February 1Feb 1 Ja stavio Salahudina na triple captain, kad ne lezi vraže - isto uradi i protivnik. Nadam se da imam malo bolji tim.
February 25Feb 25 1 hour ago, Lezilebovich said: Palmer (c) ništica od 4 data čelzijeva gola (C) se daje prema formi, ne prema protivniku
March 9Mar 9 Bravo Cole Palmere, čim sam te sklonio na klupu ti stižeš da promašiš penal A @sabahudin, sa kojim se direktno borim za vrh tabele u Brodu, ga ima u postavi. Biće tesno, još može da me stigne sa Bowenom. Samo da se Cole sad ne iskupi golom ili asistencijom, jebo ga ja... Edited March 9Mar 9 by Weenie Pooh
March 11Mar 11 Bukvalno sam za ta dva poena dobio koliko je Palmer zajebao mog protivnika promašivši penal. Sad ga uz Free Hit vraćam u tim jer računam mora nekad da proradi, pa zašto ne baš protiv Arsenala? (Ne znam više koga da uzmem, ne igraju LFC NUFC, AVFC, i CRY)
Tuesday at 06:153 days Dugo igram ovo čudo i poprilično sam siguran da mi se ovo nije nikad dogodilo, da imam više poena na klupi nego od startnih 11 sa kapitenom. Skor u kolu 38, a na klupi ostalo 41 (Fleken 10, Gvardiol 9, Marfi 16 i Brn 6)
Tuesday at 11:073 days 4 hours ago, San Epifanio said:Dugo igram ovo čudo i poprilično sam siguran da mi se ovo nije nikad dogodilo, da imam više poena na klupi nego od startnih 11 sa kapitenom. Skor u kolu 38, a na klupi ostalo 41 (Fleken 10, Gvardiol 9, Marfi 16 i Brn 6)Šta te briga, komotno pobeđuješ mene prvoplasiranog sa tri razlike jer sam ostavio Schara sa 10 poena na dnu klupe
Tuesday at 11:093 days Tesno je u vrhu na pramcu Broda, četiri tima u dva boda razlike Koje je ono mesto potrebno za promociju?
Tuesday at 12:483 days Author Prva 3 idu direktno, 4. i 5. igraju baraž sa 16. i 17. iz višeg ranga.Moguća je i promocija za zelenim stolom ako neko iz višeg ranga odustane tokom leta.