Bogotac Posted October 21 Posted October 21 Vreme je da Haland bude prodat,ne može on bez pola tima da bude produktivan,Foden se raspada,KDB u bolnici,Rodri out za sezoni,mnogo je to Inace,Doku je prevara od igraca 1
Behemoth Posted October 25 Author Posted October 25 Konačno sam se otarasio onih štetočina iz Arsenala. Povukao me njihov lakši raspored pa sam uzeo 3 komada kad je bila WC. Još je ostao Gabriel.
San Epifanio Posted November 3 Posted November 3 1 hour ago, John Coltrane said: Venac na moj grob Kakvi li su ti tek starteri, ako ti je ovakva klupa? 😁
John Coltrane Posted November 3 Posted November 3 20 minutes ago, San Epifanio said: Kakvi li su ti tek starteri, ako ti je ovakva klupa? 😁 Tuga pregolema, doćiće mi glave UTD-Chelski meč
Behemoth Posted November 5 Author Posted November 5 Ja nastavljam sunovrat, eto me na 18. mestu. Haaland out, Salah back in
copkillah Posted November 5 Posted November 5 3 minutes ago, Behemoth said: Ja nastavljam sunovrat, eto me na 18. mestu. Haaland out, Salah back in Vraća se KDB polako, pa bi i Haland mogao da dobija više upotrebljivih lopti.
MeanM@ Posted November 9 Posted November 9 Naravno da ga Smith Rowe shuknuo. Menjao sam ga 3 min pre deadline-a, nakon sto sam ga cekao 8 kola.
Lezilebovich Posted November 10 Posted November 10 13 minutes ago, John Coltrane said: Izbi mi Dalou cs izmena u 57min Bas sam dosao to isto da napisem
Recommended Posts