Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, J.R. Cash said:

Zeljko prodao utakmicu drvenom petorkom na pocetku cetvrte. Neverovatna glupost, posebno sto je isto sranje napravio u Atini.

E, ovo mi stvarno nije jasno. A nije prvi put. Koji li je tu koncept u pitanju. Ta petorka je stvarno horor.

Posted
20 minutes ago, J.R. Cash said:

Po obicaju, preterujes. Padas u ocajanja posle svakog poraza. Dozier vam je danas uzasna selekcija, juce je bio bolji od Dantea. 

Monako je odlicna i do zla boga cvrsta ekipa. Imali bismo vece sanse da se nije bilo tog nebitnog krljanja u nedelju, ali ni tad ne bismo bili favoriti. Mi smo vrlo bili u utakmici dok poslednju cetvtinu nisu pocela 4 zadnja vezna i covek s pogledom neukaljkanim mislju. I nije najveci problem sto je ta petoka pocela, nego kad je odbrambena petorka primila dva kosa iz tranzicije, dakle bez odbrane, morao je da se zove tajmaut i izvedu svi napolje. Ovako su pojeli jos dva minuta Jaretovim pokasujima kreacije i onda je Dzejms spakovao trojku sa 10 metara i cao.

Ne preterujem. I nisam rekao da je Dozier očajna selekcija. On je odlična selekcija, sjajan igrač.

Domaći igrači su očajna selekcija. Svi odreda. Nadao sam se nešto oko Smajlija i Avrama ali izgleda mrka kapa.

I slažem se da je Monako odlična ekipa i naravno da nas je ubilo ta domaća osnova koja kurcu ne valja a koja je Željku krenula u drugom poluvremenu. Plus Kaboklo sa veoma niskim koeficijentom inteligencije.

Osim Monaka mi, po meni, nemamo šanse kao gosti play in/play off what ever, ni protiv Barse, Reala, Fenera, Makabija, PAO-a a sad ćemo videti u kakvom stanju je Virtus pa da ga dodam ili oduzmem sa liste.

I ne padam u nikakav očaj. :) Ja samo jedva čekam leto i novu selekciju jer je ova lošije sklopljena nego prethodna. I boli me kurac da li je kriv Savić ili Željko. Obojica su. Gledam ovu sezonu odavno rekreativno jer mi se baš ne sviđa ova ekipa kako je skockana. Slabije gledam Aba ligu, priznajem više sam fokusiran na Evroligu i šta ovde imamo, da vidimo. 

Zadnjih pet gostovanja u evroligi:

Monako - 15 razlike.

PAO - 13 razlike.

Fener - 15 razlike.

Zvezda - 16 razlike.

Real - 16 razlike.

Prava smo domaćica što bi se reklo. U gostima se skidaju gaće i ne znam što je tako. Sigurno da Željko zna, mi možemo da pretpostavljamo.

Ne nadam se ničemu. Gledam Partizan jer volim Partizan i uvek ću ga gledati igrao za njega Vrabac, Perkins ili Panter i Naneli. :)

Samo od ovih tupsona (pogotovo domaćih) ne očekujem ništa. Ako eksplodiraju i prođu play in - super, sjajno, ako ne nikom ništa. Čekamo leto da se izaberu pametniji igrači.

Valjda ćemo birati pametnije.

• +1 3
Posted (edited)
8 minutes ago, Tresko said:

E, ovo mi stvarno nije jasno. A nije prvi put. Koji li je tu koncept u pitanju. Ta petorka je stvarno horor.

šta ja znam, odmorni igrači da odigraju odbranu jakog intenziteta i zadrže egal, dok ovih par ljudi koji nose igru ne uhvate malo vazduha za završnicu. samo je problem što ta petorka ofanzivno izgleda da ne može ništa, a nije baš realno da posle 4 ili 5 minuta igre bude 0-0. realnije je da bude ovo što se i desilo, odoše na 10+ i ćao zdravo

Edited by Ted
Posted

Izgleda im treba 20.000 navijaca da dobiju motiv da igraju...

Izgubice i u finalu Kupa RK od czv sa ovakvom igrom - a to je za 2 nedelje.

• +1 1
  • Tužno 1
Posted

to protiv Zvezde će im biti vrlo fin test karaktera......ako opet dozvole da odu na minus 20 pre no što uključe motore, onda mogu komotno i da zatvaraju radnju

samo budala tri puta pravi istu grešku. i dva je mnogo, a mi smo dva ispucali

• +1 1
  • Tužno 1
Posted (edited)
41 minutes ago, Ted said:

nije baš sve ni tako crno. ekipa je trenutno na učinku 12-12, odnosno na 50%, pa kad se sve ukupno sagleda, može se konstatovati da je to izvanredan skor s obzirom na sve probleme o kojima pišemo i činjenicu da se radi o ekipi koja ne može da pohvata konce i posloži se, a igra EL koja je najkvalitetnije takmičenje u Evropi.

vrlo verovatno da je to i neki realan domet ove sezone, učinak 50%, što može ali i ne mora da bude dovoljno za prvih 10. ako u nekom trenutku kliknu i uhvate kakvu takvu konstantu, može da bude i bolji učinak. ali nema nikakvih garancija za to. prethodna sezona jeste bila šansa da se dohvati f4, maltene smo zakoračili tamo, al jbg. a malo je i pretenciozno očekivati da će Partizan svake sezone da bude u predvorju f4.

Ma sve je to super, play in jeste veoma blizu ako ne ukenjamo domaće utakmice samo treba pobediti Barsu i Reala. Valensija se raspada što je super i verovatno prva otpada, ali preti ispod nas Zvezda. Pogotovo ako mi izgubimo a oni pobede, što je realno, duvaće nam u leđa. Ali ok, videćemo kako će biti dalje.

Meni najviše smeta što ne možemo ponoviti onaj rezultat od prošle sezone, da budemo na ivici final for jer je ekipa, realno, lošija, gluplja. Pa onda ako znaš unapred da ti ekipa ima manje intelekta nego prošle godine a gledaš unapred i ... nemaš baš čemu da se nadaš. Samo navijaš od utakmice do utakmice i to je to. Nadaš se da će biti bolje, da će Smajli i Kaboklo negde pozajmiti mozak do kraja sezone pa da se pobijemo nekako. :) Moje neko skromno mišljenje je da nismo konkurentni (slabiji smo) od nekih 5 - 6 ekipa iznad nas. Ako ne i više.

Edited by BlackGeorge
  • +1 1
Posted

Ima li negde podatak o budzetima timova za ovu sezonu i gde se mi tu kotiramo?

• Haha 1
Posted
3 minutes ago, BlackGeorge said:

Ma sve je to super, play in jeste veoma blizu ako ne ukenjamo domaće utakmice samo treba pobediti Barsu i Reala. Valensija se raspada što je super i verovatno prva otpada, ali preti odozgo zvezda. Pogotovo ako mi izgubimo a oni pobede, što je realno, duvaće nam u leđa. Ali ok, videćemo kako će biti dalje.

Meni najviše smeta što ne možemo ponoviti onaj rezultat od prošle sezone, da budemo na ivici final for jer je ekipa, realno, lošija, gluplja. Pa onda ako znaš unapred da ti ekipa ima manje intelekta nego prošle godine a gledaš unapred i ... nemaš baš čemu da se nadaš. Samo navijaš od utakmice do utakmice i to je to. Nadaš se da će biti bolje, da će Smajli i Kaboklo negde pozajmiti mozak do kraja sezone pa da se pobijemo nekako. :) Moje neko skromno mišljenje je da nismo konkurentni (slabiji smo) od nekih 5 - 6 ekipa iznad nas. Ako ne i više.

pa dobro, jedno je potencijal neke ekipe, o tome osnovano može da priča neko ko je zaista stručan. ja ne mogu, ja mogu tim nekima da poverujem ili ne. i mislim da problem može upravo da bude u tome što su mnogi poverovali da se radi o ekipi koja ima potencijal za f4, pa su očekivanja podigli na taj nivo, ili blizu toga. meni se ni u jednom trenutku tokom ove sazone nije činilo da je potencijal baš toliki. bilo je dosta šansi da se naprave neki brejkovi u gostima, propuštene su gotovo sve. to negde govori da je ekipa blizu, ali pak ne dovoljno. uvek fali taj jedan pogodak, jedna odbrana, jedno bacanje, par sekundi. zato mi se i čini da je trenutni plasman negde blizu realnog.

Posted
35 minutes ago, BlackGeorge said:

Monako - 15 razlike.

PAO - 13 razlike.

Fener - 15 razlike.

Zvezda - 16 razlike.

Real - 16 razlike.

Prava smo domaćica što bi se reklo. U gostima se skidaju gaće i ne znam što je tako.

Sve stoji što si rekao, samo bih napomenuo da ne skidamo gaće, od ovih pet utakmica na tri smo bili u egalu tri četvrtine, a zašto je to onda otišlo dodjavola je druga priča. Čak i protiv Zvezde smo grebali da stignemo, iako nam je to bila verovatno najlošija partija u sezoni.

Jedino za Real imam utisak da smo izašli unapred uvereni u poraz.

• +1 2
  • Tužno 1
Posted
  • Virtus - Partizan (2.2 u 20.30 časova)
  • Partizan - Bajern (8.2, 20.30h)
  • Partizan - Efes (29.2, 20.30)
  • Armani - Partizan (8.3, 20.30)
  • Barselona - Partizan (14.3, 20.30)
  • Partizan - Baskonija (19.3, 20.30)
  • Partizan - Real (21.3, 20.30)
  • Partizan - Olimpijakos (28.3, 20.30)
  • Alba - Partizan (4.4, 20.30)
  • Partizan - Valensija (12.4, 20.30)
Posted (edited)
22 minutes ago, goofs said:

Sve stoji što si rekao, samo bih napomenuo da ne skidamo gaće, od ovih pet utakmica na tri smo bili u egalu tri četvrtine, a zašto je to onda otišlo dodjavola je druga priča. Čak i protiv Zvezde smo grebali da stignemo, iako nam je to bila verovatno najlošija partija u sezoni.

Jedino za Real imam utisak da smo izašli unapred uvereni u poraz.

Da, kad gledamo kao krajnji rezultat, skinuli smo gaće. Ali smo se batrgali u par utakmica, nekada padali ranije nekada kasnije. U svakom slučaju rezultati su isti.

Da vratim malo film unazad i uporedimo prošlogodišnju ekipu i ovogodišnje promene.

Prosle godine smo imali Lesora, Exuma, Madara i Papapetrua - a sada imas Kabokla, Jaramaza, Ponitku, i Doziera koji cuva svoja kolena, plaši se da krene u prodore ka košu. Čuva se za NBA sledeće sezone. Exum se nije čuvao, bio je hrabriji.

Plus Smita za kojeg ne znamo ni zašto je došao.

Koliko god mi bilo svejedno što je otišao Madar, sada mi više nije svejedno. Menjam 6 Jaramaza i Smita za jednog Madara.

Ozbiljan zajeb Savića. Iako meni nije delovalo da je to nenadoknadiv gubitak, ali ko se nadao da ćemo za zamenu jednom solidnom epizodisti dovesti 2 groba.

Papapetru - Ponitka. Isto sam mislio da će zamena biti bolja nego original, kada ono cvrc ! Em što je ubijen u pojam, Željko mu ni ne daje šansu da igra pa ga dodatno kanali, ubija mu volju.

Lesor - Kaminski/Kaboklo. Isto - valjda se moglo odgovoriti na Pao-vu ponudu. Opet smo mislili da nam i nije toliko potreban, kad ono cvrc! Kako bi nam sad legao Lesor ko budali šamar.

Edited by BlackGeorge
  • +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...