Kreator Posted July 19, 2023 Posted July 19, 2023 Rekao je Savić da će se sigurno traziti/kupiti 3 igrača : 1, 4 i 5. Tako da ako dolazi Mirotic to samo znaci da se neće kupovati igrač na poziciji 4.
hooyadahoo Posted July 19, 2023 Posted July 19, 2023 Malo su Mirotic zek smajli i Balša na 4 i 5 ako hoćemo da se popickamo sa najjačima i izdržimo 70+ utakmica. Treba još jedan.
Kreator Posted July 19, 2023 Posted July 19, 2023 (edited) Iskreno, ja Balšu sledeće sezone uopšte ne vidim sa ikakvim minutima u evroligi. Pogotovo sa ambicijama kakvim imamo u vezi iste. Propustio je kompletnu sezonu zbog bolesti a i pre bolesti je pokazao veoma skroman napredak. Bilo bi dobro da produže ugovor sa Smajlijem jer deluje da će dečko eksplodirati sledeće sezone, tako da mi produžetak ugovora sa njima apsolutno ima više rezona. Petica će se uzeti samo još da vidimo koga je Željko izabrao. Edited July 19, 2023 by BlackGeorge 1
johan nagel Posted July 19, 2023 Posted July 19, 2023 Ма да, центар ће доћи милион посто. Балша ће имати у Аби вероватно солидну минутажу а у Евролиги тешка прича, можда се избори за неки минут с времена на време. 1
kud u maglu Simoviću Posted July 19, 2023 Author Posted July 19, 2023 ja sam drugog stanovišta glede balše, mislim da žoc u njega ima najviše očekivanja. imao je on u onoj kratkoj fazi između povrede i bolesti neki blesak u el koji je bio fascinantan uz sve ograde tipa mlad igrač, nemanje autoriteta u el pre svega kod sudija…. posle titule u aba tegi smara nešto smajlija i pita ga koga od mladih igrača željko najviše “dribla”, ovaj na keca odgovara balšu. ako centar bude najslabije pojačanje verujem da će balša imati značajnu ulogu čak i u el 4
Profesionalac Posted July 19, 2023 Posted July 19, 2023 I ja očekujem Balšu u ulozi malo manjoj od prošlogodišnjeg Smajlija - da bude redovan član rotacije u EL, pa u zavisnosti od izdanja da ima 2 ili 10-15 minuta. U ABA solidne minute 2
April Posted July 19, 2023 Posted July 19, 2023 Balšu vredi istrpeti. Baš zato što raspolaže potpuno različitim arsenalom od Smajlija. 3
Milošica Posted July 19, 2023 Posted July 19, 2023 (edited) Balšone je protiv Cibone posle oporavka od povrede a pre bolesti izgledao kao Rebrača. Jeste Cibona, al opet Očekujem da ima baš finu minutažu u ABA. Edited July 19, 2023 by Milošica 1
johan nagel Posted July 19, 2023 Posted July 19, 2023 Ја колико памтим Балша је оно мало минута што је добио у евролиги био изузетно погубљен, баш се видело да није за тај ниво још увек. Ок сад је нешто старији и искуснији али с обзиром да га је исекла она велика пауза не верујем да је не знам колико напредовао у међувремену. У сваком случају све је на њему, играће онолико минута колико буде заслужио (ајде). 1
Кристофер Лумумбо Posted July 19, 2023 Posted July 19, 2023 auuuuu, magelan oteo igraca misku, ostoja dobija rat protiv miska.
kud u maglu Simoviću Posted July 19, 2023 Author Posted July 19, 2023 pa zar to nije bilo još ranije objavljeno, i da je to agent samo za usa tržište 2
Jimmy Kowalski Posted July 19, 2023 Posted July 19, 2023 Balsa, kao i Smajli, zna da udje u mec psihicki nespreman i pogubljen. I da napravi brzo licne. Medjutim, kao i Smajli, ako ga vratis posle na teren u 2. poluvremenu (nakon sto si mu u pauzi lepo i kulturno opstio objasnio kako treba da igra i sta da radi), kada uhvati ritam moze da postane koristan. Secam se u prvoj sezoni u EK protiv onih Francuza sto smo igrali bio je maltene X faktor za nas (bas kao i Smajli neretko prosle sezone). U ABA je znao da izgleda ko Mutombo u odbrani, itd..
hooyadahoo Posted July 19, 2023 Posted July 19, 2023 U jbte i romiki u Areni sledeće godine, tek sad vidim. Pa zar nije bila frka i za naše tekme zbog kalendara? Što se tiče Balše, sad ili nikad. Ja mislim da će biti odličan ove godine.
shimpu Posted July 20, 2023 Posted July 20, 2023 Haha pre neki dan mastamo o miroticu i veselom, a danas razmatramo kolika ce biti minutaza koprivici. Najgora jevrejska kletva je imati pa nemati. A mi nemamo vise ni jevreja ni nikoga 1 6
Recommended Posts