Jump to content

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

Featured Replies

Musa bi igrao i KLS2 za 6 milki ako treba

To ćemo videti ili ne, a ova dvojica su pokazali šta im je prioritet.

15 minutes ago, Heaviside said:

Pošto su do sada pokazali da im je Evroliga sve u životu i da ne bi igrali Evrokup koliko god para da im ponudiš

Videcemo, mozda si ti u pravu, mozda cemo u evrokup...

3 minutes ago, booyaka said:

To ćemo videti ili ne, a ova dvojica su pokazali šta im je prioritet.

Nemamo šta da vidimo, ponuda ne postoji.

Just now, ZokiAsov said:

Videcemo, mozda si ti u pravu, mozda cemo u evrokup...

Mojne se praviš lud, niko nije rekao da ćete igrati Evrokup nego da si lupio da Ledej i Panter ne bi potpisali da EL nije 100% sigurna za celo trajanje ugovora. 

Just now, Heaviside said:

Mojne se praviš lud, niko nije rekao da ćete igrati Evrokup nego da si lupio da Ledej i Panter ne bi potpisali da EL nije 100% sigurna za celo trajanje ugovora. 

Poredis babe i zabe. To sto su igrali jednu i to prvu godinu evrokup ne znaci da bi se sad tamo opet vracali pod stare dane. To je neki vas narativ da bi za oni za  pare igrali  i fiba ligu sampiona i ja mislim da je to lupetanje.

Sanse da igramo evrokup su nikakve, ali eto videcemo tamo u junu. Daleko od toga da posedujem neke informacije o garancijama ali sve  ukazuje da cemo opet u el, nevezano za rasplet u abbi.

Zeljko je dosao da obezbedi trajno ucesce u el, to je i sam rekao. Tako da tesko cemo se u dogledno vreme vracati u drugo najprestiznije evropsko takmicenje, barem dok je on tu gde jeste

31 minutes ago, goofs said:

Musa bi igrao i KLS2 za 6 milki ako treba

nisam baš siguran.....nije to tamo neki igrač koji će da oskudeva u dobrim ponudama. meni je najrealnije da ostane tu gde jeste

pri čemu sam ja uveren da nikava ponuda i ne postoji, a ako bi eventualno postojala, mogla bi eventualno da bude prihvaćena ako/kada bi bilo izvesno igranje EL

Edited by Ted

Naravno da bi igrali i da ih da savršeno boli kurac za Evroligu, baš pod stare dane kad im se ne jebava da igraju 100 utakmica po sezoni i da je svaka neki stres.

Možda bi eventualno razmislili ukoliko im se porodica ne oseća prijatno.

Edited by Malvo

5 minutes ago, ZokiAsov said:

Poredis babe i zabe. To sto su igrali jednu i to prvu godinu evrokup ne znaci da bi se sad tamo opet vracali pod stare dane. To je neki vas narativ da bi za oni za  pare igrali  i fiba ligu sampiona i ja mislim da je to lupetanje.

Sanse da igramo evrokup su nikakve, ali eto videcemo tamo u junu. Daleko od toga da posedujem neke informacije o garancijama ali sve  ukazuje da cemo opet u el, nevezano za rasplet u abbi.

Zeljko je dosao da obezbedi trajno ucesce u el, to je i sam rekao. Tako da tesko cemo se u dogledno vreme vracati u drugo najprestiznije evropsko takmicenje, barem dok je on tu gde jeste

Vaš narativ…

Ideš na ignor, zaboravio sam ko si 

Dobro jutro komšije.

1 minute ago, Heaviside said:

Vaš narativ…

Ideš na ignor, zaboravio sam ko si 

Je l mogu da te zamolim da jos jednom razmislis? Please

• Author
24 minutes ago, Milošica said:

Dobro jutro komšije.

IMG_8540.thumb.jpeg.ce4ed0a4fa23f73ceef8aee30319d7a4.jpeg

Tornjevi blizanci :covid19:

9 minutes ago, Filozof manijak said:

Tornjevi blizanci :covid19:

more like braća palčići (nadole)

Savić Zoki izjavio da je po njegovom "mišljenju" veći rizik ulagati svoje pare u klub nego državne. Citat nije iz Alana Forda.

Guest
This topic is now closed to further replies.