Kreator Posted March 8, 2024 Posted March 8, 2024 5 minutes ago, Ted said: 10/14 šutiraju trojke 11/15
*edited by mod Posted March 8, 2024 Posted March 8, 2024 Ponitka i ziceri. Kako mi pristupamo prednost to je za izučavanje. Deluje da su PJ i Kapiten završili. Sad nam je sve na Aleksi, Ledeju i Danilu. I naravno da se nadamo da će Armani malo i da promaši nešto. 1
Ratamahatta Posted March 8, 2024 Posted March 8, 2024 Simpaticni Saban Nejpirovic je novo ime u tefteru skauting sluzbe KKCZ, to je tacno ono sto je timu nedostajalo ove sezone 9
Kreator Posted March 8, 2024 Posted March 8, 2024 6 minutes ago, *edited by mod said: Zar nije bilo da je PJ Douzier the composure? Ovo je već 3-4 u kojoj uspevaju da ga izbace iz takta i meča. PJ je definitivno downgrade u odnosu na Exuma. A nismo uspeli ni Lesora da nadoknadimo. Panter opet u štetočina modu. 1
Ted Posted March 8, 2024 Posted March 8, 2024 na stranu ljubav prema klubu i treneru.....koji u mojem slučaju ni najmanje nisu upitni.....ali gledati ovaj tim, ove sezone, to je pakao. muka Božija. bukvalno me muka uhvati kada ukapiram da je dan kada se igra utakmica 1
Profesionalac Posted March 8, 2024 Posted March 8, 2024 Ponitka i nekorišćenje ofanzivnih skokova Napad iz tajma
copkillah Posted March 8, 2024 Posted March 8, 2024 Kako se malopre videlo da će Đuša da izgubi loptu 1
copkillah Posted March 8, 2024 Posted March 8, 2024 kako se userem svaki put kad Aleksa krene na zakucavanje 1
Kreator Posted March 8, 2024 Posted March 8, 2024 Najbolje do skoro samog kraja da ne prelazimo u vođstvo nego da doziramo klackalicu do kraja. Jer ako povedemo sledi obavezno potop iz kojeg se ne vraćamo.
garmonbozia Posted March 8, 2024 Posted March 8, 2024 3 minutes ago, Ted said: na stranu ljubav prema klubu i treneru.....koji u mojem slučaju ni najmanje nisu upitni.....ali gledati ovaj tim, ove sezone, to je pakao. muka Božija. bukvalno me muka uhvati kada ukapiram da je dan kada se igra utakmica Pa što gledaš onda brt? 1
Recommended Posts