ubibobi Posted May 19 Posted May 19 Čestitke @crtamOrasi na dominaciji a ti klaso @San Epifanio spremi se za borbu na palubi 2
johan nagel Posted May 19 Posted May 19 53к на крају, солидно с обзиром на ужасан први део сезоне. Највећи проблем је што не уживам више у фантазију као раније, увек је било успона и падова али нешто ми претходних пар сезона не пријају као некада. Наствићу да играм јбг али ентизијазам ми је на најмањем нивоу од када се бакћем овим. Свакако честитке победницима иако не играм ове ппп лиге
Behemoth Posted May 20 Author Posted May 20 Čestitke svim osvajačima. Ja na kraju vicešampion u PPPremeru, u jednoj rolerkoster sezoni. Sad malo predah pa se vidimo u avgustu.
Zis Posted May 20 Posted May 20 Joj, sad mi je sinulo da neki forumaši imaju registrirane ekipe pod vlastitim imenom, možda prethodni post nije primjeren, nek ga moderacija izbriše, ja se izvinjavam.
Weenie Pooh Posted May 28 Posted May 28 (edited) Dostojno sam ispratio formu LFC u Betonu, vodio najvećim delom sezone a onda se raspao u poslednja dva meseca i završio treći Gar Nirung u ulozi Arsenala i Zaviša kao Man City, čestitke. Kakva su nam relegation/promotion pravila, BTW? Edited May 28 by Weenie Pooh
johan nagel Posted July 16 Posted July 16 https://www.premierleague.com/news/4058895 Њу рулес браћо Најзначајнија да можете да заштекате до пет трансфера уместо досадашња два 3 2
MeanM@ Posted July 16 Posted July 16 Kad krecu prijave za novu sezonu? Mi novi sto bi kao da igramo da ne omasimo prijavu
Behemoth Posted July 25 Author Posted July 25 Otvoriću ja novi topic ovih dana i probati da sastavim spisak učesnika za sve lige, pa da vidimo gde smo. 3
Recommended Posts