Moća Posted April 4 Posted April 4 (edited) @John Coltrane tebra vodis 20 razlike. Da je nereseno pa ajd. Edited April 4 by Moća
John Coltrane Posted April 4 Posted April 4 3 hours ago, Moća said: @John Coltrane tebra vodis 20 razlike. Da je nereseno pa ajd. imas +7 sa klupe
Azdaja Posted April 4 Posted April 4 Digao sam formu za finiš sezone. Izbegao borbu za opstanak. Milina božja.
Moća Posted April 4 Posted April 4 4 hours ago, John Coltrane said: imas +7 sa klupe A ti +3 tako da opet dzabe.
smooth.Op Posted April 4 Posted April 4 Sahranio me Palmer. Do utakmice Che - Utd sam bio među boljima u kolu. Međutim...
cartman Posted April 5 Posted April 5 Ja moram da se pohvalim uspehom u FPL Challenge... Drugi u Srbiji i 104 overall. Svidja mi se koncept 😁 5 2
Behemoth Posted April 5 Author Posted April 5 Je l ovo prvi na tabeli u Srbili popularni teacher? Mozda nekadasnji/sadasnji clan PPP-a? 1 1
levi Posted April 15 Posted April 15 kakav criple fajt @John Coltranemislim da nam čak isto poena ostaje na klupi
Weenie Pooh Posted April 16 Posted April 16 5 hours ago, John Coltrane said: Od 3. do 11. mesta svi u 3 boda. A pazi vrh Betona kako prati realno stanje na tabeli: Svoj trojici je u ovom kolu Palmer bio kapiten, naravno 2
Mercuzzio Posted April 21 Posted April 21 (edited) Ovaj 3xkapiten Mateta mi je verovatno najbolja odluka koju sam doneo u 15 godišnjem fantazimenadžerisanju još mu nije dodato 3x3 bonusa Edited April 21 by Mercuzzio 5 2
Recommended Posts