Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

Featured Replies

Calikisu je samo trebalo pristupiti na pravi način, takav šut sa tom visinom, uopšte napadački set je odličan za igrača u njegovim godinama. Ali, gurani su neki drugi tatini sinovi.

• Replies 17.7k
  • Views 1.1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

11 minutes ago, booyaka said:

Calikisu je samo trebalo pristupiti na pravi način, takav šut sa tom visinom, uopšte napadački set je odličan za igrača u njegovim godinama. Ali, gurani su neki drugi tatini sinovi.

pa sad, tatin sin leday je jedan od najboljih el igraca na svojoj poziciji, smailaga kao pf-c ima neke prednosti u kilometrazi i grit'n'grind pristupu, dok je koprivica, inace klasican centar, sto tristan nije, igrao slicno koliko i tristan, cini mi se.

sve u svemu, ne bih rekao da je tristan nesto nepravedno zakinut, jednostavno je iskusnija a kvalitetna konkurencija na pf-c a u euroleague nema mesta razigravanju, dok je u aba cesto kiksirao partizan bas kada se drugoj postavi pruzi vise minuta.

mada ja mislim da tristan nije puno izgubio ovim neigranjem u realu i partizanu, jer je bas na pocetku karijere

vise ce mu pomoci ako je usvojio nesto od obaveza i logike tokom ove 2-3 godine

sinoc sam malo slusao lebrona&jj redicka; mozda su napadi manje kompleksni u nba ali se i dalje ocekuje da imas ukljucen mozak u oba smera a to je vukcevicu cesto falilo.

• Popular Post

Tristan je igrao 18 minuta prosečno u ABA ligi, ne znam šta očekujete, da igra 35+? U stvari samo trolujete, jer je Žoc loš trener.

Partizan igra slabu odbranu ove godine, petorka sa Anđušićem, Kamenskim i recimo Tristanom ne bi mogla da odbrani Borac u 4 od 5 napada, na to dodaš lelemud zalaganje koje smo često gledali u ABA ligi, a na koje ni Tristan nije imun, i dobiješ pet kiks poraza.

15 minutes ago, uini said:

sinoc sam malo slusao lebrona&jj redicka; mozda su napadi manje kompleksni u nba ali se i dalje ocekuje da imas ukljucen mozak u oba smera a to je vukcevicu cesto falilo.

Otkud ti ovo? Gotovo svi napadi u Evropi su uzeti iz NBA. Mislim i da su gotovo sve modifikacije išle ka uprošćavanju.

Gufse, nije tako banalno kao što predstavljaš. Bitnija je uloga od same minutaže, koliko ( i kakve) su akcije igrane za njega u napadu, koje igrače je čuvao, etc. Po komentarima, on igra najblaže rečeno pristojnu odbranu u NBA, statistika to potkrepljuje (jbg, ja ga nisam gledao). Tamo čuva centre i aktivan je u žaštiti obruča, možda ga i sloboda u napadu motiviše da se više trudi i bude fokusiraniji. 

Jeste, slažem se, ali nama ove godine mnogo toga škripi u igri, previše, Žoc 6 meseci pokušava da namesti igru da iole funkcioniše sa centrom koji ne može da zakuca iz mesta. Nije realno da se sad ceo fokus stavlja na Tristana, a vamo curi na sve strane. 

Ovo što on igra trenutno u NBA, to sve u vodu može da se baci, ova ekipa Vizardsa je zvanično najgora u istoriji franšize, tek sledeće godine će se videti od čega je satkan.

Da podsetim, i Smailaga je kidao u Voriorsima kad su tankovali, pa se brzo posle preselio u Evropu i sad često ne zna gde udara. Mada mislim da je Tristan školovaniji igrač od Alena i da će se lakše prilagoditi zahtevima.

Jebeni tristac, o njegovoj buducnosti i  ambicijama  u kkp se sve znalo kada je prosle sezone otisao u ameriku pred plej of abe. Tad se trebalo pozdraviti prijateljski, pokloniti mu neku najnoviju konzolu za rastanak i to je to

Meni nekako lakse da pricamo o Tristanu nego o ruzicastom slonu koji se veceras igra u Stambolu

1 minute ago, SNARC said:

Meni nekako lakse da pricamo o Tristanu nego o ruzicastom slonu koji se veceras igra u Stambolu

mislim da tu nema neizvesnosti

Just now, copkillah said:

mislim da tu nema neizvesnosti

Tim gore sto nema..sramota je sta smo dozvolili sebi

2 hours ago, kralj said:

Otkud ti ovo? Gotovo svi napadi u Evropi su uzeti iz NBA. Mislim i da su gotovo sve modifikacije išle ka uprošćavanju.

mislio sam više na to da u evropi ceo tim mora više da radi kako bi se izvela xy zamisao, dok u nba imaš likove koji su one-man-army, i to u svakoj ekipi bar jednog, pa je onda i sam princip realizacije često jednostavniji

50 minutes ago, SNARC said:

Tim gore sto nema..sramota je sta smo dozvolili sebi

Aleksa prije sat vremena: "Ko nas jebe, sami smo krivi. Sad gledamo i navijamo" :fantom:

10 minutes ago, MiddleClass said:

Aleksa prije sat vremena: "Ko nas jebe, sami smo krivi. Sad gledamo i navijamo" :fantom:

Njemu je bilo najlakše da kaže da će večeras da navija :lol: Ciganče naše :wub:

1 hour ago, SNARC said:

Čekaj, vama je "obavezna" pobeda Zvezde, ili možete i bez toga? Ja mislio da vam to samo olakšava...

Just now, Frank Pembleton said:

Čekaj, vama je "obavezna" pobeda Zvezde, ili možete i bez toga? Ja mislio da vam to samo olakšava...

Obavezna

2 hours ago, ZokiAsov said:

Jebeni tristac, o njegovoj buducnosti i  ambicijama  u kkp se sve znalo kada je prosle sezone otisao u ameriku pred plej of abe. Tad se trebalo pozdraviti prijateljski, pokloniti mu neku najnoviju konzolu za rastanak i to je to

Pa nije trebalo, ovako ste uzeli lepo obeštećenje. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.