ZokiAsov Posted January 31, 2024 Posted January 31, 2024 1 hour ago, Ted said: to protiv Zvezde će im biti vrlo fin test karaktera......ako opet dozvole da odu na minus 20 pre no što uključe motore, onda mogu komotno i da zatvaraju radnju samo budala tri puta pravi istu grešku. i dva je mnogo, a mi smo dva ispucali Bukvano. Oni ce opet taregtirati Ledeja, sto preko njihovih odvratnih naprednjackih medija i prljavih mreza, sto ce ga tuci kao pre neki dan. Isto su radili i sa Lesorom, prosle seozne. Ako Zeljko i ekipa nemaju snage da se izdignu iznad njihove prljavštine, onda je to to. Fikus prica ove sezone 2 2 4 2
Djolle Posted February 1, 2024 Posted February 1, 2024 Rekoh ja da su 2 pobede u ovom duplom kolu too optimistic scenario I da je super ako bude 1-1. Videćemo kao će biti u Italiji. PJ ne može gore od ovog večeras, kapiten svakako može, al nadam se da ulazi u formu sa kraja prošle sezone 1
napadaj Posted February 1, 2024 Posted February 1, 2024 Samo se treba pridružiti Krtolinom talasu i pevati 4 2 1
az67 Posted February 1, 2024 Posted February 1, 2024 Mečevi Partizana u kojima je na kraju treće četvrtine bilo do 12 razlike za neku od ekipa (dakle, bez mečeva Makabi, Asvel, Real, Zvezda u gostima i Asvel kod kuće) kod kuće: 10 mečeva kraj treće: Partizan 2 puta vodio, 6 puta gubio, 2 puta nerešeno kraj utakmice: Partizan 8 puta pobedio, 2 puta izgubio četvrtu četvrtina: Partizan pobedio 8 puta, 2 puta nerešeno, prosečan rezultat 23-17 u gostima: 9 mečeva kraj treće: Partizan 5 puta vodio, 3 puta gubio, 1 put nerešeno kraj utakmice: Partizan 2 puta pobedio, 7 puta izgubio četvrtu četvrtina: Partizan izgubio 9 puta, prosečan rezultat 16-24 1 3
booyaka Posted February 1, 2024 Posted February 1, 2024 Razumljivija statistika, imate skor 3-10 u gostima.
garmonbozia Posted February 1, 2024 Posted February 1, 2024 36 minutes ago, assignment said: gleda željko da l' ima karijes 1
Filozof manijak Posted February 1, 2024 Posted February 1, 2024 ili da nije stavio sličicu esida pod jezik, pošto mu je igra bila tu negde 4 1
Popular Post Vasilij Zajcev Posted February 1, 2024 Popular Post Posted February 1, 2024 Najači je Ponitka koji se maskirao u sudiju da oseti malo parket.. 13 1
assignment Posted February 1, 2024 Posted February 1, 2024 (edited) 19 minutes ago, garmonbozia said: gleda željko da l' ima karijes Bre, meni ovo nije smesno, ali ako je vama to OK, uzivajte Pogled Smajlija, kao zaba ispred zmije... Edited February 1, 2024 by assignment 3
April Posted February 1, 2024 Posted February 1, 2024 51 minutes ago, garmonbozia said: gleda željko da l' ima karijes Ma proverava mu godište 6
smooth.Op Posted February 1, 2024 Posted February 1, 2024 Au, malo vratih od juče prvo poluvreme. Neverovatno koji smo baksuzi. Pa na sve, mi ni sreće nemamo. U trenucima kad smo trebali da odemo na plus 10 (jer smo toliko dobru odbranu zaigrali) mi primamo onu trojku Lojda od tablu u poslednjoj sekundi napada. Pre toga čist faul nad Panterom koji je ukrao loptu. Pa Okobo u poslednjoj sekundi trojka. Pa napad gde ih dobro branimo i onda Džejms baca onu loptu za Blosongejma koji je hvata visoko iznad glave i kuca. Smajli je tu zatvorio pas u korner i Džejms krajičkom oka snimi to i zavrne na 45 stepeni. S tim što glavu dajem da je hteo na trojku da izbaci, ovaj srećno uhvati. Posle toga ide onaj period kad ne možemo da ubacimo loptu iz auta. 3 2
Shaq Posted February 1, 2024 Posted February 1, 2024 2 hours ago, assignment said: robia je bio motivisan™.. 1
Recommended Posts