copkillah Posted February 1, 2024 Posted February 1, 2024 Trifa ne igra sutra, pozlilo mu u avionu. Quote “Uroš Trifunović je nažalost imao probleme kada smo išli iz Nice za Bolonju, pozlilo mu je u avionu. Ali, na sreću je dobro. U hotelu je, neće biti u timu za meč sa Virtusom. Napravili smo ispitivanja, stanje je stabilno, videćemo kada se vrati u Beograd šta su dalji koraci. Ponavljam, u ovom trenutku je dobro“, izjavio je Željko Obradović. 3
Djolle Posted February 1, 2024 Posted February 1, 2024 1 hour ago, MeanM@ said: Ja ih nisam preskocio i znam ko je sta pisao, pa bih se slozio sa drugaricom Valkirom da nas ima Cigans raznih, van tih vasih (ili nasih?) ustanovljenih kalupa koji se gnusamo nasilja prema bilo kome i bilo cemu. Moze tako postavka, a onda da se malo laganije i preciznije lepe etikete? Kad vec insistirate na istim Ja se još jednom izvinjavam, nije bila namera bilo kakvo etiketiranje ili generalizacija. 3 1 1
Ted Posted February 1, 2024 Posted February 1, 2024 33 minutes ago, Milošica said: Dobijamo sutra. pa stvarno bi red bio prognoze su nezahvalne kad imamo tim koji može 20 minuta da igra ko Boston, pa narednih 20 ko rezerve Krke zavisi dal će da nam pretegne Seltiks ili Krka mod......to samo Sveti Bog zna, ako i on
Valk Posted February 1, 2024 Posted February 1, 2024 4 hours ago, copkillah said: Onda si izgleda preskočila neke obrisane postove kada se desio napad na navijače, a ja sam samo ukazao da je razlika između opravdavanja i relativizacije jednog i drugog minimalna. Ispratila sam ban i priču oko toga ali ne i obrisane postove. Nejasno mi je poistovećivanje svih nas, no dobro, neću da insistiram više, samo dajem povoda tebi i tvom Sideshow Midg da pripaljujete thumbdown. 2
copkillah Posted February 1, 2024 Posted February 1, 2024 1 minute ago, Valkyrie said: Ispratila sam ban i priču oko toga ali ne i obrisane postove. Nejasno mi je poistovećivanje svih nas, no dobro, neću da insistiram više, samo dajem povoda tebi i tvom Sideshow Midg da pripaljujete thumbdown. Pet puta smo objasnili da ne poistovećujemo sve, da je bilo veoma konkretno, a verovatno ni sada nisi pročitala sve šta se ispisalo u međuvremenu. 1 3
kud u maglu Simoviću Posted February 1, 2024 Author Posted February 1, 2024 džanan musa 6 miliona, daj onda i hezonju ostoja kad ide vo nek ide i uže
Kreator Posted February 1, 2024 Posted February 1, 2024 2 hours ago, Milošica said: Dobijamo sutra. 2 hours ago, Ted said: pa stvarno bi red bio 1
ToniAdams Posted February 1, 2024 Posted February 1, 2024 cigani pošto su smorili aktivnom sada nastavljaju sa pasivnom agresijom na ovoj temi 2
Vasilij Zajcev Posted February 1, 2024 Posted February 1, 2024 2 hours ago, copkillah said: Trifa ne igra sutra, pozlilo mu u avionu. Ja da sam italijanski kriminalisticki inspektor koji dezura u hitnoj, proverio bih kofer Danila Andjusica i trazio tragove nekog radioaktivnog izotopa polonijuma..
copkillah Posted February 1, 2024 Posted February 1, 2024 1 minute ago, Vasilij Zajcev said: Ja da sam italijanski kriminalisticki inspektor koji dezura u hitnoj, proverio bih kofer Danila Andjusica i trazio tragove nekog radioaktivnog izotopa polonijuma.. Bukvalno dva minuta ranije sam čitao članak o Litvinenku, jebi se 3
Vasilij Zajcev Posted February 1, 2024 Posted February 1, 2024 6 minutes ago, copkillah said: Bukvalno dva minuta ranije sam čitao članak o Litvinenku, jebi se 😀 mada sam ovde koristio polaznu osnovu od Navaljnog (pozlilo u avionu), nego mi nadrkanije zvuci polonijum nego novicok za brtnu Djushu, Kajzer Sosea himself:)) 4
Azdaja Posted February 2, 2024 Posted February 2, 2024 Apropo Žoca, I meni smrducka rotacija, pogotovo što se u Abi dosta manje davala šansa benchwarmerima nego inače. Ponitka me najviše nervira jer me je kupio tamo pre 4-5 godina kad je nosio Poljsku pa sad opet prošle godine. Čini mi se da on traži loptu i da bude prva/druga opcija a ne igrač rotacije sa ulogom koju je Papa radio tako dobro. (Mnogo mi nedostaje, više od Madara) Očigledno da na ovom uzroku minutaža/učinak to jako jalovo izgleda. Malo smo se i kockali i na žalost promašili sa domaćim igračima kao i sa ovim nesrećnim kroasanom. (Kakav udarac na budžet bez razloga) Sve ovo bode oči i nervira jer smo imali veličanstvenu prošlu godinu. Teško je ponoviti se, sve ekipe sada mnogo ozbiljnije ulaze u mečeve sa nama. Što se vidi po učincima kapitena i ledeja.
copkillah Posted February 2, 2024 Posted February 2, 2024 Španci objavili kako nudimo avione i kamione Musi. Ako je tačno, Porfy ovaj put može da ga duva 1 6
*edited by mod Posted February 2, 2024 Posted February 2, 2024 Šuplja priča, taj Miška sluša više nego Mirota Porfirija. 1
booyaka Posted February 2, 2024 Posted February 2, 2024 Tačnije trogodišnji ugovor, dva miliona € po sezoni.
Recommended Posts