August 22, 20231 yr Prva pobeda posle najgoreg starta u brodu. Veruvanje u zerbi ball se isplatilo. Veruvanje u urugvajski prevaru nije. Letis napolje Darvineeeee
August 23, 20231 yr Na tabeli Betona, suvereno po 6 bodova imaju samo 3 tima. Jedan od njih je i moj, a drugi je AVERAGE koji ima jedan vise od mene
August 23, 20231 yr Pa s razlogom smo beton, skoro svi ispod proseka Najkrivlja je ova @Midgeta 134 poena uzela, samo jedan manje od prvoplasiranog, a eno je na sedmom mestu na tabeli. For shame!
August 23, 20231 yr 6 minutes ago, Weenie Pooh said: Najkrivlja je ova @Midgeta 134 poena uzela, samo jedan manje od prvoplasiranog, a eno je na sedmom mestu na tabeli. For shame! Pizda mi materina, najgora sam od sve dece For shame zaista, da se samoperotujem opet, da se kaznim?
August 25, 20231 yr Koji ste na večitoj listi FPL? https://www.premierfantasytools.com/best-fpl-managers-list/ Ja: All-time Rank 37694
August 25, 20231 yr 1835939 u svoju odbranu, počeo sam da igram kasnije pa nemam poene za prve 3 sezone. a prošle sezone sam jedva naterao sebe da odigram do kraja, što se i vidi po najgorem rejtingu ikad.
August 27, 20231 yr Ја тако прошле сезоне Еступињана стартовао у сваком колу сем против Арсенала. Господин Кеш ми сам самцијат претвара коло из хорора (Пикфорд, Фоден и Жоао Педро су хајлајтси) у подношљиво. Љубим копачку брат, до краја сезоне да бланкујеш ти си своје поштено одрадио и сигурно ти је место у тиму. Гвардиола да сиса курац. Edited August 27, 20231 yr by crtamOrasi
August 27, 20231 yr 56 minutes ago, ducca said: Prošle nedelje Estupinan ostao na klupi, ove Matty Cash ja imam gusta i udogia na klupi. 26 poena.