September 16, 20231 yr 51 minutes ago, San Epifanio said: Da se malo obradujemo i mi mucenici koji imamo Risarlisona od pocetka sezone. Mogli ste bas da se strpite do sledeceg kola ...
September 16, 20231 yr kao da se resetovala igra posle reprezentativne pauze. igrači vraćeni na fabrička podešavanja
September 17, 20231 yr Pobedio sam Sokolovica zahvaljujuci ulasku Civela i neigranju Isaka. Usralo me za sve pare.
September 17, 20231 yr 1 hour ago, Moća said: Pobedio sam Sokolovica zahvaljujuci ulasku Civela i neigranju Isaka. Usralo me za sve pare. Kako da ti saopštim a da ne zaboli, ipak te je polovično usralo jer će biti nerešeno Spoiler Njemu ulazi Saliba sa 6 pts kao druga izmena Edited September 17, 20231 yr by ubibobi
September 18, 20231 yr On 16. 9. 2023. at 19:14, San Epifanio said: Da se malo obradujemo i mi mucenici koji imamo Risarlisona od pocetka sezone. Eeeh... "Čašu meda jošt niko ne popi, što je čašom žuči ne zagrči"... Na Risarlisona se nadovezuju Cilvel i Nikolas Džekson, taman dovoljno da @Lezilebovich preokrene i pobedi. Cestitke.
September 18, 20231 yr 9 hours ago, ubibobi said: Kako da ti saopštim a da ne zaboli, ipak te je polovično usralo jer će biti nerešeno Hide contents Njemu ulazi Saliba sa 6 pts kao druga izmena O Bože koliko sam glup
September 18, 20231 yr 6 hours ago, San Epifanio said: Eeeh... "Čašu meda jošt niko ne popi, što je čašom žuči ne zagrči"... Na Risarlisona se nadovezuju Cilvel i Nikolas Džekson, taman dovoljno da @Lezilebovich preokrene i pobedi. Cestitke. U subotu sam se pomirio sa porazom, kad ono celzi ....
September 18, 20231 yr Kakav pakleni pocetak sezone! Ubedljivo sam na poslednjem mestu u betonu. O jebem ti...
September 20, 20231 yr Ukupan broj bodova mi je 263, znaci - tu negde oko sredine tabele, ali sam debelo poslednji