ubibobi Posted September 20, 2023 Posted September 20, 2023 24 minutes ago, adasevic said: Mislim da ova slika objasnjava zasto se liga zove Beton Meni više od toga što je average prvi bode oči to što je Sprudnik Gylfi ubojica četrnaesti
levi Posted September 23, 2023 Posted September 23, 2023 koliko mrzim skrnavog Šona Dajša i njegov hrkčjuš fudbal, izvlači najgore i iz svojih i protivničkih igrača
189- Posted September 23, 2023 Posted September 23, 2023 trpim jebenog fernandesa i njegove kartone na svakoj jebenoj utakmici, konacno ga prodam i naravno zabije gol. koliko samo mrzim ovu igru. jos par nedelja i brisem account. 2
tsva Posted September 23, 2023 Posted September 23, 2023 2 hours ago, 189- said: trpim jebenog fernandesa i njegove kartone na svakoj jebenoj utakmici, konacno ga prodam i naravno zabije gol. koliko samo mrzim ovu igru. jos par nedelja i brisem account. Ja ga hteo prodat i napijem se i zaboravim 1 2
John Coltrane Posted September 24, 2023 Posted September 24, 2023 In Bruno we trust !!! Rab božiji, da ne igra kod nas ladno bi imao 20 golova i 20 asistencija u sezoni.
pantelia Posted September 24, 2023 Posted September 24, 2023 Inace, od ove sezone imam novu taktiku. Uopste ne gledam tabele, nemam pojma koji sam. Takodje ne gledam ko mi je protivnik, ko mu igra. Kad sam na pocetnoj strani, sakrijem sam od sebe tabelu i plasman, gledam samo krajickom oka odmah odem na pick team/transfers i to je to. Blagotvorno deluje na pracenje utakmica, nema stresa i racunanja, vise se uziva u fudbalu.
Weenie Pooh Posted September 24, 2023 Posted September 24, 2023 On 20. 9. 2023. at 6:46, dragance said: Ukupan broj bodova mi je 263, znaci - tu negde oko sredine tabele, ali sam debelo poslednji Ja imam 17 bodova manje od tebe (i 22 manje od proseka) ali tri pobede u pet kola, respektabilno 12. mesto, plasman u evropska takmičenja na dohvat ruke
Weenie Pooh Posted September 24, 2023 Posted September 24, 2023 Zato u ovom kolu dominiram, čitava 4 boda iz pet odigranih utakmica, jebala me kupovina Alvareza.
Weenie Pooh Posted September 24, 2023 Posted September 24, 2023 13 hours ago, 189- said: trpim jebenog fernandesa i njegove kartone na svakoj jebenoj utakmici, konacno ga prodam i naravno zabije gol. koliko samo mrzim ovu igru. jos par nedelja i brisem account. Ili briši account ili kupuj Halanda kao i svi ostali, trećeg nema . Ja bih isto tako ali sam već iskoristio WC, znači...
189- Posted September 24, 2023 Posted September 24, 2023 1 hour ago, Weenie Pooh said: Ili briši account ili kupuj Halanda kao i svi ostali, trećeg nema . tako nekako. kupovina haalanda i keptenovanje njega svake nedelje ima manje smisla nego brisanje naloga. 1
San Epifanio Posted September 24, 2023 Posted September 24, 2023 Cilvel ponovo startuje s klupe. Vreme je da mu se zahvalim na saradnji. A i De Zerbi je poceo da rotira i Mitomu. Divota
John Coltrane Posted September 24, 2023 Posted September 24, 2023 1 hour ago, San Epifanio said: Cilvel ponovo startuje s klupe. Vreme je da mu se zahvalim na saradnji. A i De Zerbi je poceo da rotira i Mitomu. Divota Mitoma zabija iz svlačionice! Son
Lezilebovich Posted September 24, 2023 Posted September 24, 2023 Gusto :( srecom pa toteov dvojac isporucuje
Recommended Posts