Fins fleet Posted July 18, 2023 Posted July 18, 2023 3 hours ago, lord_s said: Kendrick Nunn koji se spominje (nemam pojma da li sa razlogom ili udarila vrucina prelaznog roka) - ali veoma podseca na Exuma -snazan, eksplozivan guard, voli da zavrsi na obrucu, cesto kucanjem, vrlo solidna pracka, ume cak i ledjima. Samo bih rekao da je primarno dvojka, osim ako je i on bio sklanjan sa svoje omiljene PG pozicije, poput Dantea Draftovan je kao PG.
kud u maglu Simoviću Posted July 18, 2023 Author Posted July 18, 2023 30 minutes ago, ZokiAsov said: Balsa produzio do 2025. Neko je koprivica neko jam madar i ove godine je naše 6
kud u maglu Simoviću Posted July 18, 2023 Author Posted July 18, 2023 14 minutes ago, nick1986 said: opa bato
Vasilij Zajcev Posted July 18, 2023 Posted July 18, 2023 5 hours ago, lord_s said: Kendrick Nunn koji se spominje (nemam pojma da li sa razlogom ili udarila vrucina prelaznog roka) - ali veoma podseca na Exuma -snazan, eksplozivan guard, voli da zavrsi na obrucu, cesto kucanjem, vrlo solidna pracka, ume cak i ledjima. Samo bih rekao da je primarno dvojka, osim ako je i on bio sklanjan sa svoje omiljene PG pozicije, poput Dantea Pa ne znam, Dante je prevashodno defanzivni bek, sa frejmom koji mu dozvoljava da preuzima sve tri spoljne pozicije. Iz tih odbrana dobro trči i može da završi na obruču (najčešće na desnoj strani), dok poziciono najbolje napada iz miss match-a ledjima i kao spot up shooter povratnih lopti. U tom smislu više vidim Ponitku kao zamenu za njega. Ovaj je combo volume shooter, u Americi stavljen na pleja zbog visine, ali to, prvenstveno napadač. Nije mi ni zamena za Madara, i više podseća na Pantera profilom. Gotivno mi je što je levoruk, mada na toj poziciji imamo Aleksu. Ne znam, sve mislim da se traži drugačiji igrač, i (bobe mi oprosti) tu više vidim Kalatesa nego nekog paklenog Amera.. Jare donosi tu agresivnost, promenu ritma, pa i scoring igru koju je imao Izraelac, a tražimo prvog pleja koji treba da bude pass first igrač. Obradović voli izmene u parovima ili trojkama (a trojke su, Đuro, šta:) pa ćemo verovatno gledati postave tipa (nazovimo ga radno) Kalates-Panter-Ponitka-Mirota-Veseli (isto radno ime za nekog rim protector peticu:) ili Jare-Panter-Naneli-Ledej-Veseli. Smajli i Balša kao varijacije za unutrašnje, Aleksa i, jebiga, Anđuša i Uroš za nerviranje spoljne Kapiram da se gleda još jedan visoki umesto Tristana, za kog mislim da je završio kod Željka.
johan nagel Posted July 18, 2023 Posted July 18, 2023 И мени је некако логично да се за првог плеја тражи неки pass first играч јер су Пантер и да кажемо Миротић већ два озбиљна потрошача а и у преосталим играчима имамо још доста муниције. Једино што ценим да постоји могућност да ће се одласком Мадара и Ексума ипак тражити још два играча на тим позицијама (и поред доласка Јарамаза) јер ми се чини да пет играча (ако рачунамо да ће Понитка много више играти на три) на тим бековским позицијама (од којих је један Анђушић) ипак није довољно. А и Јарамаз је свакако био договорен и пре него што се сазнало да Мадар палишка. За још једног високог уз обавезног центра на папиру има места, међутим ако дође Миротић, четворка је са њим и Ледејом зацементирана, те остају нови центар, Смајли и Коприва, плус ће и Ледеј нешто да игра на пет капирам. Реално је Тристан идеалан за улогу тог неког шестог високог али не зна се каква је ситуација са њим. Све у свему и Жељко и Савић су у фазону да ове сезоне морамо да имамо шири ростер у односу на претходну, тако да се не бих зачудио да то буде на крају и целих 15 играча.
hooyadahoo Posted July 18, 2023 Posted July 18, 2023 Ja isto mislim da je Tristan završio sa grobljem.
Jimmy Kowalski Posted July 18, 2023 Posted July 18, 2023 17 minutes ago, johan nagel said: Све у свему и Жељко и Савић су у фазону да ове сезоне морамо да имамо шири ростер у односу на претходну, тако да се не бих зачудио да то буде на крају и целих 15 играча. Plej, Jare, Aleksa, Punter, Andjusa, Nunny, Janos i Trifa, to je 8 za 1-3 pozicije. Leday, Mirota, Smajli, Kopriva i Veseli je 5 za 4-5. To je 13 koji guraju sezonu. Znaci 1 ce se uvek susiti, pa ce se tu uvek rotirati (neko po kazni, neko po zasluzi da se odmori malo). Za kraca ispadanja 1-2 igraca zbog povreda, snalazis se sa onim sto imas. Ako ne daju Boze imas duze ispadanje vise igraca istovremeno, onda naknadno trazis nekog ko moze da privremeno uleti.
johan nagel Posted July 18, 2023 Posted July 18, 2023 Видећемо, ја ипак мислим да ће доћи и плеј и још један комбо 1-2 а могуће уз центра и још један високи ако је Тристан завршио с нама. Могуће опет клинац неки. Што се Тристана тиче, чуо сам из тих неких кошаркашких кругова приче још кад је дошао да је дечко овако дијабола озбиљна и да је правио разна срања у Реалу те да су га између осталог због тога педалирали.. Мада генерално сам скептичан према тим рекла казала причама и нисам склон да им верујем али ко зна можда је ту и било неке истине. 1
Vasilij Zajcev Posted July 19, 2023 Posted July 19, 2023 Radna etika 0 bodova, to sam ja čuo. I bekovski visoko težište, što se vidi i na TV.. Jbg, ja sam mislio da ima idealnu genetiku za košarku, pazi - šveđanka rodila dinaroidu kad ono stativa.
Kreator Posted July 19, 2023 Posted July 19, 2023 (edited) 10 hours ago, kud u maglu Simoviću said: opa bato Negde pročitah juče da je Pao ponudio Barsi milionče a Veselom 4 mil. za dve godine. Barsa odbila da uopšte razmatra njegov odlazak. Ovom vešću se možda i završava bilo kakva nada oko Veselog. Za sada su potpisali od novih igrača Ponitka i Jaramaz. Čekamo dalje ... Edited July 19, 2023 by BlackGeorge 1
snooker Posted July 19, 2023 Posted July 19, 2023 kad smo vec kod "svedjanke rodile dinaroidu" (izvinjenje, ali naslov i scenario se sam namece ) i PAO, da l' ste slusali Miloja u Pojacalu kad prica admin uslove - kako su se 90ih dobijali grcki pasosi (kao sto je majka da overenu izjavu da dete nije dete svog oca, nego je tipa zaceto tokom letnje avanture u Grckoj na moru), i svoju i reakciju familije kad mu je tadasnji menadzer to trazio jer ga jurio PAO? 😂😁 5
goofs Posted July 19, 2023 Posted July 19, 2023 Bila je tada prica da je Srecko Jaric morao papiroloski da se odrekne Marka da bi ovaj dobio Grcki pasos. 1
Facundo Orellana Posted July 19, 2023 Posted July 19, 2023 Nešto mi se čini da se centar neće ni tražiti (barem startni), ako Mirotić potpiše, Ledej će često vreme provoditi na petici. Vidim i drugi razmišljaju u tom pravcu.
Recommended Posts