Ted Posted March 8, 2024 Posted March 8, 2024 meni je najtužnije od svega što za bolji rezultat uopšte nije trebalo puno. ali to malo što je trebalo očigledno je propušteno u prelaznom roku, a posle nije moglo da bude nadoknađeno. naučili smo (valjda smo) iz ove sezone da u prelaznom roku možeš tako temeljno da se zakopaš, da je posle irlelevantno dal će Gospod Bog da sedi na klupi i cedi suvu drenovinu. u suštini, najveći problem je što nemamo tu licencu i sad možemo doći u situaciju da nam EL zavisi od ove nesnađene grupe igrača. kad imaš licencu seva ti paja. pripremaš se za sledeću mirnije, ne moraju da ti glavu spašavaju promašaji i nesnađeni iz prethodne sezone. 1
bradilko Posted March 8, 2024 Posted March 8, 2024 17 minutes ago, ZokiAsov said: Ne znam sto zaboravi tenka bratinu u drugom. Kaboklo ne moze hola ledjima triputa da resi... ovo mi je kljuc. spustala se lopta dole bolje da jw kaminski to igrao. kaboklo ima telo ali ne tehniku i zaspe u odbrani. kaminskom da se spustala lopta dobili bi ovo. takva nam je citava sezona. ekipa ima "fabricku gresku" ali valda udjemo u taj plej in a ru je sve moguce
kud u maglu Simoviću Posted March 8, 2024 Author Posted March 8, 2024 17 minutes ago, *edited by mod said: Tad može da se reši samo 10to mesto, što onda zahteva da uradimo nešto što nismo cele sezone u EL a to je da pobedimo dve u gostima da bi došli u priliku da razigravamo Real za F4 pa?
kud u maglu Simoviću Posted March 8, 2024 Author Posted March 8, 2024 22 minutes ago, Ted said: a šta će tamo da se rešava, leba ti. od koga ćemo da ispadnemo u plejinu. treba biti realan, mi ne možemo Cedevitu da dobijemo u gostima, a dobićemo tamo neku Baskoniju, Virtus, Fener ili Olimpijakos. i bolje je da ispadnemo što pre u EL, pošto jedino realno što može da se napravi u ovoj sezoni to je aba liga. a i to će biti mislena imenica sa ovakvom igrom. najvažnije je sad gostovanje Budućnosti, odnosno da se bude drugi. ako i tamo ispušimo, onda je bolje da budemo četvrti i da igramo sa ciganima polufinale na dve dobijene.
Lancia Posted March 8, 2024 Posted March 8, 2024 (edited) 47 minutes ago, MiddleClass said: Ono od tablu je skolski sut. Nista ga nije usralo Spanski komentator kaze za taj sut, 'pura vintage'. Edited March 8, 2024 by Lancia 1
Ted Posted March 8, 2024 Posted March 8, 2024 dobri moj @kud u maglu Simoviću, da mi je samo znati na čemu se zasniva ta vera na nečemu realnom sigurno ne. ja u onostrano ne verujem
*edited by mod Posted March 8, 2024 Posted March 8, 2024 19 minutes ago, goofs said: Onako iz glave samo vadim tesne završnice, Panter protiv Bajerna, Kovalski protiv Virtusa i ovo sad. Bilo je još brainfartova, ono izvođenje iz auta Doziera ka Kaminskom nakon čega Fener maši trojku za pobedu, koš Baskonije posle ofanzivnog skoka u poslednjoj sekundi...pa opet Virtus i nesposobnost da se izvede lopta. Dobili smo neke tesne, Fener i PAO u Beogradu, ali odokativno bih rekao da na jednu pobedu imamo dva poraza. Loše je sve ovo, ako se i uguramo nekako u plejin ima da izgibemo. Panter je od top3 beka u ligi iz prošle sezone došao do toga da mu nema mesta ni u one 3 All-EL petorke. Večeras je sve delovalo kao da je ovo Aleksin tim, a Aleksa je lud ko struja, ne može on da bude vođa ozbiljne ekipe. Virtus X2, Oli, Bajern, Armani, Baskonija + svi ABA porazi sem Zadra i Splita. Previše je to za ovakav tim. Iako većini nije delovalo tako, Lesor se ispostavio kao nenadoknadiv gubitak. Bez da ulazim u to da li mu je išta nudjeno i kad. Sad kako će ovo da utiče na igrače videćemo. Verovatno su već navikli. Sa druge strane ispada da će opet tih 17 da bude dosta za plej-in 10 ili 9 nije neka razlika. U našem slučaju to znači Baskonija, Valensija, Alba i još jedan od mečeva gde nismo favoriti. 3
Jimmy Kowalski Posted March 8, 2024 Posted March 8, 2024 26 minutes ago, Ted said: meni je najtužnije od svega što za bolji rezultat uopšte nije trebalo puno. ali to malo što je trebalo očigledno je propušteno u prelaznom roku, a posle nije moglo da bude nadoknađeno. naučili smo (valjda smo) iz ove sezone da u prelaznom roku možeš tako temeljno da se zakopaš, da je posle irlelevantno dal će Gospod Bog da sedi na klupi i cedi suvu drenovinu. u suštini, najveći problem je što nemamo tu licencu i sad možemo doći u situaciju da nam EL zavisi od ove nesnađene grupe igrača. kad imaš licencu seva ti paja. pripremaš se za sledeću mirnije, ne moraju da ti glavu spašavaju promašaji i nesnađeni iz prethodne sezone. Kad bi stvari bile tako proste, ko na papiru odradi najbolji prelazni tok i skupi najbolju ekipu, taj da se proglasi za sampiona, pa da se ne igra bez potrebe 80 i kusur utakmica.. 3
cartman Posted March 8, 2024 Posted March 8, 2024 Madara niko ne pominje a mnogo nam je bio bitan šraf 1 1
Ted Posted March 8, 2024 Posted March 8, 2024 2 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Kad bi stvari bile tako proste, ko na papiru odradi najbolji prelazni tok i skupi najbolju ekipu, taj da se proglasi za sampiona, pa da se ne igra bez potrebe 80 i kusur utakmica.. pa naravno da nije jednostavno, pošto se rezultati vide kasnije. moja nadanja su bila da će struka da uradi bolji posao, odnosno da ćemo moći da imaamo ekipu na nivou prethodne sezone ili malo bolju. nije se desilo. ne bacam kamenje na bilo koga, možda je to bilo objektivno nemoguće, zbog stanja na tržištu i sličnih stvari. a možda smo se naprosto zajebali u procenama ove sezone. nije ni to kraj sveta, al može skupo da nas košta. tipa da se vratimo u EK.
Shaq Posted March 8, 2024 Posted March 8, 2024 6 minutes ago, cartman said: Madara niko ne pominje a mnogo nam je bio bitan šraf valjda gm zna, reko mu je, mi te napravili a ti nam trazis 10k.. a posle se dovede smith koji se ne koristi a duplo skuplji.. 1 1
Ted Posted March 8, 2024 Posted March 8, 2024 (edited) 15 minutes ago, *edited by mod said: Virtus X2, Oli, Bajern, Armani, Baskonija + svi ABA porazi sem Zadra i Splita. Previše je to za ovakav tim. Iako većini nije delovalo tako, Lesor se ispostavio kao nenadoknadiv gubitak. Bez da ulazim u to da li mu je išta nudjeno i kad. Sad kako će ovo da utiče na igrače videćemo. Verovatno su već navikli. Sa druge strane ispada da će opet tih 17 da bude dosta za plej-in 10 ili 9 nije neka razlika. U našem slučaju to znači Baskonija, Valensija, Alba i još jedan od mečeva gde nismo favoriti. mene više interesuje dal se termini plejina i 1/4 finala poklapaju sa teriminima završnice aba lige. u smislu da možemo da uđemo u jeziv problem, sve i da prođemo plejin i dođemo do 1/4 finala, a taj problem bi bio da moramo da igramo utakmice na svaka dva ili tri dana. to ne bi mogli da iznesemo. Edited March 8, 2024 by Ted
Ratamahatta Posted March 8, 2024 Posted March 8, 2024 (edited) Exumove fizikalije i predatorski ofanzivni IQ su nenadoknadivi, svasta je otvarao svima prosle godine, pogotovo kad je iz tranzicije uletao ledjima i guzio dole bekove na postu Teren sad izgleda mnogo uze i mnogo vise se mesa malter za svaki kos Edited March 8, 2024 by Ratamahatta
Recommended Posts