BWA Posted May 10, 2024 Posted May 10, 2024 20 minutes ago, ZokiAsov said: Zasto postujes czv? Poštujem im dresove.
BWA Posted May 10, 2024 Posted May 10, 2024 1 hour ago, SNARC said: Ako se bude ovako sudilo..na posteno necemo dobiti, na neposteno ne mozemo jerbo imamo domacinstvo manje..Ja i ne zelim da dobijamo neposteno ako smo vec spizdili tolike pare u tim. Kao što ne kukam kad nas sudije pokradu, a nije da nije bilo takvih momenata, tako nemam grižu savjesti kad nas poguraju. Sve ide u rok službe. Sem toga, od ove Budućnosti smo bolji i dobili bi svakako. A gospodin koji ulazi u svlačionicu da se objasni sa sudijama, imao je priliku da pokaže muda prije nekoliko godina kad mu je koš bio zauzet na zagrijavanju njegovog tima. Sad nek izda saopštenje. 5 1
Popular Post copkillah Posted May 11, 2024 Popular Post Posted May 11, 2024 Aleksa fokusiran na najbitnije stvari: Quote „Zahvalio bih se prijateljima, znaće oni ko je u pitanju, na mnogobrojnim porukama podrške. A od srca, želim mom Nikoli Rokviću, da stigne tamo gde se uputio, u grčki manastir, da se pokloni moštima Svetog Nektarija Eginskog,“ otkriva Avramović. 1 16
kud u maglu Simoviću Posted May 11, 2024 Author Posted May 11, 2024 šteta što mu se nije pridružio da vidi nektarija iguman, manastir 3
Ratamahatta Posted May 11, 2024 Posted May 11, 2024 Bice Avram odlican patrijarh kad Djokovic bude precednik i Sormaz ministar spoljnih poslova 8
Milošica Posted May 11, 2024 Posted May 11, 2024 (edited) 1 minute ago, copkillah said: Ja ga i dalje volim iako me nervira Sad zvučiš kao žena. Edited May 11, 2024 by Milošica 4
copkillah Posted May 11, 2024 Posted May 11, 2024 Just now, Milošica said: Sad zvučiš kao žena. Tako je, volim ga kao što majka voli ludog sina 1
SNARC Posted May 11, 2024 Posted May 11, 2024 11 hours ago, copkillah said: Opet je nakot iz 21. bloka napadao ljude posle utakmice. Video sam juce da su neki samarali i skinuli duks nekom momku..ali sam mislio da je obracun izmedju frakcija
smooth.Op Posted May 11, 2024 Posted May 11, 2024 Vraćam sad drugo poluvreme. Prva odbrana, znači prva prokleta odbrana kako si kročio na parket i Smajli i Panter ne znaju da li preuzimaju ili ne. Odlaze na istog igrača. Da poludiš jebeno. Da poludiš. 1
weedman Posted May 12, 2024 Posted May 12, 2024 brat naš murići, cela albanija zbog njega navija za kkp..bilo bi lepo da klub organizuje utakmicu u tirani sa koš. reprezentacijom albanije...u borbi za proširenje fan baze treba kucati na prijateljska vrata 1
Recommended Posts