kud u maglu Simoviću Posted July 16, 2023 Author Posted July 16, 2023 (edited) nikodije stari mladi foot fetišista Edited July 16, 2023 by kud u maglu Simoviću 1
Nikodije Posted July 16, 2023 Posted July 16, 2023 4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: nikodije stari foot fetišista Misliš mladi
Kreator Posted July 16, 2023 Posted July 16, 2023 Barça will pay Mirotic almost everything that was left of his contract 16/JUL/23 Despite the fact that the percentage is not yet clear -and what his salary will be at Partizan-, Barça will take care of almost all of the 22 million that the Montenegrin has to receive Negde sam pročiteo danas da će Barsa ići na prolongiranje isplate ovih svojih 22 miliona na čak 5 i više godina, da bi to lakše "svarila". Naravno sve to ide preko fudbalskog kluba koji realno i daje tu lovu. U svakom slučaju očekuje se da će Barsa sutra izvršiti tu svoju finansijsku egzibiciju i da će Mirotić odmah posle toga i potpisati za Partizan.
SNARC Posted July 16, 2023 Posted July 16, 2023 Da je Mirotic fer i da kaze..jbg ljudi, ne morate da placate nista, barsa casti..jel vam treba mozda na zajam nesto ?
Lord Stef Posted July 16, 2023 Posted July 16, 2023 Znaci Mirotic potpisuje sutra, Bogdan nam zavrsava Pola Dzordza, a u paketu sa Mirotom dolazi Janos™ Satoranski. Nije lose za jedan dan
hooyadahoo Posted July 16, 2023 Posted July 16, 2023 12 minutes ago, Nikodije said: Nemoj da se izvinjavaš, konačno nešto zanimljivo na ovom topiku Baš vala. U nedostatku oficijalnih saopštenja sam počeo da čitam gorski vijenac radi šaljivih doskočica. У њ се осам близанацах у један мах изњихаше из колевке Белонине, и на земљи показаше: Aleksa panter ledej smajli naneli kopriva mirotabogotac. 3
napadaj Posted July 17, 2023 Posted July 17, 2023 Jbt ovaj Nikodijej je stalno kod nas na topiću i još je i zabavan, stvarno ne kapiram kako se rodio tako nakrivo nasađen da navija za ono.
Vasilij Zajcev Posted July 17, 2023 Posted July 17, 2023 Rode se ljudi u pogrešnom telu, pa se operišu.. za Nikodija jasno je ko dan.. 2
Ted Posted July 17, 2023 Posted July 17, 2023 (edited) super je Nikodije.....a i super je tema. možda napišem nešto o njemu. kad ufatim vremena. transformacija je super tema za fikciju Edited July 17, 2023 by Ted
kud u maglu Simoviću Posted July 17, 2023 Author Posted July 17, 2023 3 minutes ago, Ted said: super je NIkodije.....a i super je tema. možda napišem nešto o njemu. kad ufatim vremena. transformacija je super tema za fikciju takva transformacija bi samo govorila o nedostatku karaktera, potpuno gubljenje kompasa za vrednosti u životu kako kaže u ekstaziju irvin velš
Popular Post Ted Posted July 17, 2023 Popular Post Posted July 17, 2023 (edited) 15 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: takva transformacija bi samo govorila o nedostatku karaktera, potpuno gubljenje kompasa za vrednosti u životu kako kaže u ekstaziju irvin velš eh, upravo suprotno, dobri moj Simoviću. transformacija je samo dojam koji ima spoljni svet. a priča se dešava u samom čoveku. priznavanje sebi onoga što jesi i borba sa okruženjem da ne budeš stigmatizovan kao transformers. mi smo ono što jesmo, šta god o tome mislili drugi. velika snaga je potrebna za tako nešto, a naš dobri lik ima takvu snagu, upravo zbog čvrstog karaktera. kompas može i da se razmagnetiše, ali uz pomoć prijatelja, čovek nalazi svoj put.... znam, odoh sad da skočim kroz prozor Edited July 17, 2023 by Ted 2 2 6
Recommended Posts