Jump to content

Fantasy Premier League - Premer/Brod/Beton - sezona 2023/2024

Featured Replies

Ja stavio Salahudina na triple captain, kad ne lezi vraže - isto uradi i protivnik. Nadam se da imam malo bolji tim.

• 4 weeks later...

Palmer (c) ništica od 4 data čelzijeva gola :isuse:

1 hour ago, Lezilebovich said:

Palmer (c) ništica od 4 data čelzijeva gola :isuse:

(C) se daje prema formi, ne prema protivniku :fantom:

• 2 weeks later...

Bravo Cole Palmere, čim sam te sklonio na klupu ti stižeš da promašiš penal :hail:

A @sabahudin, sa kojim se direktno borim za vrh tabele u Brodu, ga ima u postavi. Biće tesno, još može da me stigne sa Bowenom.

Samo da se Cole sad ne iskupi golom ili asistencijom, jebo ga ja...

Edited by Weenie Pooh

Bukvalno sam za ta dva poena dobio koliko je Palmer zajebao mog protivnika promašivši penal.

Sad ga uz Free Hit vraćam u tim jer računam mora nekad da proradi, pa zašto ne baš protiv Arsenala? (Ne znam više koga da uzmem, ne igraju LFC NUFC, AVFC, i CRY)

Skoro perfektan free hit - 99 poena sa 10 na klupi. 

• 4 weeks later...

Dugo igram ovo čudo i poprilično sam siguran da mi se ovo nije nikad dogodilo, da imam više poena na klupi nego od startnih 11 sa kapitenom. Skor u kolu 38, a na klupi ostalo 41 (Fleken 10, Gvardiol 9, Marfi 16 i Brn 6)

4 hours ago, San Epifanio said:

Dugo igram ovo čudo i poprilično sam siguran da mi se ovo nije nikad dogodilo, da imam više poena na klupi nego od startnih 11 sa kapitenom. Skor u kolu 38, a na klupi ostalo 41 (Fleken 10, Gvardiol 9, Marfi 16 i Brn 6)

Šta te briga, komotno pobeđuješ mene prvoplasiranog sa tri razlike jer sam ostavio Schara sa 10 poena na dnu klupe isuse

Tesno je u vrhu na pramcu Broda, četiri tima u dva boda razlike jerry

Koje je ono mesto potrebno za promociju?

• Author

Prva 3 idu direktno, 4. i 5. igraju baraž sa 16. i 17. iz višeg ranga.

Moguća je i promocija za zelenim stolom ako neko iz višeg ranga odustane tokom leta.