Jump to content

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

Featured Replies

39 minutes ago, Milošica said:

Obavezna

A u pm...

• Replies 17.7k
  • Views 1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

31 minutes ago, Heaviside said:

Pa nije trebalo, ovako ste uzeli lepo obeštećenje. 

Morali bi i tad da plate obestecenje, svakako je bio pod ugovorom, verovatno su procenili da im ne treba u tom trenutku. Navodno su ga pustili da ode pre proslogodisnje plejof serije, sto govori o tome koliko se na njega kao igraca racunalo u buducnosti

Je l se lozimo i veceras ili smo done and dusted?

ako povedemo 25 razlike na poluvremenu, lozenje moze da pocne, i da se zavrsi u hitnoj, verovatno.

Samo da se niko ne onesvesti u Žarkovu :evil_purple:

E:

Ja sam mentol, mislila sam da i mi igramo veceras za duplo loznje i dupli šlog, ali ipak ne 

Edited by Midgeta

2 minutes ago, Midgeta said:

@uini sta se desava, daj izvestaj

teško je.

Sad uđoh, kako vam deluje? Mensčini da je samo Teu stalo, ostale ih zabole za našu stvar..

• Author

ko ih jebe

:fantom:

On 28.3.2024. at 22:47, Lord Stef said:

Lozimo se, naravno :D ali sad moramo da dobijemo obe i da Efes izgubi jednu. Sa Zvezdom igraju poslednje kolo, tu nema leba, jedino da Fenerbahce ispostuje naredno kolo.

On 28.3.2024. at 22:51, Eleniko said:

Sačuvajte barem mrvicu dostojanstva

Ako barem znate šta je to

Dostojanstvo propo.

Zapravo, jedini nacin da sve ovo ne bude bas lose je upravo ovo sto se desava..Efes se igra inkvizicije sa pudlicinom igrackom :)

večeras je divno sportsko veče. bar što se mene tiče. završava se ova jeziva EL sezona, nema više, kraj, pa-pa. i ovo mi je bilo previše

kap bi prelilo da smo ušli u plejin, vodimo 25 na poluvremenu i ispadnemo. a to bi bio neki najrealniji ishod

Edited by Ted

• Author
Just now, Ted said:

večeras je divno sportsko veče. bar što se mene tiče. završava se ova jeziva EL sezona, nema više, kraj, pa-pa. i ovo mi je bilo previše

kap bi prelio da smo ušli u plejin, vodimo 25 na poluvremenu i ispadnemo. a to bi bio neki najrealniji ishod

sutra se završava

:ilija:

da, tako je. ali nema opsasnosti da prođemo dalje. moj život će biti lakši do oktobra ;)

a možda i duže, Bog sveti zna dal ćemo igrati ovo i naredne sezone

• Author

igraćemo tebi zinat

:dance:

Edited by kud u maglu Simoviću

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout