smooth.Op Posted February 1, 2024 Posted February 1, 2024 Samoubistvo iz zasede za tačno 40 sekundi. - 63:61 sedam sekundi do kraja četvrtine, oni izvode loptu ispod svog koša i Avramović pravi faul jer ide da mazne loptu jebenom Majk Džejmsu. Moglo lagano biti 2+1. - Kreće 4/4, ne zna se ko igra u petorci. Ledej bio na parketu, pa izašao. Dok Bruno stoji i komunicira koga čuva (sve to traje dobrih 10 sekundi), ide lopta na Lojda koji dobija bananu od Avrama, pa stiže Smajli i ovaj iz trećeg puta daje koš. Bruno tek tad stiže. Bio je na 7 metara odatle. - Krećemo u napad Avram gubi loptu, poeni 69:61. - Krećemo u napad, faul Kabokla pri postavljanju bloka. Motaj kablove... 9
ubibobi Posted February 1, 2024 Posted February 1, 2024 Jbt više cigana obitava na ovom topiku nego grobara 2
ZokiAsov Posted February 1, 2024 Posted February 1, 2024 2 minutes ago, ubibobi said: Jbt više cigana obitava na ovom topiku nego grobara Sve su to grobari. PJ ide iz krajnosti u krajnost. Kad je dobar najbolji je, kad je los najgori je. Nema sredine... 1
smooth.Op Posted February 1, 2024 Posted February 1, 2024 Kad smo kod Perija. Nedostajao je Panteru večeras, onoliko koliko je Panter njemu u Atini. Zanimljivo da su u obe utakmice ugušeni Naneli i Ledej.
Djolle Posted February 1, 2024 Posted February 1, 2024 Samo su zabrinuti za Smailagića... Do tog istog Smailagića sutra neke Hijene prebio motkama, za to bi našli opravdanje - pevao je neprimerene pesme. Problem sa tim hvatanjem za lice, kao i onim Dule vs Bogi hvatanjem za vrat, jesto što su treneri u tom trenutku najveći autoriteti u klubu. Teško mi je da zamislim da Ostoja ili neko iz uprave pozove Obradovića na razgovor i ukaže mu da mora da se obuzda i da ti "očinski saveti" ostanu verbalni (Fuck You Điđi Datome style) i bez fizičkog kontakta. 2
Nebojsa Posted February 1, 2024 Posted February 1, 2024 59 minutes ago, smooth.Op said: ... Motaj kablove... potpis na oba posta u vezi sinocnjeg raspada. dodao bih jos i pokoznakojiput ove sezone, blago receno, bledog ledeja, s cijim takvim izdanjem obicno gubimo, te fizicku dominaciju protivnickih centara nad nasim - konkretno, dzaitea sinoc ili motlija u prvom mecu s fenerom, protiv kojih su i smajli i kaboklo delovali kao srednjoskolci :( 1
ToniAdams Posted February 1, 2024 Posted February 1, 2024 Ma centrirao mu atlas ko pokojni dr ante pavlović
goofs Posted February 1, 2024 Posted February 1, 2024 1 hour ago, smooth.Op said: Samoubistvo iz zasede za tačno 40 sekundi. - 63:61 sedam sekundi do kraja četvrtine, oni izvode loptu ispod svog koša i Avramović pravi faul jer ide da mazne loptu jebenom Majk Džejmsu. Moglo lagano biti 2+1. - Kreće 4/4, ne zna se ko igra u petorci. Ledej bio na parketu, pa izašao. Dok Bruno stoji i komunicira koga čuva (sve to traje dobrih 10 sekundi), ide lopta na Lojda koji dobija bananu od Avrama, pa stiže Smajli i ovaj iz trećeg puta daje koš. Bruno tek tad stiže. Bio je na 7 metara odatle. - Krećemo u napad Avram gubi loptu, poeni 69:61. - Krećemo u napad, faul Kabokla pri postavljanju bloka. Motaj kablove... Mislim da je tih -8 ostalo cela naredna dva minuta, do trenutka kad su se starteri vratili u igru. U nekoj paralelnoj realnosti Smajliju ne bi prodali šabačku kontru, a Aleksa ne bi izgubio loptu na vođenju, pa bi starteri ušli nazad na prihvatljivih -4. Ali mi ne živimo u toj realnosti, jbgy. Definitivno nas je pokopala ona trojka kad nismo dobro komunicirali u odbrani i Džejmsova ludačka trojka za koju je dobio i faul. 1
Jimmy Kowalski Posted February 1, 2024 Posted February 1, 2024 3 minutes ago, goofs said: Mislim da je tih -8 ostalo cela naredna dva minuta, do trenutka kad su se starteri vratili u igru. U nekoj paralelnoj realnosti Smajliju ne bi prodali šabačku kontru, a Aleksa ne bi izgubio loptu na vođenju, pa bi starteri ušli nazad na prihvatljivih -4. Ali mi ne živimo u toj realnosti, jbgy. Definitivno nas je pokopala ona trojka kad nismo dobro komunicirali u odbrani i Džejmsova ludačka trojka za koju je dobio i faul. A na cemu se bazira optimizam da bi starteri, vec dobro iscedjeni, bili u stanju da odigraju bolje od rivala zavrsnicu? Mi smo skoro celu utakmicu bili u blagom zaostatku, drzali prikljucak pre svega poenima Puntera i Kaminskog, ali ne mogu 2 igraca da vuku ekipu ceo mec. Monako je jednostavno bio agresivniji, a mi nismo bili u stanju da odgovorimo adekvatno. 4
Valk Posted February 1, 2024 Posted February 1, 2024 1 hour ago, Djolle said: Do tog istog Smailagića sutra neke Hijene prebio motkama, za to bi našli opravdanje - pevao je neprimerene pesme. Nadam se da je ova generalizacija samo šala, iako neukusna. 2 1 2 1
Popular Post Vasilij Zajcev Posted February 1, 2024 Popular Post Posted February 1, 2024 Meni je, i posle prespavane noći, najtačniji komentar nekoga od sinoć ovde, tipa da je sinoćna tekma izgubljena u nedelju, a ova što ide u petak izgubljena sinoć. Prosto, kidaš se sa tvrdom i preporođenom EL ekipom u petak, pa imaš onu seljačku tuču od dva i po sata u nedelju, koja ti de facto nizašta ne treba (osim za prestiž u selu), pa putuješ na duplo kolo i verovatno dva najbitnija gostovanja u posledjoj trećini prioritetnog takmičenja...i ti odigraš (protiv užasno atletske ekipe) sa sedam igrača. Nosioci po 35+ min. A po prvi put u sezoni imaš ceo roster zdrav.. 10 1
Recommended Posts