Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

Featured Replies

Ako ja dolazim onda se pali mešina

• Replies 17.7k
  • Views 1.1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Kendrick Nunn koji se spominje (nemam pojma da li sa razlogom ili udarila vrucina prelaznog roka) - ali veoma podseca na Exuma -snazan, eksplozivan guard, voli da zavrsi na obrucu, cesto kucanjem, vrlo solidna pracka, ume cak i ledjima. Samo bih rekao da je primarno dvojka, osim ako je i on bio sklanjan sa svoje omiljene PG pozicije, poput Dantea

Ko pominje Kendrika Nana? :blink:

Kako prenosi "Basket News" crno-beli su za četiri potpisa izdvojili tri miliona. 💸Naime, Zek Ledej će po novom ugovoru zaraditi 1.200.000$ za jednu sezonu, Džejms Naneli 500.000$ manje, dok će novi košarkaši Mateuš Ponitka i Ognjen Jaramaz zaraditi 500.000$ odnosno 450.000$.

https://basketnews.com/news-190385-bn-insider-partizan-players-salaries-and-nick-calathes-rumors.html?utm_medium=Social&utm_source=Twitter#Echobox=1689668204

23 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Kako prenosi "Basket News" crno-beli su za četiri potpisa izdvojili tri miliona...

Sta je to, jedan Shabazzzzzz

Pola Shabazza i frtalj..

1 hour ago, goofs said:

Ko pominje Kendrika Nana? :blink:

Neki drugi forumi
Ponavljam, nemam pojma ima li istine, nisam insajder :D
Samo mi je interesantna ta doza slicnosti izmedju Exuma i njega

• Author
38 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Kako prenosi "BasketNews”

očito nisi ispratio

IMG_7294.thumb.jpeg.28ab98f4e98a4b9a88730420dd789d40.jpeg

giphy.gif?cid=2154d3d78gsutyfqgzu48a6d3v

in ader njuz, imamo 5 preklapanja domaćinstava i svih pet puta mi igramo prvi

da vidimo kako ć grbović sve to da ishendluje s obzirom na onaj trening gostujuće ekipe 24h pre početka meča, plus zamena parketa, ako je bude

1 hour ago, Jimmy Kowalski said:

Kako prenosi "Basket News" crno-beli su za četiri potpisa izdvojili tri miliona. 💸Naime, Zek Ledej će po novom ugovoru zaraditi 1.200.000$ za jednu sezonu, Džejms Naneli 500.000$ manje, dok će novi košarkaši Mateuš Ponitka i Ognjen Jaramaz zaraditi 500.000$ odnosno 450.000$.

https://basketnews.com/news-190385-bn-insider-partizan-players-salaries-and-nick-calathes-rumors.html?utm_medium=Social&utm_source=Twitter#Echobox=1689668204

Jbt, za vrijeme aparthejda je Parahuski imao 550k godisnje. Mrmot cokolada :fantom:

Valjda smo ustanovili da Panter i Ledej imaju po preko 2 miliona godisnje, Naneli milion i po, za Ponitku nisam siguran ali otkrice to nezavisni insajderi vrlo brzo, ne bojim se 

41 minutes ago, Lord Stef said:

Valjda smo ustanovili da Panter i Ledej imaju po preko 2 miliona godisnje, Naneli milion i po, za Ponitku nisam siguran ali otkrice to nezavisni insajderi vrlo brzo, ne bojim se 

A i plaća ih Branko Nordeus, a ne Vučićev aparhejd režim.

Rasprava Ivanović vs Radonjić na našoj temi bi bila neuporedivo prihvatljivija i normalnija od ovog ničim izazvanog komšijskog proseravanja.

2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

in ader njuz, imamo 5 preklapanja domaćinstava i svih pet puta mi igramo prvi

da vidimo kako ć grbović sve to da ishendluje s obzirom na onaj trening gostujuće ekipe 24h pre početka meča, plus zamena parketa, ako je bude

Kako pet? Ja izbrojao dva. 17.10. Kkp sa Barsom u areni, oni dan posle sa Monakom. 30.11. Mi sa PAO u areni, oni dan posle sa Efesom. 

Isto mi palo na pamet kako će to sa parketom i trengom pred utakmicu da se hendluje. Pretpostavljam da se oni useljavaju i u malu arenu. Ne znam ni da li planiraju abu da igraju u areni isto, ili će biti u pioniru, pa tamo i trenirati. 

Balsa produzio do 2025. Neko je koprivica neko jam madar

• Author
10 minutes ago, smooth.Op said:

Kako pet? Ja izbrojao dva. 17.10. Kkp sa Barsom u areni, oni dan posle sa Monakom. 30.11. Mi sa PAO u areni, oni dan posle sa Efesom. 

Isto mi palo na pamet kako će to sa parketom i trengom pred utakmicu da se hendluje. Pretpostavljam da se oni useljavaju i u malu arenu. Ne znam ni da li planiraju abu da igraju u areni isto, ili će biti u pioniru, pa tamo i trenirati. 

17. i 18.10.

08. i 09.02

19. i 20.03

21. i 22.03

sad sam upoređivao opet ovo u martu će biti ludnica mi i baskonija, pa oni i pao, pa mi i real, pa oni i virtus

dan za danom

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.