Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Čovićev kkcz insajder piše da je ovo pritisak na Mirotija jer se on predomislio. Jebo lud zbunjenog, drama

Posted (edited)
4 minutes ago, Greek Freak said:

Hvala

Ranije kad ste pisali, ja sam mislio da mali kaci na neki svoj licni twitter/instagram nalog...

ovo je prenet tekst iz podgoričkog dana, ono što je midle pisao, a ja dodao kako piše u tekstu

dan: nikolina riječ je sveta

e

@ZokiAsov ne verujem da pipci ostojine hobotnice sežu do podgorice i redakcije dan-a, da je basketnews i orthodox hands pa da poverujem

Edited by kud u maglu Simoviću
  • +1 1
Posted

Ili malo veci pritisak.S druge strane Partizan preko svojih proksija prijateljski podseca na datu rec.

To sve ne deluje dobro. I daleko je od rutinske stvari.

• +1 1
Posted
3 minutes ago, J.R. Cash said:

Ovo je potvrda da je dao rec, a o reci se ne bi pricalo da ima potpisa. Tu se nesto zakomplikovalo.

Tako i meni izgleda, negde sam pročitao da je Barsa jednostrano raskinula ugovor (pod nekim uslovima) i o tome obavestila igrača, i da sada on ima nekih 20 dana da privati ili da se zali, verovatno će to završiti na nekom sudu...

• +1 1
Posted
2 minutes ago, Nikodije said:

Čovićev kkcz insajder piše da je ovo pritisak na Mirotija jer se on predomislio. Jebo lud zbunjenog, drama

Sto li se predomislio?  A tog Covicevog trovaca bi trebalo doksovati i jebati mu milosnu mamu odvratnu i pokvarenu.

• +1 1
Posted
2 minutes ago, J.R. Cash said:

Sto li se predomislio?  A tog Covicevog trovaca bi trebalo doksovati i jebati mu milosnu mamu odvratnu i pokvarenu.

Ne znam njega je zivot vec dovoljno kaznio kad ga pogledas

Posted

Ja mislim da nas je Barselona sjebala. Raskinuli su jednostrano ugovor i sad će morati da ih tuži, a to će da traje godinu i kusur dana. Barsi to odgovara jer, po starom običaju, probleme guraju pod tepih i ostavljaju ih za sutra, no Mirotu to trenutno ostavlja bez novca na koji je računao. Dobiće ga, ali tek dogodine.

Zbog toga je možda naklonjeniji Panati koja sigurno može više da mu da.

• +1 2
Posted

drama mu je sigurno za lovu, eno sa babom je trebio boraniju za zimnicu

:srdoc:

• +1 3
  • Haha 1
Posted
11 minutes ago, J.R. Cash said:

Zna se ko je to, stalno ga prozivaju po imenu. 

Posted (edited)
9 minutes ago, goofs said:

Ja mislim da nas je Barselona sjebala. Raskinuli su jednostrano ugovor i sad će morati da ih tuži, a to će da traje godinu i kusur dana. Barsi to odgovara jer, po starom običaju, probleme guraju pod tepih i ostavljaju ih za sutra, no Mirotu to trenutno ostavlja bez novca na koji je računao. Dobiće ga, ali tek dogodine.

Zbog toga je možda naklonjeniji Panati koja sigurno može više da mu da.

To što je Farsa jednostrano raskinula ugovor valjda ne može da bude prepreka Mirotiju da se bavi svojim poslom negde drugde i istovremeno ćera Farsu na sudu zbog takvog raskida?

Edited by Nikodije
Posted
1 minute ago, Nikodije said:

To što je Farsa jednostrano raskinula ugovor valjda ne može da bude prepreka Mirotiju da se bavi svojim poslom negde drugde i istovremeno ćera Farsu na sudu zbog takvog raskida?

Pa da, nego se plašimo da mu hitno treba lova za račune i da napuni frižider kući, a Pao tu može da ponudi više.

Posted

Ne ne, ne može, razmišljam samo na konto toga da je možda računao da će

otpremninu imati sad odmah, a ne za godinu dana.

Ne znam koji će mu, doduše, valjda je već pun ko brod.

Posted

eresbe brigda pušta tu priču po tw, doduše oni kažu i da ćemo mi morati da mu isplatimo 22 miliona

giphy.gif?cid=2154d3d7ad2804608871687a83

• +1 2
  • Haha 4
Posted
27 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

eresbe brigda pušta tu priču po tw, doduše oni kažu i da ćemo mi morati da mu isplatimo 22 miliona

giphy.gif?cid=2154d3d7ad2804608871687a83

ma bar 25 moramo, sa nekim dodatnim premijama

• +1 1
Posted

Barsa je jednostrano raskinula ugovor. Što znači da će Mirotić i Barsa da idu na sud.

Šta će se dalje desiti oko toga ne znamo niti treba da nas interesuje. Veovatno će uzeti sve pare a Barsa će da izboksuje neko plaćanje na rate godinama, što joj je bilo u interesu. Lakše će da "proguta" da ga isplaćuje na godišnje rate nekih 4 - 5 miliona.

Pošto Mirotić više NIJE pod ugovorom sa Barsom od njegove slobodne volje zavisi za koga će da potpiše od momenta jednostranog raskida ugovora.

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...