September 25, 20231 yr Divlja karto, širi ruke!!!! Nije da će nešto da mi pomogne, al nemam drugih ideja
September 25, 20231 yr Botman na klupi, jebem ti izlet sa firmom i sve. Nalijem se i zaboravim zarotirati odbranu, jaoooooo
September 25, 20231 yr sledece kolo traka ide Morisu iz slabasnog Lutona (imaju 2 mecs vs Everton & Barnli) pa kud puklo
September 29, 20231 yr Svakim danom ove nedelje sve vise zutih igraca, a danas vidim i narandzastu :(
September 30, 20231 yr 15 hours ago, Lezilebovich said: Svakim danom ove nedelje sve vise zutih igraca, a danas vidim i narandzastu :( Tri žuta kod mene, Saka, Maddison, i TAA Bitno da Watkins ne prestaje da trpa od kako sam ga ja prodao, bukvalno je u sledećem kolu počeo niz i još uvek mu traje. Tačno mi dođe da ga ponovo kupim, samo da bih mu pokvario formu
September 30, 20231 yr Stupidman+Mitoman=-1pts...lijepo bogme Edited September 30, 20231 yr by ubibobi
September 30, 20231 yr Estupi je bar izašao pri rezultatu 3-1, znači nisu mu na kontu ostala tri gola. Sreća u nesreći
September 30, 20231 yr Jedna od retkih dobrih izmena je sto sam izbacio Estupiana pred ovo kolo ... a doveo sam tarkovskog
September 30, 20231 yr meni je estupinan na klupi ali ulazi ako taa ne bude igrao. keptenovanje alvareza se iplatilo.
September 30, 20231 yr Ne počinje TAA, što verovatno znači da neće ni ući sa klupe. Meni se sve ovo što je igralo do sada odlično pokazalo, poeni 9, 8, 6, 5, 5, 5, i opet gubim u Betonu Čekaju se još Salah(C), Maddison, Romero, Awoniyi, i Mbuemo, pola njih ima i protivnik.