Jump to content

Fantasy Premier League - Premer/Brod/Beton - sezona 2023/2024

Featured Replies

https://fantasy.premierleague.com/entry/8688868/history

A ovaj, naše gore list, ima najskuplji tim. Čestitke i njemu na velikom uspehu.

Čestitke pobednicima u ove naše tri prestižne lige.

Brod je ove godine bio izuzetno zanimljiv, što se tiče borbe za titulu i plej-of. Trećeplasirani pred poslednje kolo je na kraju osvojio ligu. Svaka čast @dedafausto

Svaka čast i svima onima koji su izborili promocije u viši rang.

Posebno izvinjenje @Tolaa na aktiviranju trostrukog kapitena u poslednjem kolu, što ju je na kraju koštalo plej-ofa. Žao mi je što sam se ničim izazvan uključio u odlučivanje oko promocije u Premer ligu, a nije mi bila namera. Jednostavno mi je zaostao neiskorišten čip, pa da se ne baci.

Sve u svemu bezvezna sezona za mene. Valjda će sledeća biti bolja.

• Replies 627
  • Views 22.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Igram i podržavam da se trofej pobednika nosi u Arleovu čast.

• johan nagel
    johan nagel

• Igram i molim da se ustanovi prelazni potpis koje ce osvajac nositi i koji ce biti posvecen nasem drugu Arlekinu. Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk

Posted Images

Cestitke na Pokilokita , bio je dosadan i uporan i nezasluzeno je osvojio Beton ligu!

A liga je bila ludilo, ako ste mislili da je prvenstvo Italije ili Hrvatske u fudbalu bilo zanimljivo , epa ovo je bilo mnogo bolje.

I da , evo prijavljujem se odmah za Brod (FC Vrezina) , kako me zli moderatori ne bi ponovo spustili dva ranga nize:)

Khm, khm, neki smo pokidali poslednje kolo i trijumfalno proleteli kroz finish line, nezadrzivo sa pozicije 4.

Brode, eve nas!

Čestitke svima na junačkoj, fer i poštenoj borbi!

Fala na čestitkama @Kec u Nisu, ćeramo se na jesen i ispravljamo nepravde :)

Toliko sam posvetio paznje fantaziju ove godine da sam:

• prvu WC zaboravio da aktiviram,

• 3 kola pred kraj aktivirao Gvardiolu kao Manager Chip,

• Imao plan da uradim drugi WC u pretposlednjem kolu, a Bench Boost u poslednjem, medjutim prevideo sam sitnu stvar - to ne mogu da uradim jer sam aktivirao Manager Chip isuse

Tako da sam propustio obe WC i Bench Boost, i opet bio na 19-0-19, deseto mesto u Premeru. Ko zna, zna ziga

Čestitke Orasi na H2H, je l to beše back2back titula? Takodje čestitke i porodici Adašević na 1. i 3. mestu u Classicu.

👏

13 hours ago, San Epifanio said:

Posebno izvinjenje @Tolaa na aktiviranju trostrukog kapitena u poslednjem kolu, što ju je na kraju koštalo plej-ofa. Žao mi je što sam se ničim izazvan uključio u odlučivanje oko promocije u Premer ligu, a nije mi bila namera. Jednostavno mi je zaostao neiskorišten čip, pa da se ne baci.

Da namerno nisi iskoristio čip, to bi bilo petljanje oko promocije i to ti ne bih oprostila. Ovako je sve OK, fer i pošteno. ) Baš je bio zanimljiv Brod ove sezone.

Cestitke @crtamOrasi na tituli! Again 👌

Jel to Tolaaaa 1. ispod linije za promociju za Premer?

Eto, ja se odjavljujem pa nek udje. DJB, JBG.

Cestitke svim pobednicima.

• Author
59 minutes ago, Dziber said:

Bice posla za zelenim stolom preko leta lolol

9 hours ago, Dziber said:

Nisam, @Weenie Pooh je ispred mene. Nećeš valjda zbog njega da se odjavljuješ. D

2 minutes ago, Tolaa said:

Nisam, @Weenie Pooh je ispred mene. Nećeš valjda zbog njega da se odjavljuješ. D

Neverovatno da je Weenie Pooh ispred ikoga posle ovakvog spektakularnog raspada.

Deset kola je prošlo od moje prethodne pobede jbt, više od mesec dana praznog hoda cry

Šesnaesti april, 29. kolo, dobio levog 65-32, izbio sam na čelo tabele, titula u najavi.

Dvadeset peti maj, 38. kolo, dobio Flow BG 48-42 i osvojio prestižno šesto mesto na tabeli.

1 minute ago, Zis said:

Evo, nek se nađe....

premer.jpg

brod.jpg

beton.jpg

Edited by Zis

Ma nisam ni gledao, upada Weenie onda.

Definitivno ne igram sledecu... 92 transfera (neprijatnosti) ove sezone jbt (D), vreme je za odmor...