goofs Posted April 9, 2024 Posted April 9, 2024 Niko da javi da je ludi Birča bio na utakmici sa Zadrom. Osvajamo sve do kraja. 1
Jimmy Kowalski Posted April 9, 2024 Posted April 9, 2024 Ko je ludji, Aleksa ili Birca? Zamisljam Birca, Birca, Bircaaaaaaaaaaaa!!! 1
Tresko Posted April 9, 2024 Posted April 9, 2024 Pazi ovog mlitavog smrdljivka: Quote "Bila je to moja odluka, nije mi se svidelo u Partizanu. Proveo sam tamo dve veoma loše godine. Kada se ukazala prilika, rekao sam: "Baš me briga, platiću i to je to". Dogodilo se mnogo stvari, ne želim da ulazim previše u detalje. Ali, nisam mnogo igrao i zbog toga se nisam osećao prijatno", rekao je Vukčević za Mundo Deportivo. 1 1 1
Lord Stef Posted April 9, 2024 Posted April 9, 2024 Pa bili Birca i Stragi u kadru, ono kad je Ledej presekao loptu pa ona zakacila nekog u prvom redu
BWA Posted April 9, 2024 Posted April 9, 2024 54 minutes ago, Tresko said: Pazi ovog mlitavog smrdljivka: Mloha, generalno bezveznjakovic.
Popular Post Ratamahatta Posted April 9, 2024 Popular Post Posted April 9, 2024 1 hour ago, Tresko said: Pazi ovog mlitavog smrdljivka: Dabogda celu karijeru proveo u Americi 15
bradilko Posted April 9, 2024 Posted April 9, 2024 ma neka ga. no dve godine provesti negde bez nekog bunta a onda kakiti je malo passe al ajde. neka plodi po nba. pisace sa da je nas igrac 😜 3 2
kud u maglu Simoviću Posted April 9, 2024 Author Posted April 9, 2024 (edited) nije bio u stanju da se izbori sa pritiskom, sa željkovim zahtevima… bukvalno ni jednu šansu nije iskoristio u potpunosti možda si ti sine za čarobnjake iz di sija, al nisi za partizan putuj igumane, ne brini za manastir Edited April 9, 2024 by kud u maglu Simoviću 4 1
Milošica Posted April 9, 2024 Posted April 9, 2024 3 minutes ago, bradilko said: ma neka ga. no dve godine provesti negde bez nekog bunta a onda kakiti je malo passe al ajde. neka plodi po nba. pisace sa da je nas igrac 😜 Bradilko ljudina. Voli da patkometriše nekad kad ne treba pa možda oda pogrešan utisak, ali ljudina. Ljudina. 7 1
booyaka Posted April 9, 2024 Posted April 9, 2024 3 hours ago, Tresko said: Pazi ovog mlitavog smrdljivka: Rekoh da je izgubio dve godine u KKP, sad je i on potvrdio. 3
copkillah Posted April 9, 2024 Posted April 9, 2024 onda je glup ko kurac ako mu je trebalo dve godine da to shvati 1
booyaka Posted April 9, 2024 Posted April 9, 2024 Verovao je Robiji, samo ne znam na osnovu čega. Ovaj je vazda bio smrt za mlade igrače. 3
copkillah Posted April 9, 2024 Posted April 9, 2024 Na osnovu čega je verovao najboljem treneru ikada? Možda sam preterao kada sam za njega rekao da je glup ko kurac. 1
booyaka Posted April 9, 2024 Posted April 9, 2024 Nije najbolji trener ikada™ kada je razvoj mladih igrača, čak je za izbegavanje u tom segmentu. Tu titule ništa ne znače, pogotovo ako su osvojene sa starijim i prekaljenim igračima. 1
Tresko Posted April 9, 2024 Posted April 9, 2024 3 hours ago, Ratamahatta said: Dabogda celu karijeru proveo u Americi Kako si duhovit, kao proliv začinjen dizenterijom. 1 1 1 1
Recommended Posts