booyaka Posted April 11, 2024 Posted April 11, 2024 Calikisu je samo trebalo pristupiti na pravi način, takav šut sa tom visinom, uopšte napadački set je odličan za igrača u njegovim godinama. Ali, gurani su neki drugi tatini sinovi. 1
uini Posted April 11, 2024 Posted April 11, 2024 11 minutes ago, booyaka said: Calikisu je samo trebalo pristupiti na pravi način, takav šut sa tom visinom, uopšte napadački set je odličan za igrača u njegovim godinama. Ali, gurani su neki drugi tatini sinovi. pa sad, tatin sin leday je jedan od najboljih el igraca na svojoj poziciji, smailaga kao pf-c ima neke prednosti u kilometrazi i grit'n'grind pristupu, dok je koprivica, inace klasican centar, sto tristan nije, igrao slicno koliko i tristan, cini mi se. sve u svemu, ne bih rekao da je tristan nesto nepravedno zakinut, jednostavno je iskusnija a kvalitetna konkurencija na pf-c a u euroleague nema mesta razigravanju, dok je u aba cesto kiksirao partizan bas kada se drugoj postavi pruzi vise minuta. mada ja mislim da tristan nije puno izgubio ovim neigranjem u realu i partizanu, jer je bas na pocetku karijere vise ce mu pomoci ako je usvojio nesto od obaveza i logike tokom ove 2-3 godine sinoc sam malo slusao lebrona&jj redicka; mozda su napadi manje kompleksni u nba ali se i dalje ocekuje da imas ukljucen mozak u oba smera a to je vukcevicu cesto falilo. 2
Popular Post goofs Posted April 11, 2024 Popular Post Posted April 11, 2024 Tristan je igrao 18 minuta prosečno u ABA ligi, ne znam šta očekujete, da igra 35+? U stvari samo trolujete, jer je Žoc loš trener. Partizan igra slabu odbranu ove godine, petorka sa Anđušićem, Kamenskim i recimo Tristanom ne bi mogla da odbrani Borac u 4 od 5 napada, na to dodaš lelemud zalaganje koje smo često gledali u ABA ligi, a na koje ni Tristan nije imun, i dobiješ pet kiks poraza. 13
kralj Posted April 11, 2024 Posted April 11, 2024 15 minutes ago, uini said: sinoc sam malo slusao lebrona&jj redicka; mozda su napadi manje kompleksni u nba ali se i dalje ocekuje da imas ukljucen mozak u oba smera a to je vukcevicu cesto falilo. Otkud ti ovo? Gotovo svi napadi u Evropi su uzeti iz NBA. Mislim i da su gotovo sve modifikacije išle ka uprošćavanju. Gufse, nije tako banalno kao što predstavljaš. Bitnija je uloga od same minutaže, koliko ( i kakve) su akcije igrane za njega u napadu, koje igrače je čuvao, etc. Po komentarima, on igra najblaže rečeno pristojnu odbranu u NBA, statistika to potkrepljuje (jbg, ja ga nisam gledao). Tamo čuva centre i aktivan je u žaštiti obruča, možda ga i sloboda u napadu motiviše da se više trudi i bude fokusiraniji.
goofs Posted April 11, 2024 Posted April 11, 2024 Jeste, slažem se, ali nama ove godine mnogo toga škripi u igri, previše, Žoc 6 meseci pokušava da namesti igru da iole funkcioniše sa centrom koji ne može da zakuca iz mesta. Nije realno da se sad ceo fokus stavlja na Tristana, a vamo curi na sve strane. Ovo što on igra trenutno u NBA, to sve u vodu može da se baci, ova ekipa Vizardsa je zvanično najgora u istoriji franšize, tek sledeće godine će se videti od čega je satkan. Da podsetim, i Smailaga je kidao u Voriorsima kad su tankovali, pa se brzo posle preselio u Evropu i sad često ne zna gde udara. Mada mislim da je Tristan školovaniji igrač od Alena i da će se lakše prilagoditi zahtevima. 1
ZokiAsov Posted April 11, 2024 Posted April 11, 2024 Jebeni tristac, o njegovoj buducnosti i ambicijama u kkp se sve znalo kada je prosle sezone otisao u ameriku pred plej of abe. Tad se trebalo pozdraviti prijateljski, pokloniti mu neku najnoviju konzolu za rastanak i to je to 2 1
SNARC Posted April 11, 2024 Posted April 11, 2024 Meni nekako lakse da pricamo o Tristanu nego o ruzicastom slonu koji se veceras igra u Stambolu
copkillah Posted April 11, 2024 Posted April 11, 2024 1 minute ago, SNARC said: Meni nekako lakse da pricamo o Tristanu nego o ruzicastom slonu koji se veceras igra u Stambolu mislim da tu nema neizvesnosti 1
SNARC Posted April 11, 2024 Posted April 11, 2024 Just now, copkillah said: mislim da tu nema neizvesnosti Tim gore sto nema..sramota je sta smo dozvolili sebi 6 1
uini Posted April 11, 2024 Posted April 11, 2024 2 hours ago, kralj said: Otkud ti ovo? Gotovo svi napadi u Evropi su uzeti iz NBA. Mislim i da su gotovo sve modifikacije išle ka uprošćavanju. mislio sam više na to da u evropi ceo tim mora više da radi kako bi se izvela xy zamisao, dok u nba imaš likove koji su one-man-army, i to u svakoj ekipi bar jednog, pa je onda i sam princip realizacije često jednostavniji
MiddleClass Posted April 11, 2024 Posted April 11, 2024 50 minutes ago, SNARC said: Tim gore sto nema..sramota je sta smo dozvolili sebi Aleksa prije sat vremena: "Ko nas jebe, sami smo krivi. Sad gledamo i navijamo"
copkillah Posted April 11, 2024 Posted April 11, 2024 10 minutes ago, MiddleClass said: Aleksa prije sat vremena: "Ko nas jebe, sami smo krivi. Sad gledamo i navijamo" Njemu je bilo najlakše da kaže da će večeras da navija Ciganče naše
Frank Pembleton Posted April 11, 2024 Posted April 11, 2024 1 hour ago, SNARC said: Meni nekako lakse da pricamo o Tristanu nego o ruzicastom slonu koji se veceras igra u Stambolu Čekaj, vama je "obavezna" pobeda Zvezde, ili možete i bez toga? Ja mislio da vam to samo olakšava... 2
Milošica Posted April 11, 2024 Posted April 11, 2024 Just now, Frank Pembleton said: Čekaj, vama je "obavezna" pobeda Zvezde, ili možete i bez toga? Ja mislio da vam to samo olakšava... Obavezna
Heaviside Posted April 11, 2024 Posted April 11, 2024 2 hours ago, ZokiAsov said: Jebeni tristac, o njegovoj buducnosti i ambicijama u kkp se sve znalo kada je prosle sezone otisao u ameriku pred plej of abe. Tad se trebalo pozdraviti prijateljski, pokloniti mu neku najnoviju konzolu za rastanak i to je to Pa nije trebalo, ovako ste uzeli lepo obeštećenje. 1
Recommended Posts