Monday at 08:203 days https://fantasy.premierleague.com/entry/8688868/historyA ovaj, naše gore list, ima najskuplji tim. Čestitke i njemu na velikom uspehu.Čestitke pobednicima u ove naše tri prestižne lige.Brod je ove godine bio izuzetno zanimljiv, što se tiče borbe za titulu i plej-of. Trećeplasirani pred poslednje kolo je na kraju osvojio ligu. Svaka čast @dedafausto Svaka čast i svima onima koji su izborili promocije u viši rang.Posebno izvinjenje @Tolaa na aktiviranju trostrukog kapitena u poslednjem kolu, što ju je na kraju koštalo plej-ofa. Žao mi je što sam se ničim izazvan uključio u odlučivanje oko promocije u Premer ligu, a nije mi bila namera. Jednostavno mi je zaostao neiskorišten čip, pa da se ne baci.Sve u svemu bezvezna sezona za mene. Valjda će sledeća biti bolja.
Monday at 10:233 days Cestitke na Pokilokita , bio je dosadan i uporan i nezasluzeno je osvojio Beton ligu! A liga je bila ludilo, ako ste mislili da je prvenstvo Italije ili Hrvatske u fudbalu bilo zanimljivo , epa ovo je bilo mnogo bolje.I da , evo prijavljujem se odmah za Brod (FC Vrezina) , kako me zli moderatori ne bi ponovo spustili dva ranga nize:)
Monday at 10:583 days Khm, khm, neki smo pokidali poslednje kolo i trijumfalno proleteli kroz finish line, nezadrzivo sa pozicije 4.Brode, eve nas! Čestitke svima na junačkoj, fer i poštenoj borbi! Fala na čestitkama @Kec u Nisu, ćeramo se na jesen i ispravljamo nepravde :)
Monday at 15:203 days Toliko sam posvetio paznje fantaziju ove godine da sam:prvu WC zaboravio da aktiviram,3 kola pred kraj aktivirao Gvardiolu kao Manager Chip,Imao plan da uradim drugi WC u pretposlednjem kolu, a Bench Boost u poslednjem, medjutim prevideo sam sitnu stvar - to ne mogu da uradim jer sam aktivirao Manager Chip Tako da sam propustio obe WC i Bench Boost, i opet bio na 19-0-19, deseto mesto u Premeru. Ko zna, zna
Monday at 18:523 days Čestitke Orasi na H2H, je l to beše back2back titula? Takodje čestitke i porodici Adašević na 1. i 3. mestu u Classicu. 👏
Monday at 22:143 days 13 hours ago, San Epifanio said:Posebno izvinjenje @Tolaa na aktiviranju trostrukog kapitena u poslednjem kolu, što ju je na kraju koštalo plej-ofa. Žao mi je što sam se ničim izazvan uključio u odlučivanje oko promocije u Premer ligu, a nije mi bila namera. Jednostavno mi je zaostao neiskorišten čip, pa da se ne baci.Da namerno nisi iskoristio čip, to bi bilo petljanje oko promocije i to ti ne bih oprostila. Ovako je sve OK, fer i pošteno. Baš je bio zanimljiv Brod ove sezone.
Tuesday at 12:112 days Jel to Tolaaaa 1. ispod linije za promociju za Premer? Eto, ja se odjavljujem pa nek udje. DJB, JBG. Cestitke svim pobednicima.
Tuesday at 13:112 days Author 59 minutes ago, Dziber said:Jel to Tolaaaa 1. ispod linije za promociju za Premer?Eto, ja se odjavljujem pa nek udje. DJB, JBG.Cestitke svim pobednicima.Bice posla za zelenim stolom preko leta
Tuesday at 21:212 days 9 hours ago, Dziber said:Jel to Tolaaaa 1. ispod linije za promociju za Premer?Eto, ja se odjavljujem pa nek udje. DJB, JBG.Cestitke svim pobednicima.Nisam, @Weenie Pooh je ispred mene. Nećeš valjda zbog njega da se odjavljuješ.
Tuesday at 21:322 days 2 minutes ago, Tolaa said:Nisam, @Weenie Pooh je ispred mene. Nećeš valjda zbog njega da se odjavljuješ. Neverovatno da je Weenie Pooh ispred ikoga posle ovakvog spektakularnog raspada. Deset kola je prošlo od moje prethodne pobede jbt, više od mesec dana praznog hoda Šesnaesti april, 29. kolo, dobio levog 65-32, izbio sam na čelo tabele, titula u najavi.Dvadeset peti maj, 38. kolo, dobio Flow BG 48-42 i osvojio prestižno šesto mesto na tabeli.
Tuesday at 21:352 days 1 minute ago, Zis said:Evo, nek se nađe.... Edited Tuesday at 21:492 days by Zis
Wednesday at 07:501 day Ma nisam ni gledao, upada Weenie onda.Definitivno ne igram sledecu... 92 transfera (neprijatnosti) ove sezone jbt (), vreme je za odmor...