Lancia Posted April 12, 2024 Posted April 12, 2024 (edited) 3 minutes ago, Nikodije said: upao si u vrtlog emocija kada sam ja u pitanju, nije mi to nepoznato kada su zene u pitanju, ali ovo je nesto novo za mene Ako nisi razumeo, a znam da jesi cim bezis u pokusaj duhovitosti, klasican si jeftin buli, zajebavas druge a ne nudis nista posebno i pametno zauzvrat, kad naletis na tvrdo podvijes rep i bacas besmislene postove. Edited April 12, 2024 by Lancia
Nikodije Posted April 12, 2024 Posted April 12, 2024 Just now, Lancia said: Ako nisi razumeo, a znam da jesi cim bezis u pokusaj duhovitosti, klasican si jeftin buli, zajebavas druge a ne nudis nista posebno i pametno zauzvrat, kad naletis na tvrdo podvijes rep i bacas besmislene postove. ne znam sta da ti kazem, nadji nekog drugog da mu se nakacis i ponasas kao ostavljena devojka, ja stvarno nisam zainteresovan
Nikodije Posted April 12, 2024 Posted April 12, 2024 1 minute ago, Lancia said: Eto, vidis kako sam te lepo opisao uostalom, zar nisi rekao da si mi stavio na ignore? to je jedan sasvim logican potez za emotivca i sisu poput tebe, ne znam zasto mi se obracas. pusti me da se ovde zajebavam sa muskarcima kako valja i trebuje, idi na topik o kulinarstvu ili nesto slicno, odjebi jednom recju
Lancia Posted April 12, 2024 Posted April 12, 2024 Just now, Nikodije said: uostalom, zar nisi rekao da si mi stavio na ignore? to je jedan sasvim logican potez za emotivca i sisu poput tebe, ne znam zasto mi se obracas. pusti me da se ovde zajebavam sa muskarcima kako valja i trebuje, idi na topik o kulinarstvu ili nesto slicno, odjebi jednom recju Ako sam ti rekao da sam te stavio na ignore, to bi jednom pametnom bicu, za sta se predstavljas, bilo dovoljno da ne provociras klinackim fazonima, pa kad vidis da ti se ne odgovara na sranjca, brises post ko pizdica. Odjebacu naravno imam i koga. Samoj nemoj da se srdis.
Midžeta Posted April 12, 2024 Posted April 12, 2024 Ovo je 1 kvalitetna svađa, ovo je jedan od najjacih topika, ima, da citiram "AAA SVE" 1 3
Nikodije Posted April 12, 2024 Posted April 12, 2024 Just now, Lancia said: Ako sam ti rekao da sam te stavio na ignore, to bi jednom pametnom bicu, za sta se predstavljas, bilo dovoljno da ne provociras klinackim fazonima, pa kad vidis da ti se ne odgovara na sranjca, brises post ko pizdica. Odjebacu naravno imam i koga. Samoj nemoj da se srdis. uopste ti se ne obracam, sprdao sam se bujakom, ali on to moze da podnese jer je muskarac za razliku od tebe sise 1 1
Milošica Posted April 12, 2024 Posted April 12, 2024 Ovo je jedan kvalitetan kontent. Nastavite moliću. 1
Lancia Posted April 12, 2024 Posted April 12, 2024 1 minute ago, Nikodije said: uopste ti se ne obracam, sprdao sam se bujakom, ali on to moze da podnese jer je muskarac za razliku od tebe sise Sise ili muskarci?¿ Moras da se odlucis, vec si covek u godinama.
Midžeta Posted April 12, 2024 Posted April 12, 2024 Nadam se da ce moderacija inati sluha i takta da ovo ostane ovde, sve je 1 savrsentsvo, kvlt pickaranje, randomness, sve je fe no me na lno 1
Nikodije Posted April 12, 2024 Posted April 12, 2024 (edited) 1 minute ago, Lancia said: Sise ili muskarci?¿ Moras da se odlucis, vec si covek u godinama. ne znam kako se kaze patka na spanskom, to je ono sto tebi treba. el patkenjo Edited April 12, 2024 by Nikodije
Lancia Posted April 12, 2024 Posted April 12, 2024 Dugo razmizljas izmedju sise i muskaraca, jbg i na kraju izaberes patku. ¡Caramba! Pravi izbor za pizdicu.
Midžeta Posted April 12, 2024 Posted April 12, 2024 (edited) Ovo mozda dobije i edukativni karakter, ucimo španski Hola, soy Dora, estoy un explorer Edited April 12, 2024 by Midgeta
Milošica Posted April 12, 2024 Posted April 12, 2024 Lep uvod sa ova tri posta na španskom jeziku pred večerašnji meč. 2
Recommended Posts