Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

Featured Replies

Samoubistvo iz zasede za tačno 40 sekundi.

- 63:61 sedam sekundi do kraja četvrtine, oni izvode loptu ispod svog koša i Avramović pravi faul jer ide da mazne loptu jebenom Majk Džejmsu. Moglo lagano biti 2+1.

- Kreće 4/4, ne zna se ko igra u petorci. Ledej bio na parketu, pa izašao. Dok Bruno stoji i komunicira koga čuva (sve to traje dobrih 10 sekundi), ide lopta na Lojda koji dobija bananu od Avrama, pa stiže Smajli i ovaj iz trećeg puta daje koš. Bruno tek tad stiže. Bio je na 7 metara odatle.

- Krećemo u napad Avram gubi loptu, poeni 69:61.

Krećemo u napad, faul Kabokla pri postavljanju bloka.

Motaj kablove...

• Replies 17.7k
  • Views 1.1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Jbt više cigana obitava na ovom topiku nego grobara :sleep:

2 minutes ago, ubibobi said:

Jbt više cigana obitava na ovom topiku nego grobara :sleep:

Sve su to grobari.

PJ ide iz krajnosti u krajnost. Kad je dobar najbolji je, kad je los najgori je. Nema sredine...

Kad smo kod Perija. 

Nedostajao je Panteru večeras, onoliko koliko je Panter njemu u Atini. Zanimljivo da su u obe utakmice ugušeni Naneli i Ledej. 

1706790322975.thumb.jpg.346024b4078cba044655b183f19c9947.jpg

Screenshot_20240201_132729_Chrome.thumb.jpg.90746baef309ee70b904e0b0b10f6a49.jpg

Smajli popizdi i podigne ga u vazduh.

Nemojte tako, Cigani su naša braća 

Samo su zabrinuti za Smailagića... Do tog istog Smailagića sutra neke Hijene prebio motkama, za to bi našli opravdanje - pevao je neprimerene pesme.

Problem sa tim hvatanjem za lice, kao i onim Dule vs Bogi hvatanjem za vrat, jesto što su treneri u tom trenutku najveći autoriteti u klubu. Teško mi je da zamislim da Ostoja ili neko iz uprave pozove Obradovića na razgovor i ukaže mu da mora da se obuzda i da ti "očinski saveti" ostanu verbalni (Fuck You Điđi Datome style) i bez fizičkog kontakta.

59 minutes ago, smooth.Op said:

...

Motaj kablove...

potpis na oba posta u vezi sinocnjeg raspada. dodao bih jos i pokoznakojiput ove sezone, blago receno, bledog ledeja, s cijim takvim izdanjem obicno gubimo, te fizicku dominaciju protivnickih centara nad nasim - konkretno, dzaitea sinoc ili motlija u prvom mecu s fenerom, protiv kojih su i smajli i kaboklo delovali kao srednjoskolci :(

Ma centrirao mu atlas ko pokojni dr ante pavlović

1 hour ago, smooth.Op said:

Samoubistvo iz zasede za tačno 40 sekundi.

- 63:61 sedam sekundi do kraja četvrtine, oni izvode loptu ispod svog koša i Avramović pravi faul jer ide da mazne loptu jebenom Majk Džejmsu. Moglo lagano biti 2+1.

- Kreće 4/4, ne zna se ko igra u petorci. Ledej bio na parketu, pa izašao. Dok Bruno stoji i komunicira koga čuva (sve to traje dobrih 10 sekundi), ide lopta na Lojda koji dobija bananu od Avrama, pa stiže Smajli i ovaj iz trećeg puta daje koš. Bruno tek tad stiže. Bio je na 7 metara odatle.

- Krećemo u napad Avram gubi loptu, poeni 69:61.

Krećemo u napad, faul Kabokla pri postavljanju bloka.

Motaj kablove...

Mislim da je tih -8 ostalo cela naredna dva minuta, do trenutka kad su se starteri vratili u igru. U nekoj paralelnoj realnosti Smajliju ne bi prodali šabačku kontru, a Aleksa ne bi izgubio loptu na vođenju, pa bi starteri ušli nazad na prihvatljivih -4. Ali mi ne živimo u toj realnosti, jbgy.

Definitivno nas je pokopala ona trojka kad nismo dobro komunicirali u odbrani i Džejmsova ludačka trojka za koju je dobio i faul.

3 minutes ago, goofs said:

Mislim da je tih -8 ostalo cela naredna dva minuta, do trenutka kad su se starteri vratili u igru. U nekoj paralelnoj realnosti Smajliju ne bi prodali šabačku kontru, a Aleksa ne bi izgubio loptu na vođenju, pa bi starteri ušli nazad na prihvatljivih -4. Ali mi ne živimo u toj realnosti, jbgy.

Definitivno nas je pokopala ona trojka kad nismo dobro komunicirali u odbrani i Džejmsova ludačka trojka za koju je dobio i faul.

A na cemu se bazira optimizam da bi starteri, vec dobro iscedjeni, bili u stanju da odigraju bolje od rivala zavrsnicu? Mi smo skoro celu utakmicu bili u blagom zaostatku, drzali prikljucak pre svega poenima Puntera i Kaminskog, ali ne mogu 2 igraca da vuku ekipu ceo mec. Monako je jednostavno bio agresivniji, a mi nismo bili u stanju da odgovorimo adekvatno.

1 hour ago, Djolle said:

Do tog istog Smailagića sutra neke Hijene prebio motkama, za to bi našli opravdanje - pevao je neprimerene pesme.

Nadam se da je ova generalizacija samo šala, iako neukusna.

• Popular Post

Meni je, i posle prespavane noći, najtačniji komentar nekoga od sinoć ovde, tipa da je sinoćna tekma izgubljena u nedelju, a ova što ide u petak izgubljena sinoć. Prosto, kidaš se sa tvrdom i preporođenom EL ekipom u petak, pa imaš onu seljačku tuču od dva i po sata u nedelju, koja ti de facto nizašta ne treba (osim za prestiž u selu), pa putuješ na duplo kolo i verovatno dva najbitnija gostovanja u posledjoj trećini prioritetnog takmičenja...i ti odigraš (protiv užasno atletske ekipe) sa sedam igrača. Nosioci po 35+ min. A po prvi put u sezoni imaš ceo roster zdrav.. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.