Devis kupu u insbruku i napravio kolekciju velikih skalpova.
Serena Posted September 2, 2023 Posted September 2, 2023 (edited) Porodi ga u pola 2 ujutro Edited September 2, 2023 by Serena
Lancia Posted September 2, 2023 Posted September 2, 2023 16 minutes ago, renne said: Auu ovi još igraju A ti spavas. lepo bogami, mogli su ceo forum da odnesu da nije bilo Tsaia 9
TS-CS Posted September 2, 2023 Posted September 2, 2023 38. dobijeni mec u 5-seteru. samo Nastase ima vise, 42
duda Posted September 2, 2023 Posted September 2, 2023 Odgledala kraj četvrtog i peti set. Ne sviđa mi se preterano kako igra Novak. Nije to baš njegov najbolji tenis. Ali ajde, ići će valjda na bolje. Moraće to agresivnije od ovoga što sam maločas gledala.
lostfanforever Posted September 2, 2023 Posted September 2, 2023 Bas sam htela da pitam dal se Djere nalozio i odigrao partiju zivota il je Nole sa pola snage igrao ili mozda isprobavao neke stvari kao sto cesto zna na pocetku meča/turnira ... ili nesto cetvrto ?
mlatko Posted September 2, 2023 Posted September 2, 2023 4 minutes ago, lostfanforever said: Bas sam htela da pitam dal se Djere nalozio i odigrao partiju zivota il je Nole sa pola snage igrao ili mozda isprobavao neke stvari kao sto cesto zna na pocetku meča/turnira ... ili nesto cetvrto ? 5.
Recommended Posts